FELICITĂRI CĂ TE-AI DECIS SĂ NU MAI PIERZI DIN TIMPUL EVOLUŢIEI TALE !!!

Şi că te-ai hotărât să-ţi asumi responsabilitatea rezolvării problemelor şi a creşterii conştiente

Eşti Înscris la Cursul Online "NLP Mind Power" - Descoperă şi manifestă puterea secretă amMinţii Tale

Iată Cele mai Importante 4 Aspecte Legate de Înscrierea ta

Sunt extrem de bucuros că ai încredere în mine, că o ne cunoaştem şi o să lucrăm împreună. :-)) Te aşteaptă o călătorie pe care nu ai s-o uiţi niciodată! Îţi promit. :-). Ca să ne cunoaştem dinainte de curs, o să te sun ca să vorbim şi alte detalii. 

1) Te rog să verifici şi mailul pentru că e deja un mesaj în drum spre tine în care îţi explic ultimii paşi pe care îi mai ai de făcut. (durează 30 de secunde)

2) Detalii de plată Începând de azi ai la dispoziţie 3 zile să plăteşti avansul de 200 Ron pentru definitivarea înscrierii la curs, fie prin transfer bancar, fie cu ajutorul cardului. Poţi alege de mai jos varianta cea mai favorabilă pentru tine.

*** Pentru Donație prin Transfer bancar în LEI:
CONT: RO20BREL 0005 5050 4936 0100
BANCA: REVOLUT

NUME: Ciprian Ioan Scutariu

*** Pentru Donație prin Transfer bancar în EURO:
CONT: LT97 3250 0110 3548 3071
BIC: 
REVOLT21
BANCA: REVOLUT
NUME: Ciprian Ioan Scutariu

*** Pentru Transfer Bancar și FACTURĂ:
CONT: RO02INGB0000999909767611
BANCA: ING Bank NV

FIRMĂ: SC PROIMPULS TRAINING SRL

Pentru plata cu CARD:
Poţi plăti în condiţii de maximă siguranţă dacă apeşi pe linkul de mai jos şi completezi formularul de plată: >>> https://mpy.ro/ik10y1er

 3) Intră pe grupul de Facebook al cursului 

Cursul se va desfăşura în interiorul unui grup pe Facebook. La fel webinariile, discuţiile, interacţinuile, întrebările şi feedback-ul. Pentru asta apasă pe acest link https://www.facebook.com/groups/nlpmindpower2
Fă o cerere de intrare în grup, iar eu o să ţi-o accept, chiar înainte de a face plata. Aminteşte-ţi să te prezinţi printr-o postare pe grupul de Facebook ca să ne cunoaştem mai bine între noi, tu, colegii tăi şi cu mine. 

4) Plata o poți face sub formă de Donație în conturile de Persoană Fizică Sau cu Factură În contul firmei SC PRO IMPULS TRAINING prin Transfer bancar sau Card

Imediat ce faci plata şi banii intră în cont, îţi trimit pe email factura cu datele pe care mi le-ai lăsat în formularul de înscriere. OK! Abia aştept să ne cunoaştem şi să începem.

Pe foarte curând!
Ciprian

Eu sunt Ciprian ScutariuViaţa a fost un profesor exigent cu mine şi m-a pus s-o iau de multe ori de la zero. Am fost profesor, vânzător, muncitor necalificat, manager, antreprenor. În prezent construiesc, în cel mai fain mod posibil, viitorul meu și al celor cu care intru în contact, prin cursurile pe care le ţin. 

Nu vreau doar să-ţi dau informaţii, ci să-ţi fiu un ghid pe bune. Lucrez în domeniul dezvoltării personale de 8 ani. Am scris peste 250 de articole de leadership și psihologie practică pe Leader-in-actune.ro și LimbajulMintii.ro şi CiprianScutariu.ro unde sunt citit de peste 20.000 de oameni.

Ce câştigi la curs şi care este promisiunea mea pentru tine