Clienti putini sau deloc in Coaching si Terapie

E mare păcat să te devalorizezi pentru asta!

Cei mai mulți zic așa: Poate chiar nu ofer eu suficientă valoare sau poate că nu știu cum să comunic oamenilor valoarea pe care o am !!!

E mare păcat să gândești așa despre tine ! Cine ce-a zis asta,… cine ţi-a dat explicația asta și pe ce s-a bazat ?

Sau,… așa ai preferat tu să crezi,… din lipsa unei alte explicații?

Dacă nu ai fi simțit că ai valoare și că poți să-i ajuți pe oameni prin ceea ce ai învățat,… nu ți-ar fi trecut prin cap să-ți alegi acest drum. Eşti de acord? Nu ai fi fost dispus(ă) să faci mari eforturi de bani și de ani, ca să-l parcurgi.

Așa cum eu, nu aş fi făcut eforturi să devin profesor de balet sau muzician (că tot e la modă şi se fac bani mulţi din asta) 😊

… pentru că nu am simţit şi nu mi-a trecut prin cap că aş avea valoare în sensul ăsta… …. nici tu nu ai fi ales să te faci Coach, Terapeut, Consultant sau Consilier, dacă ai fi simţit că nu ai valoare,… chiar dacă se pot face bani frumoşi din asta. Corect?

Așa că,…. Deja ești grozav(ă) și valoros (valoroasă) pentru a lucra cu oamenii ! 😉 Iar pentru clienţii puţini sau deloc,…. Mhhh,…poate fi o altă explicaţie decât cea a lipsei tale de valoare sau că nu ştii cum s-o comunici.

Uite,… …. A fi valoros sau grozav în ceea ce poți să faci pentru oameni,… …. Nu e suficient ca să atragi clienți.

Alergi inutil după ei, ca să le demonstreză asta. E bine că eşti grozav, dar ţine-o pentru tine, atunci când te priveşti în oglindă. 😊Pentru că pe oameni, nu-i interesează asta ca să te aleagă pe tine.

Pentru că oamenii au de unde alege, sunt mulţi profesiinişti valoroşi ca şi tine. Dar uite, cum te pot alege pe tine!!! Pregătit?! 😊 Pe oameni nu trebuie să-i înveţi tu, CE şi CUM să aleagă pentru că deja ştiu s-o facă. Când oferi #coaching şi #terapie, ai nevoie să înțelegi că, ei îşi doresc să dobândească propriile lor valori la care aspiră şi nu să cumpere valoarea pe care o ai tu.

Repet: 😊 Oamenii investesc bani în tine, DOAR pentru a dobândi lucrurile valoroase pentru ei şi nu te plătesc pentru că tu simţi, gândeşti şi comunici despre tine că eşti valoros.

O promovare valoroasă, care să-ţi aducă clienţi, este foarte departe de a fi o comunicare a propriei tale valori. Ci a valorii pe care ei vor să o atingă. Uită-te în jur, adică pe Social Media! 🙂

Câţi oameni vezi să au sute de postări sau zeci de ore filmate degeaba,…. vorbind despre ei, despre cursurile şi programele lor, despre povestea vieţii lor,… …despre câte ore au muncit şi câte ore sunt ei dispuşi să aloce oamenilor,… … încât clienţii nu înţeleg mai deloc CE au, de fapt, valoros pentru ei aceşti profesionişti ???

Ce le oferă?

Offf! Faptul că tu ai investit bani, efort şi timp ca să ajungi la cunoaşterea şi înţelepciunea pe care o ai şi pe care vrei s-o comunici… Bravo ţie!

DAR…este eronat să crezi că oamenii vor pune preţ sau valoare pe timpul, efortul şi pe banii investiţi de tine în dezvoltarea ta. Şi că dacă le acorzi tu tău, asta o să-i dea pe spate şi o să simtă că e ceva valoros pentru ei.

Ceea ce crezi tu că este valoros în serviciile tale şi în programul tău, poate fi cu mult diferit de ceea ce percepe un om că este valoros pentru el, în programul tău şi în serviciile tale.

Dacă e să te gândeşti, care este păcatul tău cel mai mare,…de fapt,… …. e că ştii multe lucruri despre multe lucrur şi prea puţine lucruri despre oameni, despre problemele majore pe care vor să le depăşească şi despre aspiraţiile uimitoare pe care vor să le atingă. Şi ai ajuns aşa, tocmai pentru că ai fost preocupat cum să-ţi creşti valoarea ta profesională şi cum s-o comunic oamenilor…. iar la ei nu te-ai mai gândit şi la propriile lor valori,… nu prea te-ai mai gândit.

Dar poţi s-o faci de-acum, ca să vezi cât de repede şi frumos se schimbă lucrurile în businessul tău, să treci de la #Clienti DE-LOC la Clienti UN-LOCK. Cei din grupul MiSB, au văzut-o pe pielea lor.

Doar cu o această singură diferenţă. Au încetat să mai fie grozavi şi să se străduiască să-i convingă pe oameni de valoarea lor profesională,… înţelegând că asta este fix ceea ce ei NU-și doresc oamenii să audă de la tine, ca să-i aleagă pe ei. Face sens? 😊

În caz că face sens pentru tine,… şi 𝐈̂𝐭̧𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬̧𝐭𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐟𝐥𝐢 𝐂𝐮𝐦 𝐏𝐨𝐭̧𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢 𝐑𝐞𝐚𝐥 𝐨 𝐀𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐬̧𝐢 𝐓𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝟓𝟎-𝟏𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨 𝐩𝐞 𝐀𝐧,.. poţi să P𝐫̲𝐨̲𝐠̲𝐫̲𝐚̲𝐦̲𝐞̲𝐳̲𝐢̲ 𝐨̲ 𝐢̲̂𝐧̲𝐭̲𝐚̲̂𝐥̲𝐧̲𝐢̲𝐫̲𝐞̲ în c̲a̲re s̲ă̲ descoperim împreună ce funcţionează şi ce nu în acest moment legat de promovarea ta, ca #Terapeut sau #Coach

𝐈̲̂𝐧̲𝐭̲𝐚̲𝐥̲𝐧̲𝐢̲𝐫̲𝐞̲ 👉🏼 https://bit.ly/1to1Help

𝐒̲𝐜𝐨𝐩𝐮𝐥 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐢𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢:

◎ cum poţi 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̧𝐢𝐢 potriviţi pentru tine

◎ care este 𝐩𝐫𝐞𝐭̧𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐜𝐭 pe care să-l practici

◎ care este 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆ şi 𝐩𝐚𝐬̧𝐢𝐢 𝐞𝐱𝐚𝐜𝐭̧𝐢, 𝘧𝘢̆𝘳𝘢̆ 𝘴𝘢̆ 𝘪𝘳𝘰𝘴𝘦𝘴̧𝘵𝘪 𝘣𝘢𝘯𝘪 𝘱𝘦 𝘳𝘦𝘤𝘭𝘢𝘮𝘦, 𝘱𝘢𝘨𝘪𝘯𝘪 𝘥𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘮𝘰𝘷𝘢𝘳𝘦 𝘴̧𝘪 𝘢𝘣𝘰𝘯𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘦𝘮𝘢𝘪𝘭 𝘮𝘢𝘳𝘬𝘦𝘵𝘪𝘯𝘨

Dacă simţi că ai nevoie de această claritate acum,… …Intră pe link, alege o dată şi o oră potrivită pentru tine şi pe care o găseşti liberă şi hai să vorbim sincer şi pe faţă! 𝐈̲̂𝐧̲𝐭̲𝐚̲𝐥̲𝐧̲𝐢̲𝐫̲𝐞̲

👉🏼 https://bit.ly/1to1Help

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *