PRIMA NOASTRĂ ÎNTÂLNIRE de 60 de minute ESTE GRATUITĂ

ÎNTÂLNIRI DE LA SUFLET LA SUFLET

Te ascult fără să te judec. Nu te blamez, nu mă uit la tine de sus. Te accept şi te respect aşa cum eşti!

Hai să lucrăm împreună fără rețineri sau frecţii la picior de lemn! Să ajungem la rădăcina problemei, indiferent cât de dificil pare la prima vedere. Ideea e să găsim rapid soluţii, să fie simple şi practice, ca să poţi merge înainte cu încredere şi motivaţie şi putere!

Testimonial

Clienţii mei fericiţi

Aşteptam cu nerăbdare ziua în care aveam sedinţa de coaching ....era hrană pt sufletul meu...asta până am învățat că pot zbura singură. Mă bucur ca am ales ca, însoțitorul pe drumul evoluției mele sa fie CIPRIAN, coach-ul pe ca l-aş recomanda celor care sunt pregătiți pentru un nou început. Am constientizat programe mentale care mă limitau. ...şi pot afirma cu mândrie că am reusit să le schimb....am constientizat că fără acțiune nu poți să obții nimic....am reusit pentru că în umbră am avut un inger care a stiut să mă ia de mâna si să mă conducă în locul unde mi-a fost cel mai teama să intru. Îți mulțumesc ție, omule care îţi place să vezi lumina din ochii oamenilor.
Camelia Baciu
Propriul angajat, soţie, mamă

Ai tot ceea ce meriţi? Faci tot ce poţi?

Eşti cine ai visat că vrei să fii? Eşti fericit?

Doar pe calea fericirii tale îţi descoperi rostul pentru care ai venit pe acestă lumeE dreptul nostru din naştere să fim fericiţi. E dreptul nostru să avem ce ne dorim şi să devenim cine visăm. Şi nimeni nu are dreptul să ne stea în cale.

Cu toate astea, fie că eşti bărbat sau femeie, bogat sau sărac, cu educaţie superioară sau medie, vin momente când viaţa personală sau profesională se pot transforma, pe nesimţite, într-un strigăt de ajutor fără răspuns.

O pierdere, o dezamăgire, o decepţie,…un eşec, îţi pot „fura” încrederea, motivaţia, ambiţia şi puterea de a mai fi fericit.  Iar o căutare fără sfârşit a pasiunii, vocaţiei, a scopului suprem care să-ţi aducă creştere şi prosperitate, a unei relaţii de cuplu, …te face să te pierzi pe tine, să te îndepărtezi de ceea ce meriţi să obţii. 

Nimeni nu este ferit de astfel de provocări. Viaţa nu e uşoară, e clar asta,….şi suntem mereu chemaţi să devenim mai puternici, să rezistăm. 

Fiecare om ştie în sufletul lui care sunt apăsările de care vrea să se elibereze sau plăcerile pe care vrea să le obţină. Dar una e să vrei şi alta e să poţi s-o faci. Uşor şi sigur, ajungem captivi într-un labirint emoţional fără ieşire

Action Cip

Avem nevoie de ajutor ca să vedem ieşirea

 Dar unde să-l găseşti? Ai fi un norocos dacă familia ta sau prietenii tăi ar putea să facă asta pentru tine.  Să ştie cum să te ajute. S-o facă fără să te judece, fără să te învinovăţească sau să-ţi spună părerea lor contrară cu un aer de superioritate. 

Poate eşti printre cei care îşi spun că astrele sunt de partea lor, că poţi să te ajuţi singur. Te zbaţi, te dai cu capul de pereţi după soluţii, încerci şi tu ce-au făcut alţii,…până când îşi dau seama de IRONIA vieţii. 

Ceea ce ai nevoie ca să te ajuţi singur se află imediat în spatele fricilor tale. Ele te ţin ca o ancoră în interiorul labirintului în care eşti blocat şi nu mai poţi vedea dincolo de ziduri, la fel cum nu poţi vedea o pădure din cauza copacilor.

Ajungi vânat de emoţii şi gânduri negative, iar calea fericirii tale e la mii de kilometri distanţă. Ăsta e labirintul. Mai creşte câte un zid, se mai adaugă câte unul cu fiecare situaţie nouă, neplăcută şi neaşteptată care îşi face loc în viaţa ta. 

Fie că încă nu-l conştientizezi, fie că îi negi existenţa pentru a nu-ţi strica liniştea, fie că te agiţi deja în interiorul lui ca un cobai într-un experiment al vieţii,… la un momendat va trebui să ieşi la lumină. E datoria ta faţă de viaţa pe care ai primit-o cadou şi pentru care nu ai plătit nimic.

Dacă te gândeşti o clipă, există o şansă. Există mult sprijin în jur, multă înţelegere şi compasiune pentru tine, dar trebuie să fii deschis pentru ele. Doar la început, până când înveţi să „zbori singur” şi poţi să te ajuţi singur, depăşindu-ţi fricile.

