Despre inSpiritBiz

Majoritatea Programelor Online de Coaching, Terapie, Consultanta, Consiliere şi cele mai multe initiative de vanzare Produse Digitale...

...Nu reusesc sa obtina rezultate care sa fie profitabile in bani si durabile in timp


Afla Cunostintele si Abilitatile Vitale ca sa Fii printre putinii Antreprenori de succes din Romania

Este nevoie de 5 lucruri pentru ca ideea, produsul sau serviciul tau sa se transforme intr-o afacere profitabila in bani si durabila in timp si sa schimbe in mod real viața clienților lor :

1-INTEGRITATE Totala, intreg Businessul tau îl construiesti pe cuvantul dat. Practicand integritatea şi punand efort şi energie pentru ca promisiunile facute tale sa devina un adevar pentru clienţi

2-UNICITATE, in sensul de a te opri din a mai vinde ceea ce vand altii sau de a le copia stilul si de a decide şi a acţiona din identitatea ta autentica,... sa crezi esti esti special, unic si ca nimeni nu a fost creat la fel cat tine. Asa vor fi percepute si produsele si serviciile tale.

3-SPIRIT Antreprenorial, adică tot ansamblu de Mentalitate, Valori, Energie, Competente, Decizii si Actiuni Antreprenoriale. Nimeni nu se naste cu ele, toti le invatam.

Nu exista scurtaturi, ponturi sau strategii si retete castigatoare. Nu exista repede si mult. Exista multa planificare inteligenta si energie consecventa.

4-COMPASIUNE si SERVITUTE, in sensul de a lucra in folosul suprem si optim al tuturor si nu doar pentru binele tau personal. De a pune pe primul loc oamenii si pe locul doi banii.

Si de a opera in Businessul tau cu actiuni bazate pe bunătate, nonmanipulare, respect, acceptare.

5- SPRIJIN profesionist si real, pentru a implementa fiecare piesa. Nu este suficient doar sa te INVATAM cum sa faci ceva.

Ai nevoie de cineva care sa te ghideze prin intregul proces, pas cu pas, și sa fie langa tine la fiecare a drumului. Faptul trist este ca celor mai multi Educatori de Afaceri Online sau Marketeri care te invata sa faci bani,.... pur și simplu nu le pasa sa fie langa tine si sa-ti ofere tot suportul de care ai nevoie.

Iar celor care le pasa, majoritatea dintre ei pur și simplu nu au nicio idee de strategie care sa functioneze pe termen lung.

Programele lor sunt construite mai mult în jurul „energiei” sau „vibe-ului” lor personal... care sunt de fapt doar un alt mod de a spune: „Dă-mi bani și te voi lasa sa stai cu mine".

inSpiritBiz este Complet Diferit fata de oricare Program de Business din Romania

Noi indragim oamenii si ne pasa de clientii nostri. Lucram impreuna cu integritate totală, compasiune si servitute, respectand unicitatea si felul de a fi al fiecaruia.
Si procedam asa în fiecare aspect al afacerii noastre.

In plus, avem un mod de lucru asemanator unui MBA (Master of Business Administration), care este demonstrat stiintific ca fiind cel mai eficient mod din lume de a face business.

Si in care exista o structura clara si concreta, de ultimă ora, adaptata zilelor noastre si care ofera rezultate si atingere de obiective (fix cele pe care si le doresc) pentru mai mult de 90% dintre clientii nostri.

Suntem Total Diferiti pentru ca:

Lucram 1-1 fiecare pas, ca sa-ti fie mai usor si sa faci totul intr-un timp mai scurt, iar afacerea ta

• Te trecem prin practici, teme +exercitii de lucru + bonusuri de progres, pentru a putea aplica tot ce inveti, nu doar pentru a sti

Ramanem alaturi de tine pana la atingerea obiectivului financiar fixat de tine, ca sa ai garantia atingerii rezultatului pe care il vrei

Insa, adevarul este ca nu suntem pentru toata

Insa, adevarul este ca
nu suntem pentru toata lumea.

Iata 3 motive pentru care NU ar trebui sa colaborezi cu noi...

01

Nu lucra cu noi dacA tu NU rezonezi cu valorile noastre pe care ti le-am aratat mai sus si doresti sa „îmbogATESTI rapid”

Da, putem face calatoria ta mai usoara, dar succesul tau necesita multa munca si dedicare. Si Nu exista altcineva care sa faca asta in locul tau. Daca nu crezi asta, nu te putem ajuta. 

Trebuie să fii dispus sa platești pretul succesului tau, iar noi sa te ajutam sa faci asta cu mai mare incredere si predictibilitate.

Îmbogateste-te repede” nu exista în lumea reala. Nici „imbogateste-te ușor”.

02

Nu lucra cu noi decAt dacA ESTI DISPUS PRIN MUNCA TA SA REZOLVI O PROBLEMA MAJORA DIn viata personala sau profesionala a oamenilor

O mare parte din ceea ce le asigura succes clientilor noștri este le dam puterea sa nu-si mai vanda timpul pe bani si sa-si vanda produsele si serviciile la adevarata lor valoare. Sa creeze si sa obtina clienti premium.  De obicei, ofertele lor sunt intre 1.000-3.000 euro pentru fiecare client care le intra pe usa.

Pentru a impune astfel de preturi si pentru tine, munca ta trebuie sa rezolve o provocare majora de viata personala sau profesionala. 

Cu alte cuvinte, DACA ești un antrenor de afaceri, antrenor de relații, expert în fitness, copyWriter,  Ești avocat,…. contabil sau orice fel de expert sau profesionist,… 

… care isi foloseste expertiza, abilitatile si experienta pentru a aborda rezolvarea problemelor și provocărilor majore ale vieții. Doar asa te putem ajuta

Pe de alta parte, daca ajuți oamenii sa cânte la chitara sau vinzi propria carte cu 10 euro sau produse fabricate de altii in multilevel marketing, cel mai probabil ca nu te putem ajuta. 

03

NU COLABORA CU NOI DACĂ NU esti dispus 100% Sa-TI ajuti clientii sa aiba rezultate concrete sau produse de calitate care sa-i faca fericiti

Toata Filozofia noastra de afaceri  este construita în pe o singura intrebare: „Care este Rezultatul sau Obiectivul singular si unic pe care il atinge un om dupa ce cumpara serviciu sau produsul de la tine?”

Asa luam fiecare decizie in afacerea noastra, avand mereu clientul in centrul hotararilor noastre si a modului in care livram intreg programul nostru. 

Ne așteptăm ca si TU sa faci exact acelasi lucru.

Întelege ca banii și libertatea sunt doar produsele secundare ale contributiei tale in viata clientilor tai.  Dacă nu rsti dispus sa faci tot ce este necesar pentru a-i ajuta sa reuseasca sau sa obtina ce isi doresc,… atunci nu credem ca putem lucra impreuna. 

Acestea fiind spuse, hai sa vorbim despre 

Cine este potrivit pentru a lucra cu inSPiritBiz.

Pentru Cine suntem Potriviti…

Pentru Experți, Freelanceri, Consultanti, Consilieri, Creatori de produse digitale. Dacă iti foloseti cunoasterea și experiența pentru a livra oamenilor rezultate practice si concrete,… noi te putem ajuta sa atragi clientii cei mai potriviti pentru tine. 

Trebuie doar sa fii Hotarat, Serios si Descurcarcaret.

In caz ca toate astea seamana cu tine,… da click mai jos  umareste cel mai nou Master Class (fara niciun cost), in care iti dezvaluim toti pasii unui Business de succes pe care ii implementeaza toti cei 1% dintre oamenii de succes din lume.

Si care la final sa te ajute sa castigi Recunoastere, Libertate, Profitabilitate si Sustenabilitate. 

Toate cele bune!

CIPRIAN SCUTARIU

Hai sa Crestem un Business
Profitabil in Bani si Durabil Timp

Ce stiu si fac cei 1% dintre Expertii Online si tu inca nu stii si nu faci

Afla raspunsul din Video Trainingul nostru

Iti promit ca vor fi cele mai utile si mai pline de satisfactii 40 de minute pe care le-ai petrecut vreodată lucrand la Afacerea ta.

Salut,
Sunt Ciprian Scutariu

Din 2003, de cand am inceput sa lucrez pe cont propriu cu o firma de costructie cu 30 de angajati, am uitat sa mai fiu vreodata anagajat.

In 2009, am suferit cea mai cumplita experienta antreprenoriala – Falimentul si neputinta de a plati datoriile la banci si la stat.

Am facut afaceri dupa ureche, ciupind sau furand de la altii cate un pic si gandind mai mult ca un bisnitar si nu ca un antreprenor serios, care vrea sa construiasca pe termen lung.

Apoi, timp de 12 ani am vandut offline şi online worhshopuri, cursuri şi coaching. Şi nu prea am fost mulţumit de banii pe care i-am câştigat. Si Nu mai credeam ca se poate trai din asta.

Ţin minte că la o lansare de curs, am discutat cu un om foarte cunoscut de Marketing din România, care m-a întrebat, << Câţi clienţi ai? Ti-am urmărit lansarea şi efectiv i-ai „spart”. A fost cea mai buna lansare pe care am vazut-o în ultimul timp” >>

12 clienţi  din 9000 de followeri, i-am răspuns…. De ce aşa puţini? Nu ştiu, nu-mi dau seama!

Şi nici el nu a putut sa-si dea seama şi sa-mi spuna de ce doar atat de puţini. Eram toba de marketing şi facusem o lansare ca la carte.

Primii 10 ani, nu am inţeles ceea ce am inţeles în ultimii ani.

Ca Marketingul degeaba îl aplici, punand mana pe aşa numitele strategii caştigatoare dacă nu ai Energie interioară, Mentalitate si Competente de Antreprenor si nu-ti cunosti mai deloc clientul.

Lectia mea a fost urmatoarea,… concentreaza-te pe Client si vei avea o afacere profitabila si durabila. Concentreaza-te doar pe produs si strategie si vei da faliment.

Nu eram prea interesat de problemele şi nevoiele oamenilor, ci mai mult de mine, de orgoliul meu de a ma afişa in faţa oamenilor prin tehnici manipulative si de a le arata cat de bun sunt.  

Iar orgoliul asta m-a costat 10 ani de medicoritate financiara in online.

Acum, ceea ce fac pentru oamenii cu care lucrez, este să ii ajut sa creasca, în plan Spiritual, Mental şi Emoţional, ca mai întai sa devina profesionişti de 4.000-6.000-10.000 de euro pe luna şi apoi sa bifeze acest obiectiv ca fiind atins.

Acum, permite-mi mă laud un pic,…. 😊

Pe ce domenii am capatat experienta:

 • MBA (Master of Business Adminitration) la British Academy of Business and Communication
 • Managementul Calitatii la TUV RHeiland Viena
 • Antreprenoriat Online
 • NLP (Neuro Programare Lingvistică) la ARONLP si EANLP
 • Training şi Coaching – Master Trainer NLP şi Master Coach NLP, certificat ARONLP şi EANLP şi Trainer şi Coach certificat ANC
 • Metoda Silva – Silva Life System şi Silva Intuition
 • Reiki Usui Tibetan – grad III
 • Facilitator de Constelații sistemice și arhetipale
 • Management – Specialist în Managementul Calităţii certificat TUV Rhailand
 • Leadership – Theacher, Coach şi Public Speaker certificat John Maxwell Team
 • Marketing, Story Telling, Blogging

Curiozităţi despre mine

Sunt un Capricorn incăpăţânat sa pun Energia Sufletului in tot ce fac. 

Şi ma interesează cat ajung sa caştige clienţii mei, nu doar sa-i am de clienţi si sa ma bucur de cât castig eu.

Imi place sa scriu si sa citesc (chiar dacă după Facultate am jurat că nu o să mai stau niciodată cu o carte în mână). Si imi place lumea afacerilor. 

Ador Sportul (să-l practic) şi fructele de mare (să le gătesc şi să le mănânc). 

Hai sa Crestem un Business
Profitabil in Bani si Durabil Timp

Ce stiu si fac cei 1% dintre Expertii Online si tu inca nu stii si nu faci

Afla raspunsul din Video Trainingul nostru

Iti promit ca vor fi cele mai utile si mai pline de satisfactii 40 de minute pe care le-ai petrecut vreodată lucrand la afacerea ta.