În În 8 ani de zile am reuşit să ajut peste 2000 de oameni să treacă peste cele mai grele momente din viaţa lor, legat de bani, relaţii, carieră şi sănătate

Ca Trainer & Coach NLP pot să te ajut şi pe tine să regăseşti puterea interioară de a lua din nou de la capăt sau de a te ridica şi de a merge mai departe

- TRAINING ONLINE LIVE -

Descătuşează-ţi Puterea Ta Interioară în Vreme de Criză prin Metoda „Imaginii de Sine”

Începem Primul Live, Joi, 11 Iunie, ora 19.00

Cum depăşeşti psihologic în 5 săptămâni orice Criză Emoţională legată de Bani, Relaţii, Carieră şi Sănătate şi Cum Reconstruieşti Încrederea în tine, oricât de grea e pierderea, decepţia sau dezamăgirea 

Oricând un capitol din viaţa noastră se poate încheia brusc, nedrept şi pe neaşteptate

Viaţa nu-i tot timpul uşoară, asta e clar ! Trăim vremuri în care apocalipsele contemporane se instalează rapid în mintea şi în inima noastră, indiferent cât de bogaţi sau săraci suntem, cât de tineri sau în vârstă, cât de talentaţi sau obişnuiţi. 

Când, un Faliment e rezultatul unei afaceri de suflet; Pierderea unui job e pierderea siguranţei; Când o Trădare pune punct unei mari mari iubiri; *Pierderea cuiva drag devine o condamnare la singurătate; *O problemă Fizică încheie bucuria de a trăi;…Ne supărăm, suferim, plângem, ne înfuriem, învinovăţim, invidiem, ponegrim. 

Fragilitatea emoţională şi neputinţa ne fac să credem că nu mai e nimic bun pentru noi, dincolo de ce ni s-a întâmplat. TOTUŞI!

Fie că avem de înfruntat o criză mondială (sanitară sau economică), fie o criză personală ( faliment, despărtire, somaj, boală,…), viaţa ne cheamă frecvent la schimbare şi adaptare, la evoluţie şi creştere. Şi nimeni nu e scutit de asta.

E limpede că în vremuri de criză avem nevoie de o altă înţelegere, de luciditate, de echilibru, cunoaştere, informaţie, de planuri şi strategii ca să ne putem ridica din nou pe picioare. 

Frumos spus, dar e uşor de făcut? Cum poţi să le faci pe toate când psihic, emoţional şi mental, simţi că nu ai putere !?

Orice problemă are o soluţie. Dar nu ai s-o să găseşti

niciodată la nivelul la care a apărut problema

Şi când nu dai de soluţie, urmează frica că nu mai ai nici o şansă să mai fii vreodată fericit. Auzi în stânga şi-n dreapta că viaţa e un ciclu al bucuriei şi al tristeţii. Şi laşi timpul să le rezolve, îngropând în tine poveşti ce devin zăvoare ale sufletului. 

Ca oameni căutăm supravieţuirea, învăţăm să ne ascundem durerea de ochii lumii până când, ne pierdem încrederea în noi. Iar când eşti lipsit de încredere, laşi mintea să facă cele mai negative scenarii gândindu-te la viitorul tău. Şi de aici nu ai cum să găseşti idei salvatoare, nu poţi să iei decizii înţelepte, nu poţi să faci planuri şi strategii inspirate.  Şi să le aplici. 

Ajungi ca o maşină, care chiar dacă are mulţi cai putere, nu merge înainte pentru că e fără volan şi fără acceleraţie. Şi fără combustibil.

Ştiu, nu e vina noastră că am fost învăţaţi să lăsăm emoţiile şi gândurile noastre să să fie dictate de ceea ce ni se întâmplă, că am fost programaţi să ne îngrijorăm şi să ne panicăm, să suferim în faţa situaţiilor nedorite sau nedrepte. Nu ştim altă cale.

Am fost învăţaţi să ne lăsăm mânați de frici și de griji în loc să urmăm, plini de CURAJ, ceea ce ne dorim cu adevărat.  Dar dacă suntem sinceri, avem o șansă. Să ne educăm şi să descoperim că avem puterea să alegem cum ne simţim şi cum să gândim, indiferent de circumstanţa în care „aterizăm” pe neaşteptate 

Apoi ne vin în minte şi ideile geniale, deciziile înţelepte, şi planurile inspirate. Şi vom putea face paşi de revenire la normal şi de creştere. Dar pentru asta, gândurile şi emoţiile trebuie lucrate şi puse înaintea acţiunilor şi deciziilor şi nu invers.

Ce ştiu puţini oameni e că Dumnezeu a sădit deja în noi Puterea pe care o aşteptăm de la El şi de care avem nevoie

IAR A AVEA CREDINŢĂ ÎNSEAMNĂ A CREDE ÎN PUTEREA PE CARE DIVINITATEA A PUS-O ÎN TINE

Acestă metodă testată te ajută şi te ghidează cum să o descoperi, să o eliberezi şi să o manifeşti
în cele mai grele situaţii în care te afli sau peste care ai crezut că ai trecut

DAR NU E CEVA CE POATE SĂ FACĂ ALTCINEVA ÎN LOCUL TĂU

Dacă cumva crezi asta acum, îmi doresc să te aduc cu picioarele pe pământ și să înțelegi că este nevoie de implicare în treaba asta. De o muncă interioară pe care s-o faci tu cu tine.

Probabil că intuiești deja: această muncă, de fapt, nu este propriu-zis muncă. Mai curând ESTE AUTOCUNOAŞTERE ŞI EVOLUŢIE EMOŢIONALĂ şi MENTALĂ care te ajută să te pui deasupra oricărei probleme sau provocări care vine în viaţa ta pe neaşteptate, asta psihologic vorbind.

Muncești pentru tine, pentru ieşirea ta la lumină, pentru a te putea regăsi, pentru progresul şi calitatea vieţii tale. Şi pentru că simt că îţi surâde ideea asta, e posibil totodată să te şi pună pe gânduri pentru că poate nu ştii cum să faci asta concret acum.

Iar aici intru eu în rolul de ghid al tău, ca să fac munca ta uşoară. Nu sunt mai deştept decât tine şi nici mai norocos. Am doar experienţa situaţiilor grele pe care într-un final le-am depăşit, studiile personale pe care le-am făcut şi munca mea alături de oamenii pe care i-am ajutat.

De multe ori am dat cu fundul de pământ. M-au dezamăgit şi m-au trădat până şi cei mai dragi şi mai apropiaţi oameni de lângă mine. Am pierdut bani, bunuri, poziţie socială. Am căzut de multe ori în depresie şi în disperare. Pe scurt, am suferit cât pentru 10 vieţi.

Cel mai periculos inamic pe care l-am avut de înfruntat a fost mintea mea. Era singura care mă ţinea în continuare, în genunchi şi în umilinţa neputinţei. Gândurile negre, logica fatalistă, frustrarea şi disperarea, îmi „furau” orice soluţie salvatoare sau decizie inspirată de revenire la normal, de schimbare.  

Într-o zi m-am trezit că am clacat de tot. Că mă pierdusem pe mine şi nu mai ştiam ce vreau şi cine sunt. Puteam să aştept să mor în groapa în care eram, ori să mă ridic şi să ies din ea. Dar cum să te ridici când suferinţa, umilinţa şi frica erau atât de mari?

Am renunţat la orgoliu care mă făcea să cred că le ştiu pe toate şi m-am agăţat de tot ce simţeam că mă poate ajuta, de cărţi, cursuri, mentori. Am înţeles că mai întâi trebuie să lucrezi cu gândurile şi emoţiile mele, cu mintea şi cu inima mea, apoi să aştept să-mi vină idei salvatoare şi planuri geniale. Până atunci, nu puteam face şi aplica nimic din ce învăţasem sau din ce m-au sfătuit bine alţii să fac. Puteam doar să reacţionez iraţional şi să mă victimizezi.

Şi am simţit din nou că pot s-o iau de la capăt. Am reuşit să depăşesc cele mai dureroase momente şi să fac acum ce nici nu gândeam că pot vreodată, să ajung independent financiar şi să mă bucur de munca mea.

Secretul înţeles de mine e că orice întâmplare neplăcută nu durează mult, poate câteva secunde, ore, zile. Apoi dispare din exterior. S-a întâmplat şi gata! Dar experienţa rămâne în noi, în mintea amintirilor noastre. Şi acolo trebuie lucrată, la nivelul minţii şi a sufletului şi nu în exterior, unde ea s-a consumat şi nu mai există.

E momentul şi pentru tine să te decizi dacă eşti interesat de latura asta a vieţii şi dacă eşti la fel de dispus să sapi şi tu în tine, lucrând cu mine, ghidat 100% de mine.Despre "OMUL" Ciprian Scutariu

Dumnezeu să te binecuvânteze!

Cu siguranţă aş recomanda cursul (Puterea Interioară prin metoda Imaginii de sine)

Am cunoscut oameni minunaţi pe care îi consider a doua mea familie. După modulele parcurse am reuşit să-mi vindec rănile din suflet, să şterg praful din viaţa mea şi am descoperit cât de frumoasă e libertatea. Mi-am asumat viaţa mea şi nu mai acept improvizaţii! Şi rolul principal îl are Ciprian care a reuşit să mă determine să devin personajul principal din viaţa mea
Nicoleta Amaei
Director economic IJS Bacău

CE ESTE, CUM SE VA DESFĂŞURA ACEST CURS

Ce îţi propun eu şi care este calea concretă şi practică de a trece uşor peste situaţia greu de trecut

Te invit într-o călătorie online de 5 săptămâni alături de mine în care lucrăm cot la cot şi în care îţi ofer 100% din tot ce am acumulat prin experienţa mea personală, din tot ce am făcut prost sau bine şi din munca mea cu oamenii pe care i-am ajutat să-şi refacă viaţa.

Te invit să lucrăm împreună pe o metodă testată, cu rezultate pe care unii oameni spun că se văd chiar de la primii paşi. Asta înseamnă să fii dispus să lucrezi pentru tine câte o 1 oră (în medie) pe zi.

Te invit la 6 module interactive de curs online, sub formă de webinarii unde poţi să primeşti nu doar informaţii, ci şi răspunsuri la întrebările tale live. În fiecare joi de la ora 19:00 ne vom da întâlnire online, în câte un webinar de aproximativ 2 ore. 

Transmisiunile video vor avea loc pe un grup secret de Facebook (primești toate detaliile pe email la înscriere). Nu-ţi face griji dacă nu ajungi live, vei găsi înregistrarea fiecărui webinar în Grupul de Curs. Şi vor rămâne înregistrate în grup cât timp durează internetul și Facebook-ul. Aşa că le poţi revedea când vrei şi ai timp. 

La fiecare modul de curs vei primi teme şi misiuni concrete sub forma unor exerciţii de psihologie practică care te vor transforma în interior în cel mai scurt timp posibil. Iar între module vom comunica zilnic şi vei beneficia de toată atenţia, sprijinul şi ghidarea mea către tine. Vei primi feedback la toate temele şi misiunile pe care le faci.

Primeşti Feedback direct de la mine şi de la colegii absolvenţi care au terminat cursul din ediţia 1. O să te ajute cu recomandările lor bazate pe toate provocările şi reuşitele pe care le-au avut la curs.

Învăţăm,…şi ne şi jucăm. Nu vei renunța pe parcurs la misiunile din curs deoarece ne distrăm împreună în timp ce reușeşti să duci paşii la bun sfârşit. Am pregătit toate misiunile sub formă de joacă. Vei fi recompensat constant pentru reușitele şi evoluţia ta. Cu surprize cadou. O să vezi în interiorul cursului. 🙂

Primeşti ghidare şi suport şi după curs –  Un foarte mare beneficiu pentru tine este că după încheierea cursului îţi va rămâne accesul la această comunitate de oameni care împărtăşesc aceleaşi valori ca şi tine. Nici la final de curs nu vei rămâne singur. O să te ghidez şi o să primeşti susţinere din partea mea şi a colegilor tăi din seria veche, în noua ta direcţie aleasă de tine. Îţi dezvălui mai multe la final de curs. Rămânem aproape. 🙂 Vei fi pe mâini bune.

Descoperă Cum Să Capeţi Mai Întâi Energie şi Putere De Acţiune

Şi Apoi Să Înfrunţi Problema, Să Iei Decizii Şi Să Pui Soluţii Şi Planuri în Aplicare.

6 Webinarii Live

Muncim Cot la Cot

Ghidare NON STOP

Cât costă călătoria online de 5 săptămâni

Preţul Real

Acesta este preţul real al cursului de 6 webinarii şi 5 săptămâni de muncă împreună, în care îţi răspund nonstop la întrebări şi îţi dau feedback la temele şi misiunile pe care le ai de realizat. 

230 Euro 

offer, sale, deal

Varianta economă
Ediție de Criză

Dat fiind condiţiile actuale cu privire la tot ce se întâmplă în lume, vreau să las cât mai mulţi oameni care au nevoie de sprijin să aibă acces la curs. 
 
Aşa că îl poţi accesa la ofertă cu 36% discount pentru această perioadă. (E varianta redusă pe care o ofer doar anul acesta).

147 Euro

Riscul tău de participare la curs este zero.
Primești toți banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Sunt atât de sigur că îţi va plăcea foarte tare metodă mea şi tot ce ţi-am pregătit la toate modulele şi în grupul de ghidare şi consultanţă, încât: 

Ca să îţi fie uşor să iei decizia de a participa la acest curs, îţi ofer o garanţie 100% de returnare a banilor, dacă va exista vreun motiv că această metodă nu te-a ajutat deloc.

Oricând doreşti, pe parcursul cursului sau la final, îţi returnez banii înapoi fără întrebări şi fără să-ţi cer explicaţii.

Asigurat 100%

Participi fără alte costuri suplimentare

Comunici non stop cu mine de-acasă de la tine sau din orice colţ de lume te-ai afla. Ne vedem şi ne auzim când poţi şi ai timp, fără să mai ai alte cheltuieli. 

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

După aceea mai rămân doar 2 zile în care toată atenţia mea va fi îndreptată 100%
spre organizarea cursului şi grupa de cursanţi care începe pe 11 Iunie ( Joi ), Ora 19.00 cu primul modul

230 Euro (pentru această perioadă de criză ofer accesul în grupul interactiv de curs cu 36% reducere)

Eu sunt Ciprian Scutariu, Master Trainer NLP, Master Coach NLP, Autor

Am ajuta peste 2000 de oameni să treacă de cele mai grele provocări şi nu mă opresc aici

Mulţi te învăţă cum să obţii un rezultat dar puţini îţi arată cum să treci emoţional şi mental peste o situaţie grea sau un eşec

DESPRE CIPRIAN SCUTARIU

Viaţa a fost un profesor dur cu mine. Aşa că am simţit nevoia să mă îndrept spre Dezvoltare personală, însă asta nu m-a ajutat prea mult. Am învăţat că trebuie să-mi schimbi atitudinea şi gândirea, dar nu am înţeles foarte concret şi explicit ce am de făcut ca să reuşesc.

Momentul de ”aha”, a fost când am descoperit unelte clare de psihologie practică şi NLP.  Şi cum să ajungi în cele mai profunde zone ale minţii tale, să-ţi vindeci rănile trecutului şi să-ţi programezi un nou viitor, liber şi independent de greşelile trecutului.

Dar înainte de anul 2012 nu ştiam nici măcar că aşa ceva există. Doar educaţia mi-a permis să ajung la asemenea rezultateToate experienţele mele de viaţă şi munca cu oamenii m-au convins că există în fiecare dintre noi atitudini şi laturi de personalitate care aşteaptă să fie activate şi folosite.

Am ajuns să cred cu tărie că educaţia psihologică este 80% parte din succesul şi împlinirea noastră şi că poţi să te educi şi să creşti fără să ai diplome în domeniu.

Dar va trebui să te educi şi tu. Cum anume, îţi voi arăta eu. Trebuie doar să nu urăşti să creşti şi să experimentezi, să fii curios de ceea ce ai deja în interiorul tău şi probabil că nu ai ştiut până acum. 

Dacă vii cu aceste lucruri la tine, eu te pot învăţa. Şi ai toate şansele să reuşeşti.

Scopul meu e să-ţi sădesc în minte seminţele încrederii şi motivaţiei de a depăşi orice criză emoţională

Primul pas e să câştigi o nouă o stare emoţională şi mentală, alta decât suferinţa, neputinţa sau deznădejdea

Apoi aceste seminţe se vor dezvolta prin exerciţiile de psihologie practică dintre module şi prin micile tale acţinuni

Iată cele mai Importante BENEFICII pe care le ai la Final dacă Decizi Acum să Intri în Program

Nu îţi dau sfaturi şi nici soluţii pentru că, la final, tu vei şti şi vei simţi ce e mai bine pentru tine să „arunci” sau să păstrezi din viaţa ta.

În schimb, îţi ofer energie interioară. Energia siguranţei şi certitudinii că poţi să o iei din nou de la capăt, să duci la bun sfârşit decizia ta de schimbare sau să mergi plin de curaj într-o nouă direcţie.

Sunt rezultate concrete pe care le poţi obţine chiar de la primii paşi ai metodei „IMAGINEA DE SINE!”.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Apoi nu mai avem timp decât de 2 zile pentru pregătiri, iar pe 11 Iunie ( Joi ), ora 19.00 începe cursul

230 Euro (pentru această perioadă de criză ofer accesul în grupul interactiv de curs cu 36% reducere)

CUPRINSUL CURSULUI

Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la misiunea dorită

DESTUL! PÂNĂ AICI! - De acum a venit momentul să preiei tu controlul

-Prezentarea etapelor emoţionale şi mentale prin care ai de trecut

Îţi arăt care sunt ce, cele 6 imagini de sine, cei 6 paşi psihologici ai aceste metode inedite şi pe care tu îi ai de făcut alături de mine. Ştiu că atunci când nu ştii că există o hartă cu borne de urmat, e foarte greu să ştii ce te aşteaptă şi în ce direcţie ai de mişcat lucrurile. Harta e următoarea.

1. IMAGINEA INOCENTULUI – nu ştii că urmează să te confrunţi cu o provocare pentru că totul merge bine. Şi când apare nu eşti pregătit psihic şi mental să-i faci faţă

2. IMAGINEA ORFANULUI (VICTIMEI) – trăieşti în mijlocul problemei şi suferi din cauza neputinţei tale fizice şi emoţionale de a face ceva. Eşti blocat în problemă şi nu poţi găsi nici o soluţie sau să iei vreo decizie.

3. IMAGINEA MARTIRULUI – te lauzi cu problema ta, ca un veteran de război, urmărind să obţii soluţia pe tavă de la ceilalţi. Vrei atenţie şi înţelegere din exterior. În această etapă suferinţa e mai mică, pentru că o mai atenuează trecere timpului, dar puterea de a face ceva rămâne inexistentă.

4. IMAGINEA CĂUTĂTORUL – eviţi înfruntarea problemei şi cauţi să te ascunzi de ea în obiceiuri distructive, în muncă,…în alte relaţii, alte grupuri sociale, în alte activităţi care nu-ţi aduc niciun beneficiu real. Fugi cu orice preţ pentru că frica de a înfrunta situaţia e încă destul de mare.

5. IMAGINEA RĂZBOINICUL (LUPTĂTORULUI)- te decizi să înfrunţi problema şi capeţi puterea de a trece la acţiune, devenind capabil să plăteşzi preţul schimbării tale. Îţi înfrunţi cele mai mari îngrijorări şi frici ale tale. Devii încrezător, motivat şi capabil să-ţi iei viaţa în propriile mâini

6. IMAGINEA MAGICIANUL – dobândeşti atitudinea omului care transformă o situaţie grea într-o oportunitate de creştere şi evoluţie interioară. Şi decoperi secretul de a trece cu multă uşurinţă peste provocările viitoare. Aici e destinaţia finală a călătoriei tale interioare. Altfel, poţi cădea din nou în celelalte imagine despre tine şi te poţi vedea ca la început.

Este esențial să înţelegi că, indiferent ce simţi, gândeşti şi trăieşti acum, te afli într-o etapă intermediară şi că nu aici e sfârşitul.

Dar pentru asta e nevoie să ştii chiar de la început ce e dincolo de starea ta actuală. Vreau să ştii încă de la început cum funcționează totul, de unde plecăm şi unde trebuie să ajungem.

Emoţiile: Aliaţi şi duşmani ai schimbării (cum să scapi de emoţii care te blochează în neputinţă şi să îţi induci la propria ta voinţă emoţii care să-ţi dea putere )

Am învăţat să credem că o emoţie pe care o simţim e în strânsă legătură cu ceea ce ni se întâmplă. Şi că lumea noastră interioară este subjugată de lumea noastră exterioară. Aşadar căutăm să credem că doar timpul le vindecă pe toate.

Pentru a nu mai cădea în această capcană şi a nu mai lăsa timpul să treacă, îţi arăt 4 metode prin care să-ţi induci o stare emoţională la propria ta voinţă:

-Schimbarea fiziologiei şi cum te ajută ea concret – cei mai mulţi oameni ştiu că orice exerciţiu fizic sau de respiraţie profundă, dansul, strechingul,..ajută la schimbarea unei stări emoţionale. Şi cu toate astea nu o fac sau le consideră o prostie.Şi nu sunt o prostie, o să-ţi demonstrez asta.

-Schimbarea limbajului şi a vocilor interioare prin vocabularul transformaţional: Cuvintele te distrug sau îţi dau speranţă, te fac să plângi sau să râzi. O să descoperi cât de mare este impactul cuvintelor asupra sistemului tău nervos şi cum să le foloseşti într-un mod cât mai favorabil pentru tine.

-Schimbarea scenariilor şi a filmelor din mintea ta – dacă vezi un film de groază cu sonorul la minim şi cu o imagine alb-negru plină de purici, impactul emoţional asupra ta nu mai e atât de mare, corect? Aşa stau lucrurile şi cu filmele din mintea ta. Dacă schimbi aceste calităţi de imagine şi de sunet al amintirilor tale,…ele nu te vor mai impacta. Îţi arăt la curs cât de simplu se face asta.

Resetarea Gândirii fataliste şi limitative: În orice bine este un rău şi în orice rău este un bine. Pe ce te concentrezi, referitor la problema în care te afli, acel ceva devine în scurt timp realitate. În acest fel reuşeşti să te detaşezi de orice situaţie grea cu care te confrunţi şi să nu mai laşi timpul să le vindece pe toate. O să-ţi spun cum ne formăm în minte realităţile şi cum să îţi construieşti obiceiul de a vedea mai multe perspective din care să vezi o problemă. Perspective favorabile şi nu doar cele negative.

Ăsta e primul pas. E ca o trusă de prim ajutor care să te resurciteze şi în care te ajută să îţi ei viaţa cu adevărat în mâinile tale şi faci ca totul să depindă strict de tine. Însă această etapă e doar începutul.

Multă lume crede că dacă vrei să schimbi ceva ai nevoie de o abilitate sau de timp. Dar orice schimbare se face găsind un motiv puternic, un „DE CE” clar care să-ţi dea energie şi în faţa căruia mintea ta să nu poată opune rezistenţă. Ideea e că la nivel inconştient tu ştii care este motorul schimbării pentru tine şi cum îl poţi face să pornească. Eu te ajut să-l aduci în lumina conştiinţei tale.
 
Ghici, ciupercă, ce-i motorul ăsta? Suferinţa şi Recompensa! În etapa asta te învăț cum să le foloseşti ca să începi să simţi primele scântei de putere interioară care să se transforme mai târziu într-o flacără de putere care nu mai poate fi stinsă vreodată-

Ele sunt cele 2 forţe motivatoarea care modelează orice schimbare: Cum să foloseşti suferinţa şi plăcerea ca să nu laşi suferinţa şi plăcerea să te folosească  şi cum să-ţi acoperi eficient nevoile tale psihologice de siguranţă, de explorare a noului, de valoare şi importanţă personală, de iubire, de evoluţie personală.

Deciziile înţelepte: Aprinderea primei scântei de putere şi încredere (Valorile personale pozitive şi negative – lucrurile pe care vrei să le atingi şi cele pe care vrei să le eviţi cu orice preţ). Aici o să îţi arăt cum ştii că o decizie este favorabilă şi înţeleaptă pentru tine, ca apoi să pui pe direcţia ei toată energia şi puterea motivaţiei pe care o capeţi.

Să iei o decizie serioasă înseamnă să te implici total ca să eviţi lucrurile de pe lista de la pasul 2 şi să obţii ce ai scris la pasul 3. Şi asta, fără să mai existe o altă posibilitate, fără să mai existe o altă opţiune care să-ţi pună la îndoială decizia nou formată.

E musai ca hotărârea ta să fie cea mai înţeleaptă pentru tine şi să fie singura, să nu mai existe nici un alt colac de salvare. De ce? Pentru că atunci vei avea tendinţa să revii asupra deciziei ca să adopţi o altă opţiune şi să iei o altă hotărâre. Iar asta nu vrem să se întâmple.

Pentru că în acest fel îţi va scădea din energie şi vei ajunge cel mai probabil într-o stare de confuzie decât în una de claritate pe care ai dobândit-i până acum. Şi de aici poţi să te întorci din nou în imaginea de orfan, martir sau căutător.

Valorile au o forţă motivaţională fantastică şi doar ele sunt cele care te ajută să pui suflet în ceea ce faci. Atâta timp cât eşti nevoit să acţionezi, să te comporţi sau să iei decizii care nu vin în sprijinul celor mai profunde dorinţe şi nevoi ale tale,…

Ele reprezintă crezuri pe care le ai despre ceea ce este bine şi rău pentru tine. Despre ceea ce este corect şi incorect. Şi ai nevoie de ele ca să poţi merge mai departe şi pentru a te putea simţi un om împăcat cu ceea ce ai decis să faci.

Întrebările sunt răspunsuri : Cum să-ţi deblochezi mintea prin puterea întrebărilor

Piramida personalităţii umane: Suntem ca nişte straturi de ceapă care se influenţează unele pe altele sub forma unor puteri interioare – 1. deciziile, 2. abilităţile, 3. emoţiile, 4. convingerile , 5. valorile,  iar 6. imaginea de sine este cea mai puternică dintre toate.

Alinierea tuturor nivelelor interioare ale piramidei personalităţii tale şi orientarea lor spre noul scop: Prima aprindere a flacărei de putere şi încredere

Ce îţi doreşti de fapt? – A doua scânteie de putere şi încredere: Transformarea problemei într-un obiectiv de atins şi aşezarea primelor cărămizi care să-ţi construiască o nouă imagine de sine, cea a Războinicului.

Generatorul de noi comportamente şi obiceiuri: Ca să obţii altceva trebuie să faci altceva, să simţi altceva şi să gândeşti altceva

Cum să-ţi creezi o strategie de acţiune ca să ajungi unde ai decis – consolidarea Imaginii Războinicului

Din acest punct vei şti cum să preiei oricând controlul asupra vieţii tale şi să nu te mai laşi influenţat de nimeni şi de nimic. Aici începe cu adevărat libertatea ta emoţională pentru că vei avea cele mai puternice instrumente prin care să-ţi transformi cele mai întunecate frici ale tale în aliaţi.

-Puterea metaforelor: Dărâmarea tuturor zidurilor şi ruperea lanţurilor din trecut

-Stima de sine: Pe ce loc te afli în ierarhia valorilor tale?

-Cele 10 emoţiii ale puterii interioare: O maşină puternică nu poate face nimic dacă nu are combustibil. La fel şi omul, nu poate face nimic fără energia unei emoţii benefice.

-Magia Transformării oricărei emoţii în putere interioară – Menţinerea flacărei de putere şi încredere.

Aici înveţi că orice emoţie pe care o simţi chiar şi una negativă, are rostul ei.

Suferinţa te face să faci o schimbare, frica să fii prevăzător, tristeţea să te interiorizezi mai mult şi să te concentrezi doar pe gândurile tale. Ruşinea te poate pune în mişcare, vinovăţia te poate face să îndrepţi lucrurile.

Bun. Atunci de oamenii nu gândesc aşa. Păi, foarte simplu. Pentru că simt aceste emoţii ca fiind nişte duşmani. Nu le acceptă, nu le găsesc sensul. Dar un Magician le acceptă. Şi le vede rostul. El a învăţat că le poate transfroma.

Știu că vei începe să te simţi altfel şi că vei avea succes cu noua ta decizie de schimbare.  Din acest motiv te provoc şi te încurajezi să faci mai mult decât să treci peste obstacole. Să visezi cu îndrăzneală prin prisma puterii interioare pe care ţi-ai descoperit-o.

Acum ştii să transformi stările emoţionale, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, să-ţi găseşti cu uşurinţă o motivaţia, să iei decizii înţelepte, să te aliniezi interior pe o direcţie şi un obiectiv,…

Ştii multe. Şi cine te-a învăţat aşa de multe? Problema pe care ai avut-o la început. Ea ţi-a fost stimulul creşterii tale.

Când începi să vezi şi să simţi asta,…abia atunci poţi spune că ţi-ai rezolvat problema complet. Şi că nu te vei mai întoarce niciodată în Imaginea de Victimă, de Martir sau de Căutător.  

-Crearea „obsesiei” unui viitor irezistibil de atrăgător – Când flacăra puterii şi a încrederii nu se mai poate stinge.

Poţi spune că ai încheiat complet călătoria ta interioară. Şi pentru asta îţi voi arăta Cum să transformi vechea ta problemă de la început într-un scop care să te poarte dincolo de limitele tale.

-Începi să practici şi obiceiurile zilnice a omului puternic pe interior şi să te simţi valoros. De aici înainte nu te mai poţi întoarce niciodată de unde ai plecat, adică în starea de neputinţă şi de victimă

EXTRA BONUSURI PE CARE LE PRIMEŞTI PE PARCURS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți ofer și 5 bonusuri valoroase şi relevante pentru acest proiect
Transform_Destiny_1200x800
Al 7 Webinar despre Frică - Cum să Elimini Autosabotarea Emoţională, inamicul din umbră al rezultatelor tale

O să lămurim o dată pentru totdeauna cum stau lucrurile cu schimbarea pe care ţi-o doreşti în mod conştient, din tot sufletul, dar pe care încă nu reuşeşti să o produci şi la nivel subconştient ca să te bucuri de ea în viaţa reală !!!
„NU contează CÂT trăieşti, contează CUM trăieşti”. Dacă îţi trăieşti viaţa mereu după propriul tău Curriculum Vitae, vei crede tot timpul că acel C.V. este maximul din tine, că este tot ceea ce poţi să faci.

Bonus-1.jpg
Credo Personal - O tehnică avansată prin care să-ţi creezi o viziune despre viitor

Am devenit oameni mari şi am uitat să visăm, să privim în sus la viaţa noastră. Pentru că ne uităm în jos, cocoşaţi de problemele pe care le cărăm în spate. Dar dacă ai lua o pauză şi ai da jos aceste "pietre" din spinare, aşezându-le lângă tine? Atunci cum ar fi? Ce ai vedea îndreptându-ţi privirea în sus?

Ei, o să te ajut să descoperi asta. Şi vei înţelege cum să-ţi iei energie şi motivaţie în momentele când simţi că îţi este prea greu şi nu te mai mişti în direcţia aleasă de tine. Acest exerciţiu îl fac în tabere şi de fiecare dată se lasă cu lacrimi de speranţă şi bucurie de a trăi. Iar fără bucurie, murim înainte de a muri.

Bonus-2.jpg
Suită de exerciţii şi practici zilnice care să-ţi consolideze Încrederea şi Imaginea de sine

Îți ofer în plus o suită de exerciţii şi tehnici pe care le-am aplicat cu succes împreună cu participanţii la cursurile de NLP. Am ales cele mai relevante tehnici de psihologie practică pe care nu le găseşti în nicio carte sau pe net şi pe care le poţi păstra cu tine ca să le foloseşti pentru evoluţia ta emoţională şi mentală. Sunt exerciţii care îi mişcă profund chiar şi pe bărbaţi. 🙂

W MP3
Înregistrările Live-urilor în format MP3

Dacă vrei să mai parcurgi încă o dată conţinutul Webinariilor şi în timpul ăsta vrei să faci şi alte activităţi, în afară de condus, îţi poţi descărca înregistrările audio şi le poţi asculta pe telefon sau pe alte dispozitive audio

W PDF1200px-PDF_file_icon.svg
Primeşti Slide-urile în Format PDF

Toate prezentările din timpul Webinariilor şi toate însemnările cele mai importante pe care le fac, le primeşti imediat după modulele de curs şi vor putea reprezenta pentru tine notiţe valoroase.

E GREU SĂ PUI PREŢ pe Cea Mai Valoroasă Deprindere Pe Care o Poate Dobândi un Om În Existenţa Lui

Să găsească mereu puterea de a o lua de la capăt sau de a se ridica şi de a merga mai departe

Tabara Master 1
fbt
ŞI NU EXAGEREZ

Odată ce ai învăţat Cum să descătuşezi Puterea Interioară prin Imaginea de Sine, mai ales în vreme de Criză şi devii stăpânul minţii, înţelegi cum funcţionează ea, ce se află în spatele gândurilor şi emoţiilor tale şi treci prin toate exerciţiile şi practicile,…vei putea singur face asta toată viaţa. Şi anul viitor, şi în următorii 3 ani… decenii la rând poţi folosi aceeaşi abilitate.

Pentru că Imaginea de Sine este o forţă incredibilă de creştere a încrederii, curajului,….de creştere a banilor, de armonizare a relaţiilor şi de păstrare a sănătăţii. Generezi rezultate pentru că te vezi dinainte în mintea ta genrând rezultate

Încrederea şi Curajul, Echilibrul şi Maturitatea Emoţională,…sunt forţe portabile. Le iei cu tine oriunde mergi. Şi totuşi, Cursul Online Putere Interioară trebuia să aibă un preţ. Nu a fost deloc uşor, iar preţul la care am ajuns este cu mult mai mic decât m-am gândit iniţial. O să vezi imediat de ce.

Accesul la cele 5 săptămâni de Curs Online, cu Webinar Live în fiecare săptămână,…Feedbackul şi Ghidarea Personalizată Nonstop pe Grupul Privat de Facebook,…Cele 3 Bonusuri valoroase de la mine…

…Plus toate celelalte surprize şi resurse (şi vor fi multe),… costă doar 554 Ron.  Acesta ar fi putut să fie lejer un curs de minim 1107 Ron investiţia. Pentru că îţi pune în braţe un mecanism de creştere pe toate planurile. Aşa cum vor arată lucrurile în interiorul tău, la fel vor arată şi în exteriorul tău. Mereu.

Iar iniţial stabilisem ca preţul la ediţa asta să fie 1107 Ron. Dar apoi a intervenit pandemia. Aşa că am decis ca aceasta să fie „Corona Edition”Dacă nu era pandemia, preţul din lansare la ediţia asta chiar ar fi fost 1107 Ron (sunt mai mulţi oameni care au plătit dublu ca să colaboreze, muncind cot la cot cu mine în afara acestui curs, lucrând 1-1 cu mine).

Fiind Corona Edition, am decis ca la această ediţie preţul să fie la jumătate pentru că vreau să aibă acces cât mai mulţi oameni la el. Persoane care au nevoie acum mai mult ca oricând de ghidare şi sprijin emoţional şi mental. 

Aşa că Puterea Ta Interioară prin Metoda Imaginii de Sine  – Cursul Online din care înveţi cum să depăşeşti orice criză emoţională legată de bani, relaţii, carieră şi sănătate, – de fiecare dată -oricât de grea e pierderea, decepţia sau dezamăgirea, costă doar acum 554 Ron.  Iar 56 Ron, aproape 12% din ei se vor duce în numele tău pe o donaţie ajutânt un organism care luptă împotriva pandemiei şi a Corona virusO să revin după curs cu dovada donării banilor.

Şi mai scot un risc din ecuaţie pentru tine, chiar acum!

Riscul tău de participare la curs este zero !!

Nu eşti mulţumit, ai banii înapoi - GARANŢIA 100%

Dacă intri în curs şi nu eşti mulţumit de ce ai primit, spune-mi şi îţi returnez banii.

Garanţia asta e valabilă 14 de zile de când începe cursul şi ţi-o ofer ca să îţi iei orice grijă de pe cap.

Vreau să te concentrezi 100% pe informaţii, exerciţii şi practică ca la final să fii mulţumit pe deplin de noua ta conştiinţă şi stare de spirit, de noua ta abilitate de înfrunta orice problemă, provocare sau situaţie neşteptată, grea, dureroasă sau nedreaptă.

Asta te va face puternic.

Eşti pregătit?

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Apoi, mai rămân doar 2 zile în care nu mai avem timp decât de pregătiri, iar pe 11 Iunie începem cursul

230 Euro (pentru această perioadă de criză ofer accesul în grupul interactiv de curs cu 36% reducere)

11 Motive Să Te Înscrii Chiar Acum La Curs

NZ6_4927
MFF-Money-Back-Pink.png

Eşti Sceptic sau Nehotărât ?!

Poate că ai îndoieli să participi la acest curs din cauza unor bariere invizibile în acest moment. Le cunosc foarte bine pentru că şi eu le-am avut în trecut. Mă simţeam distrus şi nu eram convins că un curs ar putea face ca viaţa mea să o ia într-o altă direcţie aşa de repede, în câteva săptămâni.

Primul meu curs la care am participat mi-a confirmat rapid cât de limitat gândeam, punându-mi singur acele bariere. Am început sceptic, iar la final am devenit fericit şi entuziasmat când am văzut că întrebările mele au căpătat răspuns iar lucrurile au început să funcţioneze chiar şi pentru mine. Atunci am înţeles că o schimbare are nevoie doar de motivaţie şi nu de timp sau de vreo abilitate greu de învăţat. 

UITE CARE ERAU BARIERELE MELE MENTALE

#1. FRICA DE NECUNOSCUT  – „Nu îmi dau seama ce mă aşteaptă”

Dintr-un motiv ciudat, uneori purtăm cu noi prejudecăţi care ne limitează cu privire la lucrurile noi pe care sunt în stare oamenii din jur să ni le ofere. Eu înţelegeam efectele unui program de dezvoltare, dar nu îl cunoşteam pe trainer, nu îi cunoşteam clar metoda şi mai ales că trebuia să interacţionez cu oameni care îmi erau total străini.

Ăsta a fost motivul pentru care am conceput acest curs ca pe un mediu de siguranţă, în care oamenii să ajungă să se cunoască treptat între ei. Apoi, ca această metodă să funcţioneze garantat, am gândit cursul astfel încât să comunicăm mult şi des, chiar dacă facem asta online, să fim aproape unul de altul, să existe sprijin şi suport, nu doar informaţie livrată. 

Eu nu am fost cu adevărat conştient niciodată de valoarea pe care mi-o poate oferi un om decât atunci când m-am pus să stau de vorbă faţă în faţă cu el.

#2. FRICA DE EŞECŞi dacă pentru mine nu funcţionează totuşi aceast curs?”

Suntem diferiţi, fiecare avem tiparul nostru de învăţare şi experimentare. Şi cum şi pentru mine nu toate lucrurile din dezvoltarea personală au funcţionat, probabil că la fel e şi pentru tine.

Dar la acest curs e vorba de altceva. Aici vom folosi o unealtă psihologică sigură, testată şi verificată pentru minte. Iar mintea funcţionează la fel pentru toţi oamenii, chiar dacă asta nu se vede în exterior. O unealtă care la ora actuală e cea mai eficientă din lume pentru transformarea şi evoluţia umană.

Nu întâmplător, eu am ales calea psihologiei experenţiale. Am simţit de la bun început ce conţine această ştiinţă. Ea se numeşte NLP (Programare Neuro Lingvistică) şi este compusă din metode practice, „furate” de la cei mai renumiţi psihologi ai lumii ( Victoria Satir, Fritz Pearls, Milton Erickson, …). Şi dacă aceste unelte au funcţionat pentru un om sceptic şi leneş aşa cum eram înainte, sunt convins că vor funcţiona şi pentru tine.

#3. FRICA DE LIPSA SINCRONICITĂŢII„Şi dacă nu e momentul acum să fac aceast curs?

Când era vorba de un curs, eram mereu omul momentului oportun. Trebuia neapărat să ştiu dacă am liber în acea perioadă, dacă nu intervine ceva, să aflu ce părere au cei din jurul meu,…

Ca şi cum dacă plecam de acasă trebuia să aştept să se facă verde la toate semafoarele de pe stradă. Am înţelesc că nu există un moment oportun decât momentul de acum.

Am învăţat că nu există un moment perfect al unei decizii de viaţă, nu există un moment prielnic al unei schimbări, când toate din jurul meu sunt în sicronie. Tot timpul poate apărea ceva sau cineva care să-mi schimbe decizia. Dar dacă decizia mea vine dintr-o dorinţă personală puternică de schimbare, de ce să aştept sincronicitatea care oricum nu există de la început?

#4.FRICA DE A CHELTUI INUTIL BANI – „Cursul e  prea scump pentru mine”

Banii sunt rodul unei munci, uneori poate a unei munci cu multă transpiraţie şi mult timp investit. Lecţia pe care am învăţat-o a fost că trebuie să am mare grijă de modul cum îmi cheltui banii pentru că ei reprezintă o energie. Când faci risipă de energie, rămâi fără energie, când faci investiţii inutile, rămâi fără bani.

Însă cea bună investiţie rămâne în tine, indiferent de cât de bine sau rău stai financiar.

Banii investiţi în acest curs nu se pierd niciodată. Fie îi primeşti integral înapoi dacă nu eşti mulţumit, fie vei cumpăra cu ei o experinţă pe care nu o vei uita niciodată şi care îţi va schimba modul de a privi şi a trăi situaţiile grele din viaţa ta şi de a le depăşi cu încredere şi curaj.

Dacă ar fi să plăteşti pentru 2 ore de terapie, cred că tot 554 ron te-ar costa (minimum posibil). Eu îţi ofer 12 ore de educaţie psihologică şi 5 săptămâni în care atenţia mea este să te susţin să faci aceşti paşi să-ţi răspund la toate întrebările. În plus, primeşti sprijin şi feedback şi de la ceilalţi colegi, iar eu ;i colegii vom rămâne alături de tine şi după ce se termină cursul.

MĂRTURII. Ce spun cei care au lucrat deja cu Ciprian

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Apoi mai rămân doar 2 zile, iar pe 11 Iunie, Ora 19.00 începem cursul cu primul Modul

230 Euro (pentru această perioadă de criză ofer accesul în grupul interactiv de curs cu 36% reducere)

Hai să recapitulăm ce primeşti de la mine la acest curs

Nu Pierde Ocazia să Începi cât mai Repede Maturizarea şi Evoluţia Ta Emoţională !

X Cu cât amâni mai mult decizia, cu atât prelungeşti timpul în care problema ta nu se rezolvă, iar lecţia ta rămâne neînvăţată şi istoria se repetă (acelaşi „ghinion”, acceşi pierdere, decepţie sau dezamăgire !

X Probabil că deja te lupţi cu ani buni de timp pierdut, cu ani din viaţa ta care s-au irosit şi în care trebuia să fi făcut ceea ce era necesar şi valoros pentru tine !

X Nu te întoarce la cum ai gândit şi ai simţit până acum, nu te întoarce iar la gândurile negre şi la emoţiile care îţi macină sufletul, doar crezând că asta meriţi şi că nimic nu mai poate fi bun pentru tine !

X Nu poţi să ceri unei situaţii neplăcute sau dureroase să se schimbe, poţi doar să te schimbi tu în faţa ei !

X Chiar vrei să te întorci în capacana de a lăsa timpul să vindece totul, un timp pe care nimeni nu ţi-l poate da înapoi? Şi când viaţa te provoacă din nou să nu ştii de unde să începi ca să îndrepţi lucrurile !?

Nu pierde timp preţios, încercând să reinventezi roata de unul singur ! Aplică ceea ce funcţionează deja şi este testat !

X Nu pierde oportunitatea unei educaţii serioase şi extrem de utile pentru viaţă, pe care nici părinţii, nici şcoala şi nici societatea nu putut să ţi-o ofere ! Sau pentru că prietenii te-au făcut să nu crezi în ea !

X Şi în final – nu pierde acest tren al vieţii !

Vino alături de mine şi începe să -ţi reconstruieşti finanţele, relaţia de cuplu, cariera sau sănătatea !Vei fi poate printre primii oameni din familia ta sau din cercul de prieteni care îşi ia viaţa în propriile mâini şi pune stăpânire pe ea şi pe destinul ei.

Apropiaţii tăi nu o să ştie cum să facă asta. Dar tu vei şti.  Sau poate că vei fi cel care îi vei ajuta după ce înveţi să te ajuţi pe tine. Tu decizi 🙂

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Apoi mai rămân doar 2 zile, iar pe 11 Iunie, Ora 19.00 începem cursul cu primul Modul

230 Euro (pentru această perioadă de criză ofer accesul în grupul interactiv de curs cu 36% reducere)

Răspunsuri la cele mai Frecvente Întrebări

Pentru toate beneficiile pe care le primeşti în Cursul Putere Interioară prin Metoda Imaginii de sine investiţia ta este de numai 1107 Ron 554 Ron.

Şi este singura investieţie pentru că vei participa la curs din confortul camerei tale de acasă, fără alte cheltuieli.

Dacă alegi plata cu cardul, vei achita suma în momentul înscrierii.

Dacă alegi plata prin transfer bancar, va trebui să achiţi suma în termen de maxim 3 zile de la înscriere, ca să nu pierzi înscrierea.

 

Cursul începe Joi, 11 Iunie și va dura 5 săptămâni.

Primul Webinar LIVE va avea loc Joi, 11 Iunie de la ora 19:00 în Grupul de De Facebook al cursului (primeşti toate detaliile la înscriere)

Nu e nicio problemă. Poți urmări oricând înregistrările în Grupul de Facebook la care primeşti accesul imediat după înscriere.

Îți recomand totuși să participi LIVE, ca să nu pierzi ritmul cursului. De asemenea, vei putea pune întrebări şi să primeşti răspunsuri.

Dar dacă totuşi nu ajungi, e în regulă. Poţi continua liniştit cursul.

Dacă începem cursul şi consideri că în primele 14 zile nu ai primit lucrurile valoroase pe care ţi le-am promis până la acel moment…

Dacă ai pus în practică şi consideri că pe tine nu te ajută acest curs…

Doar spune-mi şi primeşti banii înapoi. Fără situaţii stânjenitoare. Chiar vreau să te concentrezi pe dezvoltarea abilităţilor, nu să îţi faci griji.

Accesul la Grup îţi rămâne chiar şi după ce se încheie cursul. Cât durează Facebook-ul şi Internetul.

Da. Materialele pe care le primești în aceste 5 săptămâni + înregistrările webinariilor LIVE sunt ale tale pe viață. 

E Rândul Tău să-ţi Asumi Responsabilitatea pentru viaţa ta ! "Rechemă-Ţi Acasă" Puterea Interioară !

Acest Concept nu este ceva mistic. Nu e un talent cu care doar câţiva “aleşi” se nasc

Puterea Interioară, Încrederea în tine, Stima de sine, nu este ceva ce trebuie să înveţi, că să redescoperi ceva ce ajuns să crezi că ai pierdut şi că nu o mai ai. Şi pentru asta nu e nevoie de nici un talent. 

Implică o metodă structurată, muncă,… de fapt nu e o muncă propriu-zisă,… e o cercetare a sinelui tău interior,  o muncă plăcută de autocunoaştere de, de maturizare şi evoluţie interioară. 

Iar uneori un gram de inspiraţie şi de ghidare pe care îl poţi obţine din exterior poate grăbi şi eficientiza acestă muncă. 

Eu o să te ghidez ca să ajungi şi tu să reconstruişti pas cu pas încrederea în tine, stima şi imaginea de sine şi să ajungi mereu la ea, să o creşti prin forţele tale propriile, atunci când ai nevoie de ea şi te încearcă din nou sentimentul că îţi scade sau că ai pierdut-o.

De fiecare dată.

Vei începe orice plan şi orice acţiune cu încredere, pentru că vei şti ce şi cum să faci prima dată.

Ne vedem la curs,

Ciprian Scutariu.

Master Trainer şi Master Coach NLP
La ARONLP şi EANLP

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

Apoi, mai rămân doar 2 zile în care nu mai avem timp decât de pregătiri, iar pe 11 Iunie începem cursul

230 Euro (pentru această perioadă de criză ofer accesul în grupul interactiv de curs cu 36% reducere)

Contact

Dacă nu ai avut timp să citeşti toate informaţiile din pagină sau nu ai înţeles foarte bine cum pot să te ajut, uite mai jos numărul meu de telefon.

Sună-mă cu încredere ca să vorbim direct până la expirarea cronomentrului, orice părere ai avea şi orice întrebare !

Ciprian Scutariu

Plăteşte aici direct cu cardul 711 Ron (cu 36% reducere) !!