Mă pun în faţa oamenilor nu ca să le ofer cadouri, ci ca să-i ajut să-şi deschidă propriile cadouri

Viaţa ne cheamă să ne adaptăm, să găsim căi care ne permit

să ne descurcăm cu circumstanţele exterioare, să evoluăm

Întâlnirile de la Suflet la Suflet aduc multe beneficii în direcţia adaptării şi evoluţiei

DAR E NEVOIE DE ÎMPLICARE DIN PARTEA TA PENTRU ASTA

Crezi că poate altcineva să-ţi facă treaba în locul tău? Să trăiască o bucăţică din filmul vieţii tale şi tu să fii spectator? NU funcţionează aşa!

Dacă cumva crezi asta, îmi doresc să te trezesc la realitate şi să înţelegi că e nevoie de pus umărul la treabă. E vorba de a pune umărul amândoi şi de făcut împreună o treabă de echipă.  Probabil ţi-ai dat seama că această muncă e una care te ajută să te descoperi pe tine şi să evoluezi mental şi emoţional până în punctul în care găseşti ieşirea din labirintul în care te-ai rătăcit. 

Lucrez cu mintea şi sunt alături de tine cu sufletul. Nu ştiu să lucrez decât aşa. Îmi pasă de cel din faţa mea, iar satisfacţia e colosală când încep să văd lumina din ochii omului. Asta mă împlineşte enorm.

În momentul în care reuşesc să-l fac pe om să-şi recapete încrederea în el, BOOOM, procesul începe să meargă de la sine. La început e mai dificil, ca şi cum ai depune mai mult efort să urneşti o sanie de pe loc, apoi ea alunecă aproape singură.  

Hai să-ţi zic ceva foarte tare! La început, eu am fost unul dintre cei care am refuzat mereu astfel de colaborări când eram la greu. Nu voiam să apelelez la nimeni pentru că eram orgolios şi mândru pe de o parte şi neîncrezător şi sceptic pe altă parte.

Cum să mă ajute altcineva pe mine, da’ ce-i mai bun ca mine? De fapt îmi era ruşine să afle cineva lucruri intime despre mine şi mascam asta cu multă aroganţă. Îmi era frică să mă deschid. 

Până într-o zi când am clacat rău de tot. Drumurile mele erau blocate complet de circumstanţe sau forţe din exterior. Nu mai aveam bani de facturi, de pâine şi nu mai ştiam pe unde s-o iau şi unde vreau să ajung. Aia a fost ziua când orgoliul mea a picat. Şi am început să mă agăt de orice mă poate salva. Am discutat cu un coach, care acum mi-e prieten şi care făcea şedinţe gratuite pentru că eu nu-mi permiteam să-l plătesc.

Nu mă aşteptam nici într-o mie de ani să-mi găsesc claritatea, să înţeleg ce se întâmplă cu mine şi să scap de îngrijorările faţă de situaţia în care eram. Şi asta doar într-o singură întâlnire.

Dacă acum simți că te-ai entuziasmat puțin, este de la faptul că probabil a venit şi pentru tine momentul să te deschizi şi să primeşti un sprijin real. A primi ajutor nu înseamnă să fii slab, ci dimpotrivă. Gândește-te cum ai putea să te simți lucrând cu mine, de la suflet la suflet.

Testimonial

Clienţii mei fericiţi!

Ciprian este vocea blanda si hotarata care merge cu tine in aceasta calatorie catre sine..fara Ciprian am reusit de a lungul timpului doar sa zgarii cutia in care mi-am zavorat toate sentimentele de care imi era rușine. Multumesc Ciprian. Multumesc ca am ajuns la Florin cel adevarat.
Florin Chelaru
Antreprenor afaceri imobiliare Iaşi

Cum te pot ajuta în mod real

Te sprijin şi te ghidez ca să treci cu bine peste provocări, să creşti şi să evoluezi în următoarele domenii ale vieţii tale

Faci pace cu Trecutul tău

Îţi vezi experienţele într-o nouă lumină, înţelegi lecţiile ca să mergi cu uşurinţă mai departe.

Indiferent cât de ataşat eşti acum de amintirile tale, începi să-ţi construieşti un viitor atrăgător, plin de pace interioară şi fericire.

Îţi stăpâneşti Emoţiile

În primă fază lucrăm cu un sistem pe care să-l foloseşti care ca pe o trusă de prim ajutor pentru a scăpa de emoţii negative.

Apoi, identificăm împreună rădăcina emoţiei şi o ameliorăm în cel mai sănătos, rapid şi benefic mod pentru tine.

Aşa îţi recapeţi calmul, încrederea în tine şi reintri în controlul vieţii tale

Capeţi un nou mod de Gândire

O să descoperim împreună cauza care te ţine blocat şi care nu te lasă să vezi ieşirea din labirint- convingerile tale limitative.

Urmând un proces simplu de NLP (Programare Neuro Lingvistică), te ajut să-ţi creezi o paradigmă de crezuri pozitive şi să le simţi efectele în fiecare zi, succesul şi împlinirea ta personală

Te iubeşti, te valorizezi şi crezi în tine

Îţi creezi o nouă rela ie cu tine însuţi, bazată pe iertare, acceptare şi iubire de sine.

Te ghidez pas cu pas ca să te eliberezi de ruşine, vină, frustrare,...şi să-ţi rechemi Puterea Interioară în mâinile tale.

Scapi uşor de Îngrijorare, Frică, Panică

Primeşti instrumente psihologice simple, la îndemâna oricui, să depăşeşti cele mai mari obstacole emoţionale.

