Cum înveți marketing cu adevărat, când suferi de prea puțini suficienți clienti prin promovare !?

Marketingul e departe de a fi a 8-a Minune a Lumii… sau ceva mai greu de învățat, de înțeles și de aplicat decât #Coachingul, #Terapia sau orice altă profesie.

Dar e profesia fără de care nu poți să valorifici nicio profesie!

Cum se învață #marketing cu adevărat, când suferi de prea puțini suficienți #clienti și nu câștigi prea mulți bani prin promovare⁉️

Fii un pic atent la video ! (Valabil pt #Coaching, #Terapie și oricare alt Business).

Ca să-ți dispară sentimentul ăla că, lună de lună o iei mereu de la zero, că nu poți ține pasul cu acțiunile pe care le ai de făcut,….frustrându-te, inchistându-te și irosindu-te într-o muncă pe care ajungi s-o urăști !

PS: Ce crezi că,… atunci când m-am născut, primele cuvânte scoase pe gură au fost MARKEEEETING,…. CLIIIEEENȚI,…. BAAAANI?

Aș fi vrut eu. 😊 Nici la tăiere moțului nu am ales bainii din tavă. Dar Asta nu înseamnă că pentru tine sau pentru mine, Promovarea e o chestie pe care trebuie s-o înveți plângând, ca să ajungi să câștigi râzând.

Așa că,…. rămâi aproape. 🙂

𝐈̂𝐭̧𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬̧𝐭𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐟𝐥𝐢 𝐂𝐮𝐦 𝐏𝐨𝐭̧𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢 𝐑𝐞𝐚𝐥 𝐨 𝐀𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐬̧𝐢 𝐓𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝟓𝟎-𝟏𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨 𝐩𝐞 𝐀𝐧,..

poţi să P𝐫̲𝐨̲𝐠̲𝐫̲𝐚̲𝐦̲𝐞̲𝐳̲𝐢̲ 𝐨̲ 𝐢̲̂𝐧̲𝐭̲𝐚̲̂𝐥̲𝐧̲𝐢̲𝐫̲𝐞̲ în c̲a̲re s̲ă̲ descoperim împreună ce funcţionează şi ce nu în acest moment legat de promovarea ta, ca #Terapeut sau #Coach

𝐈̲̂𝐧̲𝐭̲𝐚̲𝐥̲𝐧̲𝐢̲𝐫̲𝐞̲ 👉🏼 https://bit.ly/1to1Help

𝐒̲𝐜𝐨𝐩𝐮𝐥 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐢𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢:

◎ cum poţi 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐜 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̧𝐢𝐢 potriviţi pentru tine

◎ care este 𝐩𝐫𝐞𝐭̧𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐜𝐭 pe care să-l practici

◎ care este 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆ şi 𝐩𝐚𝐬̧𝐢𝐢 𝐞𝐱𝐚𝐜𝐭̧𝐢, 𝘧𝘢̆𝘳𝘢̆ 𝘴𝘢̆ 𝘪𝘳𝘰𝘴𝘦𝘴̧𝘵𝘪 𝘣𝘢𝘯𝘪 𝘱𝘦 𝘳𝘦𝘤𝘭𝘢𝘮𝘦, 𝘱𝘢𝘨𝘪𝘯𝘪 𝘥𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘮𝘰𝘷𝘢𝘳𝘦 𝘴̧𝘪 𝘢𝘣𝘰𝘯𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘦𝘮𝘢𝘪𝘭 𝘮𝘢𝘳𝘬𝘦𝘵𝘪𝘯𝘨 Dacă simţi că ai nevoie de această claritate acum,… …Intră pe link, alege o dată şi o oră potrivită pentru tine şi pe care o găseşti liberă şi hai să vorbim sincer şi pe faţă!

𝐈̲̂𝐧̲𝐭̲𝐚̲𝐥̲𝐧̲𝐢̲𝐫̲𝐞̲ 👉🏼 https://bit.ly/1to1Help

VIDEO – Cum înveți marketing cu adevărat, când suferi de prea puțini suficienți clienti prin promovare !?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *