Cursuri şi Servicii

Curs ONLINE Interactive

Descătuşează-ţi Puterea Ta Interioară prin Metoda ”IMAGINII DE SINE”

Află în 6 săptămâni experenţiale cum să treci rapid peste o dezamăgire, o pierdere sau o decepţie şi să-ţi reconstruieşti Încrederea în tine şi Stima de sine

Beneficiezi de 6 module interactive de curs online, unde poţi să primeşti nu doar informaţii, ci şi răspunsuri la întrebările tale live despre cum să învingi orice criză emoţională legată de relaţii, bani, carieră sau stare fizică. Şi să iei o decizie înţeleaptă pentru tine care să-ţi aducă o schimbare pozitivă de durată

La fiecare modul de curs vei primi teme şi misiuni concrete sub forma unor exerciţii de psihologie practică care te vor transforma în interior în cel mai scurt timp posibil. Iar între module vom comunica zilnic şi vei beneficia de toată ghidarea şi atenţia mea către tine.

Curs NLP Practitioner

Cu recunoaştere şi certificare ARONLP şi EANLP ( Asociaţia Română şi Europeană de NLP )

NLP-ul este o ştiinţă nouă care, din 1975 încoace, pune în mâna oricărui om, indiferent de vârstă sau de nivelul lui de dezvoltarea, cele mai eficiente tehnici pentru: ieşirea din blocaje emoţionale, eliminarea barierelor de comunicare-relaţionare şi gestionare a conflictelor , autocunoaştere, descoperirea căilor de atingere rapidă a obiectivelor personale şi profesionale, leadership şi putere de influenţă.

Te invit într-o călătorie de 8 luni alături de mine în care să dau 100%, lucrând împreună și în care să te bucuri de cel mai rapid, mai eficient și mai complet program de dezvoltare personală din lume. Totul într-un cadru nonformal, relaxat şi sigur, alături de oameni care împărtăşesc aceleaşi valori ca şi tine şi în care practica și teoria sunt echilibrate și adaptate la experiența personală a fiecărui cursant în parte.

Te invit să muncim pe o structură clară și testată la ora actuală pe sute de mii de oameni, copii şi adulţi din întreaga lume! Asta înseamnă să fii dispus să muncești tip de 8 luni, câte un weekend pe lună şi să participi la workshopurile şi webinariile care vor avea loc între module.

Coaching & Training personalizat, 1 la 1

Principiul zero al unei schimbări este acela că nu poţi să rezolvi o problemă dacă „stai cu fundul pe ea”. Ai nevoie să descoperi cum s-o priveşti din exterior şi din mai multe unghiuri.

Ca şi ghid al tău, vreau să te ajut să descoperi o metodă distinctă şi eficace de a înţelege, de ce te afli în situaţiile în care te afli, de ce faci în viaţă lucruile pe care le faci,…

…şi de a găsi cea mai potrivită cale pentru tine de a lua decizii radicale pentru a crea în viaţa ta schimbări de durată.

Testimonial_Camelia_Baciu