Înţelegi care sunt tiparele după care funcţionează mintea şi corpul atunci când simţi frică şi descoperi cum să întrerupi aceste tipare ca să-ţi induci calmul şi starea de bine şi încrederea, indiferent ce se întâmplă în jurul tău.

Înlături Stresul şi Epuizarea

Facem de comun acord un plan prin care să-ţi recapeţi energia fizică şi mentală, să-ţi creşti eficienţa la toate nivelurile tale zilnice şi în toate circumstanţele în care simţi presiune pe tine (serviciu, casă, societate,...)

Îţi activezi Puterea Interioară de a produce schimbări de direcţie pentru sănătatea şi liniştea ta interioară. Îţi acest fel devii mai productiv, mai eficace şi mai plin de satisfacţie.

Aduci Iubire, Comunicare în Relaţia de Cuplu şi Familie

Primeşti de la mine o hartă pe care să o parcurgi pas cu pas ca să: treci de situaţiile dificile, conversaţiile stresante şi conflictele din relaţionarea cu cei apropiaţi.

Devii persoana care îi impactează pozitiv pe cei din jur, prin atitudinea, mindset-ul, energia, cuvintele şi comportamentele tale schimbate.

Dezvolţi Afacerea, clădeşti Cariera,

Capeţi ghidare pentru afacerea şi cariera ta. Desenîm împreun direcţii noi de acţiune şi creştere, fixăm obiective şi întocmim planuri de bătaie: vânzări, marketing, echipă, resurse umane.

Te ajut şi te susţin să poţi trece peste cele mai provocatoare situaţii cu care te confrunţi şi să-ţi atingi potenţialul tău profesional maxim.

Pofte, Vicii, Optimizezi Corpul şi Sănătatea

Primeşti suport practic pentru a şti cum să-ţi foloseşti convingerile, sentimentele, energia şi intenţiile pozitive ca să renunţi la fumat, alcool, mâncare în exces,....şi să creezi un impact puternic asupra corpului, greutăţii şi sănătăţii tale.

Te ajut să descoperi care este pentru tine cheia autovindecării, a încrederii şi a imaginii tale corporale. În plus, o să utilizăm un plan de acţiune şi anumite ritualuri zilnice care sunt necesare sănătăţii şi stării tale de bine.

Învingi Amânarea şi Z. de Confort

Te ajut să descoperi care sunt programele tale mentale care te ţin în zona de confort, apoi le dezinstalăm din mintea ta şi le înlocuim cu programe de motivaţie, ambiţie, voinţă.

O să înţelegi de ce confortul este o capcană şi ce se află în spatele amânării şi care sunt paşii pe care îi ai de făcut în minte pentru a te pune în starea de a face. Există o hartă pentru toate astea pe care ţi-o dau şi după care te ghidez.

Iei decizii radicale, faci schimbări de durată

Deciziile se iau înaintea soluţiilor sau a planurilor, atunci când ne confruntăm cu îngrijorarea sau confuzia.

Aşa că o să te ajut cum să iei cele mai înţelepte hotărâri pentru tine. Şi cum să fii sigur că ele sunt în acord cu ceea ce îţi doreşti tu din inimă.

O să-ţi arăt care sunt cei mai importanţi factori de care trebuie să ţii cont când iei o decizie radicală. Şi cum să îmbini fără greşeală raţiunea cu intuiţia când iei hotărâri în relaţii, carieră, afaceri, familie, cuplu,...

Creşti Spiritual

Doar pe calea fericirii şi împlinirii noastre ne putem descoperi scopul pentru care am venit în această viaţă. Aşa că o să te ajut să ţi-l descoperi. Să afli care este menirii ta, vocaţia ta.

Primeşti de la mine ghidare pentru a te reconecta la sufletul tău.

Să înţelegi cum îţi comunică sufletul intenţiile sale, cum te ghidează universul în toată această călătorie a vieţii.

Accesibil, Flexibil, cu Rezultate rapide, demonstrate și măsurate

Ai de-a face cu vreo provocare de mai jos…

Dacă răspunzi cu DA la una dintre aceste întrebări, atunci sunt omul care te poate ajuta să mergi înainte cu încredere şi putereViteza cu care o să se întâmple schimbările şi evoluţia ta o să te uimească pentru că mergem la rădăcina problemei să o smulgem şi să punem în loc alte seminţe în loc, cele ale siguranţei, stabilităţii, ale realizărilor şi implinirii interioare.  Metoda mea e foarte simplă, pentru oamenii obişnuiţi şi se numeşte Descătuşează-ţi Puterea Interioară cu ajutorul Imaginii de sine. E o metodă uşor adaptabilă la nevoile tale şi personalitatea ta pe tot procesul întâlnirilor noastre 1-1.

Testimonial

Clienţii mei fericiţi

Se spune că nimic nu e întâmplător,...nici măcar oamenii nu se întâlnesc întâmplător. În clipa în care am înţeles acest lucrur am reuşit să văd semnele pe care D-zeu ţi le dă, eu doar trebuia să vreau să le văd şi să-mi aleg drumul. Nici întâlnirile cu tine, Ciprian, nu au fost întâmplătoare. Am învăţat foarte multe de la tine, dar cel mai important a fost să-mi găsesc echilibrul interior şi cât de însemnată este puterea gândului. Mă bucur că mi-a fost dat să te cunosc. Îţi mulţumesc!
Laura Boca
Expert contabil & Consultant fiscal

Există mult ajutorul în jur, iar el îşi face loc în viaţa ta doar dacă eşti dispus şi să-l primeşti

Ce îți propun eu să facem împreună, simplu și concret

Te invit să lucrăm faţă în faţă, cot la cot, de acasă, prin internet, într-o comunicare de la SUFLET la SUFLET, în care să dau 100%,  să primeşti de la mine sprijin şi ghidare, fără să te judec. Te accept aşa cum eşti.

PRIMA NOASTRĂ ŞEDINŢĂ (60 minute) ESTE GRATUITĂ. Nu vreau să bat câmpii şi să-ţi spun că ea îţi va rezolva definitv problema sau te va ajuta concret să atingi obiectivul,… (cu toate că uneori se întâmplă şi astfel de surprize chiar de la o primă întâlnire sau chiar de la o primă întrebare). Însă cert e un lucru:

La prima înâlnire înlăturăm toate îngrijorările tale imediate în legătură cu provocarea prin care treci sau cu privire la obiectivul pe care vrei să-l atingiŞi când îngrijorările dispar, ieşirea din labirint va putea fi mult mai uşor de găsit. Mai întâi testezi pe pielea ta cum te simţi într-o întâlnire, adică dacă este: confortabilplăcutfuncţionabil şi eficient pentru tine.

Vezi cu ochii tăi care sunt beneficiile unor astfel de întâlniri. Ca să te lămuresc ce înseamnă coaching aş putea să-ţi spun multe din gură , însă nimic nu se compară cu o experinţă care te face să te lămureşti singur. De acord? Până la urmă, “Nu trebuie să-ţi fie frică de nimic, trebuie doar să înţelegi”. 

Apoi, poţi să alegi unul dintre pachetele de colaborare (detalile sunt mai jos în pagină). Promit că nu te voi arde cu un fier roşu pentru problemele tale, şi nici nu te voi pedepsi cu lovituri de bici pe spinare pentru dorinţele tale îndrăzneţe. :-).  100% de siguranţă şi confidenţialitate.

La fiecare întâlnire vei primi teme şi misiuni concrete sub forma unor exerciţii de psihologie practică care te vor transforma în interior în cel mai scurt timp posibil. Iar între întâlniri şi după ce se termină colaborarea noastră, vom comunica non stop pe email. 

Metoda mea este diferită pentru că eu la o întâlnire cu tine îmbin 3 în 1 procese de dezvoltare personală:  

 1. Coaching-ul – aici vin cu multe întrebări care să te ajute să-ţi îmbogăţeşte perspectiva cu care priveşti problema sau obiectivul tău
 2. Training-ul – aici vin cu multe informaţii şi exerciţii psihologice care să-ţi dea resurse emoţionale şi mentale noi.   
 3. Mentoring-ul – aici vin cu multe recomandări, soluţii universale a căror funcţionalitate a fost testată pe mai multe tipologii de oameni şi de probleme.

Îmbinând aceste 3 procese, viteza şi eficienţa cu care vor avea loc schimbările şi trecerea la acţiune, va fi una care o să te uimească. O să vezi. 🙂 

Programează-ţi acum o întâlnire cu Ciprian

Beneficiezi instant de o primă Întâlnire GRATUITĂ de 60 de Minute

Start Transformation alături de Ciprian

Imaginează-ţi cum ar fi să te simţi liber,…eliberat de rănile emoţionale din trecut, eliberat de limitările de gândire şi de educaţie şi să câştigi o  putere mentală şi emoţională, peste aşteptările tale. Cum ar fi să trăieşti în fiecare zi cu o mare claritate a ceea ce îşi doreşte cel mai mult sufletul tău şi să progresezi în acea direcţie. Imaginează-ţi cum ar fi să ajungi să poţi să-ţi creezi singur echilibrul interior şi pacea interioară, indiferent de circumstanţe şi să laşi aceste stări profunde să se oglinească în rezultatele tale exterioare, acţionând masiv, fără autosabotare, fără efort, fără stres. Totul e posibil, chiar dacă pare rupt dintr-un basm. 

Alege unul dintre pachetele de colaborare şi hai să ne apucăm serios de treabă !

79

Programul "One Dose Bazic"

349

Economiseşti 45 €
Prima Întâlnire GRATUITĂ
+ 1 Bonus ( B 1 )

Programul "Catalyst"

549

Economiseşti 118 €
Prima Întâlnire GRATUITĂ
+ 2 Bonusuri ( B 1 , B2 )

Programul "Transformer"

Riscul tău de investiţie este zero

Primește toţi banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Cred cu toată inima în colaborarea noastră. Am întâlnit atât de mulţi oameni pe care i-am ajutat şi sunt atât de sigur că pot s-o fac şi cu tine încât  asta m-a făcut să îți pot oferi o garanție reală:

Fac asta pentru ca să îţi fie uşor să iei decizia de a lucra împreună. Chiar dacă nu am avut până acum clienţi frustraţi pentru că au fost serioşi,  nici nu-mi doresc să existe vreodată  aşa ceva în colaborarea cu mine. 

Eu vreau clienţi fericiţi. Din aceste motive îţi ofer o garanţie 100% de returnare a banilor, dacă va exista vreun motiv că întâlnirile noastre nu te-au ajutat. Oricând doreşti, pe întâlnirilor sau la final, îţi returnez banii înapoi fără întrebări şi fără să-ţi cer explicaţii.

Eu sunt Ciprian Scutariu, Master Coach NLP, Life & Business Coach, Autor, Public Speaker, Marketer

Sunt aici să te să te ajut, să te sprijin și să te ghidez ca să ieși din labirintul aparent fără ieșire.

Și fac asta fără să mă uit la tine chiorâş şi să te judec. Promit să te accept așa cum ești.
DESPRE CIPRIAN

La început, am urmărit un curs de coaching de 8 ore şi m-am apucat să-l practic. Am făcut multe prostii cu clienţii mei, chiar dacă unele lucruri mi-au ieşit. De multe ori mă blocam şi nu mai ştiam ce să fac, ce să întreb. Pierdeam firul şi logica discuţiei şi nu mai puteam să-l ajut pe cel din faţa mea. 

Când am văzut că e treabă serioasă într-un asemenea proces şi de cât de mult contează ca eu să fiu foarte pregătit ca omul din faţa mea să aibă rezultate, m-am apucat să învăţ tot felul de sisteme de coaching: TIGROW, SCORE, HYPER. 

Şi sunt nevoit să recunosc că cea mai mare valoare în coaching mi-a adus-o NLP-ul (Programarea Neuro Lingvistică). Din acel moment rezultatele cu clienţii au explodat şi o dată cu ele, au crescut şi numărul lor.  

EŞTI SCEPTIC, NEHOTĂRÂT SAU AI ÎNTREBĂRI FĂRĂ RĂSPUNS ?

Uite Cele mai arzătoare şi mai frecvente întrebări (Q & A) despre Life Coaching şi Ciprian

Apasă mai jos pe fiecare săgeată şi citeşte răspunsurile !

Life Coaching este un proces de comunicare în mai multe etape în care un coach se conectează emoţional şi mental cu un client pentru a-i adresa întrebări specifice legate de situaţiile, provocările, obiectivele lui. Şi pentru a desena împreună o direcţie şi un plan de acţiune, iar clientul să obţină rezultatele dorite. Acest proces este proiectat astfel încât clientul să-şi acceseze Puterea Interioară la nivel maxim posibil.

Un coach este un profesionist care sprijină emoţional şi ghidează prin informaţii educaţie şi întrebări pe client, conducându-l pe acesta pe noua cale aleasă de el. Coach-ul îl ajută pe client să capete noi conştientizări dar nu face alegeri pentru client şi îi respectă liberul arbitru.

Life Coaching implică o structură clară de paşi specifici a ceea ce urmează să se întâmple, înţelegerea modelului despre lume şi viaţă a clientului, găsirea cauzei reale a problemei, descoperirea valorilor pesonale şi a motiaţiei din spatele unui obiectiv, planificare, gestionarea situaţiilor de criză şi evaluarea progresului făcut de client.

Life Coachingul îţi permite ca şi client să foloseşti expertiza şi uneltele psihologice ale coachului ca să îţi creşti conştientizarea faţă de problema cu care te confrunţi sau cu privire la obiectivul de atins. O problemă nu se rezolvă stând cu fundul pe ea.

Iar ca să atingi un rezultat este nevoie să-ţi lărgeşti harta gândurilor şi trăirilor tale emoţionale, de a deveni dinainte omul care să aibă obiectivul atins. Altfel vei fi ca un om care nu poate vedea pădurea în ansamblul ei din cauza copacilor.

Life Coaching joacă un rol decisiv de important în a oferi suport şi ghidare oricărui om ca să răzbată orice provocare a vieţii sau să obţine orice îi trece prin minte, oferind:

 • un sistem unic şi autentic de Ghidare profesionistă şi confidenţială pe care clientul nu o poate obţine singur sau pe altă cale
 • Un  mecanism măsurabil  şi motivant pentru client pentru ca el să meargă înainte cu încredere şi putere. 
 • Clientul primeşte 100% atenţia coachingului, lucru pe care nu l-ar putea obţine recurgând lam alte forme de colaborare, cum ar fi seminariile şi cursurile, iar acest proces este foarte sigur, reconfortant şi plin de motivaţie pentru client să producă schimbări de durată şi să capete înţelegere şi abilităţi noi

 

Lucrez cu mintea şi sunt alături cu sufletul. Nu ştiu să lucrez decât aşa. Îmi pasă de cel din faţa mea, iar satisfacţia e colosală atunci când încep să văd lumina din ochii clientului meu. Asta mă împlineşte enorm. În momentul în care reuşesc să-l fac pe om să-şi recapete încrederea în el, BOOOM, procesul începe să meargă de la sine. La început e mai dificil, ca şi cum depui mai mult efort să uneşti o sanie de pe loc, apoi ea alunecă aproape singură.

Sunt pentru client

 • O oglindă a cărei suprafaţă este ca un lac liniştit, fără valuri, în care clientul se poate privi, analiza
 • Un ghid pentru activarea resurselor interioare ale clientului
 • Un om legat la ochi”, care nu vede dinainte o soluţie personală pentru starea iniţială a clientului, care urmăreşte un fir roşu cu care să-l tragă pe client spre o ieşire din labirint
 • Un antrenor, care nu intră pe teren ca să joace în locul jucătorului și care nu știe dinainte cum se joacă jocul, ci îl învață din mers, împreună cu clientul

Pentru mine sunt importante:

 • Iubire faţă de oameni şi Înţelegere faţă de modelul lor despre lume şi faţă de nevoile lor
 • Evoluţie personală continuă
 • Confidenţialitate, Profesionalism, Neutralitate
 • Umorul şi Provocarea

Convingeri în cadrul procesului de coaching  

Persoana din faţa mea ştie mai multe decât mine despre problema ei.

Blocajul în care se află persoană din faţa mea este cea mai mare binecuvantare pentru viaţa acelei persoane chiar dacă ea nu ştie încă acest lucru 

-Cred că inspiraţia mea, în legătură cu cele mai potrivite întrebări pentru client, vine din subconştientul meu. Şi de aceea am încredere în subconştientul meu 

-O hartă mentală are zone cunoscute şi “zone de ceaţă”, iar soluţia clientului se află în zonele de ceaţă din mintea lui.  

-Nu cred că există o întrebare standard care să aibă cea mai mare deschidere pentru toţi clienţii. Consider că fiecare întrebare are impact diferit asupra fiecărei persoane

Nu există doar un singur “fir roşu” al întrebărilor. Există o infinitate de fire roşii care îl pot conduce pe client către soluţie. 

Emoţii. Atitudini. 

-echilibru emoţional 

-calm, claritate

-acceptare, detaşare şi neutralitate.

-intuiţie, creativitate, bună dispoziţie (umor) 

Abilităţi. Aptitudini. Capacităţi 

-Abilitatea de a-mi induce şi a rămâne într-o stare de echilibru emoţional atunci când formulez întrebările 

-Capacitatea de a pendula rapid între perspectiva de Coach, de Client şi de Observator a întregului proces. 

Acuitate senzorială. Aptitudinea de a analiza limbajul nonverbal al cllientului.

Ascultarea atentă şi urmărirea pe structura cuvintelor şi mai puţin pe conţinut

Cunoaşterea şi folosirea exerciţiilor NLP pentru activarea şi amplificarea de noi resurse a clientului. 

-Abilitatea de a scoate clientul dintr-o stare emoţională neproductivă sau negativă extremă  

– Capacitatea de a folosi resurse materiale (cărţi ilustrate, creioane colorate, obiecte din mediul înconjurător) 

Acţiuni. Comportamente

-Aflarea a ce anume îşi doreşte clientul şi reformularea problemelor în scopuri de atins.

-Folosirea metaforelor pentru conştientizarea de către client a procesului de coaching

-Folosirea întrebărilor pe orizontală (din Metamedelul pentru limbaj) pentru detalierea situaţiei în care se află cel din faţa mea.

-Folosirea întrebărilor pe verticală, pe niveluri neurologice pentru a integrarea problemei de către client şi descoperirea de noi resurse

-Captarea încrederii clientului prin tratarea îngrijorării lui imediate în legătură stare lui iniţială

-Conştientizarea clientului asupra valorii personale care se află în spatele rezolvării problemei sau atingerii obiectivului

Întreruperea patternurilor de gândire limitative pentru starea dorită, pentru scopul atins, recadrarea

Ghidarea şi susţinerea clientului spre paşii de acţiune

Folosirea oricărui exerciţiu din NLP care îl poate ajuta pe client să-I activeze o nouă resursă în atingerea scopului său.

Mediu. Circumstanţe. 

-Mediul ambiental poate fi oriunde este linişte şi procesul de coaching se poate realiza fără întreruperi. (acasă la client, la birou, în natură, la o cafenea,…)

-Prin telefon, Skype, Zoom, Watsup, sau prin orice cale de comunicare video sau audio.

 

 

 

 

Life Coaching cu mine înseamnă concentrarea pe 2 aspecte foarte clare:

 1. Schimbare paradigmelor, a noului mod de gândire şi formarea unui nou Mindset. Există metode NLP extrem de practice şi eficiente prin care putem detecta convingeri limitative şi erori de gândire care te ţin blocat sau care te duc inconştient pe o altă cale decât cea dorită de tine
 2. Acţiune din partea ta pentru că fără acţiune nu ajungi niciunde. Asta o facem pas cu pas, fără să simţi stres, presiune. Adoptăm principiul „Baby steps”. Te vei simţi motivat şi încrezător să acţionezi şi nu vei simţi că constrângerea cuvântului „trebuie”.

Eu folosesc cu rezultate surprinzătoare, de aproape 3 ani de zile, Metoda Imaginii de Sine. Ştiu şi am testat pe mine că este cea mai puternică forţă psihologică. 

Pasul 1 – schimbarea modului de gândire şi a stării emoţionale faţă de situaţia neplăcută sau de provocarea cu care te confrunţi. Cu asta începem pentru că mai întâi trebuie să capeţi o nouă energie şi apoi să iei decizii, să gândeşti soluţii şi planuri.

Pasul 2 – Găsim cei mai şuternici factori care să-ţi trezească motivaţia de schimbare la viaţă. Oamnii cred că o schimbare sau o rezolvare ţine de o abilitate. NU E AŞA! Ţine de cât de mare este motivaţia. Crede-mă, nu mişti nimic în viaţă până nu simţi motivaţie, până nu conştientizezi beneficii.

Pasul 3 – Iei decizia care să-ţi dea direcţia realităţii în care vrei să mergi, fixăm clar ce îţi doreşti să atingi, să realizezi, elaborăm împreună un plan, monitorizăm progresul pe timpul procesului.

Pasul 4 – Te ajut să conştientizezi cât de mult te-a schimbat în bine, cât de mult te-a crescut pornind de la problema ta. Când realizezi că problemele apar în viaţă pentru tine, să devii cine meriţi să fii, atunci o să le consideri o binecuvântare, chiar dacă acum ţi se pare greu de înţeles. Ăla e momentul când…bem şampanie şi SĂRBĂTORIM noul om care eşti tu, mai înţelept, mai puternic, mai împlinit. Ăla e moentul în care eu o să-ţi văd lumina din ochi şi o să mă simt minunat

Asta e metoda mea şi nu am văzut pe nimeni în ROmânia să o folosească.

În plus, 

Metoda mea este diferită pentru că eu la o întâlnire cu tine îmbin 3 în 1 procese de dezvoltare personală:

 1. Coaching-ul – aici vin cu multe întrebări care să te ajute să-ţi îmbogăţeşte perspectiva cu care priveşti problema sau obiectivul tău
 2. Training-ul – aici vin cu multe ingormaţii şi exerciţii psihologice care să-ţi dea resurse emoţionale şi mentale noi, care să te crească pe interior.
 3. Mentoring-ul – aici vin cu multe recomandări, soluţii universale a căror funcţionalitate a fost testată pe mai multe tipologii de oameni şi de probleme. 

Îmbinând aceste 3 procese, viteza şi eficienţa cu care vor avea loc schimbările şi trecerea la acţiune, va fi una care o să te uimească. O să vezi. 🙂 (Şi tot îţi repet asta până o să te lămureşti singur)

Numărul întâlnirilor noastre depinde în totalitate de situaţia unică, mărimea provocării sau a obiectivului pe care vrei să-l atingi.

Structura procesului e aceeaşi dar modualitatea în care facem aceşti paşi împreună nu ţin de o reţetă unică. Gândeşte-te că tu eşti diferit ca personalitate, trăire, experienţe,…de clienţii mei de până acum. Asta înseamnă că vom adapta paşii la felul tău de a fi, la ritmul tău de lucru, la nevoile tale cele mai arzătoare.

Toate astea fac ca un proces de coaching să se poată realiza în anumiţi paşi, în funcţie de tiparul de om şi de problemă sau obiectiv, cu care el vine la mine.

În prima noastră întâlnire care este GRATUITĂ, vom stabili împreună care sunt priorităţile şi nevoile tale cele mai stringente de acoperit, iar de aici să luăm startul împreună în călătoria ta de transformare.

Din această primă sesiune o să câştigi claritate şi speranţă legat de dorinţele şi nevoile tale.

Poţi să te înscrii la o singură sesiune sau dacă vrei să obţii rezultate mai mari, poţi alege un pachetele de ofertă de 4 sau 8 întâlniri, plus cea gratuită.

 

Ţin minte că am început să scriu pe blogul leader-in-actiune.ro acum 7 ani, în 2013, şi nu mă citea nimeni. Habar nu aveam de ce. Mie mi se părea interesant ce scriam. Voiam să rezolv problema, voiam să cresc.

M-am mai chinuit alţi 2 ani, am făcut research să văd cum fac alţii, am făcut cursuri şi am ajuns undeva la 600-700 de cititori fideli. 

Până într-o zi când am stat de vorbă cu cineva care avea 30.000 de cititori fideli. După 3 şedinţe de coaching cu el, în două luni am ajuns la 1500 de cititori fideli. Eiiii, asta e diferenţa dintre a face singur sau a primi ajutor. Raportul ajutat/făcut singur e undeva la 13/1 .

„Aurul” cel mai de preţ al unei întâlniri de coaching este acela că progresezi rapid în direcţia pe care o vrei, obstacolele sunt eliminate din cale cu multă uşurinţă. De ce? Pentru că începi să înţelegi ce faci bine, ce faci mai puţin bine şi ai de înbunătăţit, unde gândeşti limitativ, când nu ai emoţia care trebuie,….HAI SĂ FIM SERIOŞI, CÂŢI OAMENI SE POT OBSERVA SINGURI DIN ACEST PUNCT DE VEDERE ???

Eşti atât de ancorat şi de lipit de situaţie încât nu te poţi vedea pe tine. Pe când un coach care vine cu întrebări puternice şi inteligente, te face să te vezi să te observi să te autocunoşti, să te înţelegi, să te accepţi şi să te reinventezi. Apoi, exerciţiile de psihologie practică pe care le facem împreună, experienţele noi de care nu poţi avea parte singur,…fac o mare diferenţă.

Ce să-ţi mai spun, e altceva să ai pe cineva lângă tine şi să primeşti sprijin, să te simţi protejat şi în siguranţă, decât să te dai cu capul de pereţi ca să rezolvi problemele singur. Am fost creaţi să comunicăm, să relaţionăm, să ne simţim bine unii cu alţii. 

Îţi răspund direct şi fără ocolişuri:

 • Există o prăpastie destul de mare între locul unde eşti şi cel în care vrei să fii 
 • Vrei mai mult de la viaţă, chiar dacă nu o spui cu voce tare.
 • Simţi nevoia să-ţi vindeci anumite răni interioare, să creşti şi să te maturizezi emoţional şi mental 
 • Vrei să devii mai tare, să fii mai bine văzut, mai important.
 • Vrei să ai în mână ceea ce ai acum doar în imaginaţia ta.
 • Vrei să economiseşti timp şi energie ca să treci peste obstacole
 • poate nu mai ştii ce vrei exact de la viaţă
 • poate ştii ce vrei, dar nu eşti sigur de calea pe care vrei s-o urmezi
 • poate ştii calea, dar nu ştii care sunt paşii
 • poate ai totuşi un plan, dar tot amâni şi nu te bucuri de acţiune
 • poate eşti în focul acţiunii, dar îţi pierzi concentrarea pentru a trece la următorul nivel
 • poate simţi că îţi lipseşte ceva şi nu ştii ce

Poţi rătăci prin viaţă sau poţi naviga prin viaţă. Iar în varianta a doua, ai nevoie de un cârmaci. ŞI asta până când devii tu propriul cârmaci pentru că eu nu-mi doresc să devii dependent de mine. Eu vreau să te ajut până când tu eşti cel care se poate ajuta şi poate naviga singur în viaţă. DOar aşa funcţionează lucrurile. Doar aşa funcţionează Coachingul şi poate deveni o opţiune cu care să mergi la sigur.

DA, oamenii ating rezultate rapid cu întâlnirile de coaching. Adică, în 1-2 luni tu devii altcineva, nu ştiu cum să-ţi mai zic altfel.

Şi asta se întâmplă indiferent dacă nu suntem fizic împreună şi ne desparte un ecran.

De ce îţi spun asta. Pentru că nu contează deloc care e calea de comunicare, importantă este calitatea comunicării. Şi atâta timp cât ne vedem şi ne auzim, calitatea e rezolvată.

Sunt oameni care au ţinut neapărat să fim fizic împreună, spunându-mi că se conectează mai bine cu mine. Şi aşa am procedat, ne întâlneam la o masă de discuţii. Însă când nu au reuşit să vină şi au acceptat să vorbim pe net, au sesizat că diferenţa de conectare emoţional dintre noi e cu foarte puţin mai mică.

Aşa căăă, faptul că nu ne putem da mâna în palnul fizic nu ar trebui să fie un obstacol în calea comunicării noastre.

Eu stau în Piatra Neamţ, dar asta nu m-a oprit să nu am clienţi din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Baia Mare, Galaţi, Suceava, Botoşani, Timişoara, Sibiu,…Franţa, Iatalia, Anglia, Spania, Coreea de Sud,…

Dacă eşti îngrijorat că facem întâlnirile online, uită-te pe testimoniale clienţilor mei. Şi cu ei la fel am lucrat. Probabil că e mai important pentru ei ce au obţinut şi mai puţin important pe ce canal am colaborat.

Cred că ce ţi-am zis până acum te-a ajutat să te decizi ce e potrivit şi folositor pentru tine.

Întâlnirile noastre se pot derula sub următoarele forme (bineînţeles că în funcţie de necesităţi şi de cerinţe, aceste propuneri ale mele se pot modifica în beneficiul tău ca durată):

1) PACHETUL „ONE DOSE” – O singură întâlnire – 79 Euro.

2) PACHETUL „CATALYST” – O întâlnire GRATUITĂ, 4 întâlniri săptămânale, Bonus comunicare nelimitată pe email, în timpul colaborării şi după:  – 345 Euro.

3) PACHETUL „TRANSFORMER” – O întlnire GRATUITĂ, 4 întâlniri săptămânale, Bonus 1 – comunicare nelimitată pe email în timpul colaborării şi după, Bonus 2 -Acces GRATUIT La cursul online de 6 săptămâni – Descătuşează-ţi Puterea Ta Interioară prin Metoda Imaginii de sine (cost 495 ron, unde o să-ţi explic în detalii ce fac, cum fac şi care e metoda mea în detaliu, ca să o poţi folosi cu rezultate maxime, singur sau cu altcineva pe care vrei să-l ajuţi  :  – 549 Euro.

Te rog să citeşti şi acest ultim mesaj important de la mine

Am fost pus în multe situaţii dificile de către clienţii mei. Au venit la mine cu probleme şi situaţii extreme, unele greu de imaginat. Şi de fiecare dată mi-am spus, „Na, Ciprian, acu’ să văd cum te descurci cu asta!” . 

Dar când când m-am decis să urmez această de această misiune, de a lucra cu oamenii, mi-am jurat că nu am voie să eşuez cu ei. E viaţa lor în joc şi nu îmi pot permite niciun eşec. Şi sunt recunoscător că nu au fost. Chiar dacă au fost momente în întâlnirile noastre când oamenilor le era greu să intre în anumite zone din mintea lor şi să-şi depăşească anumite frici. 

Eu sunt un om care am mult de lucrat cu răbdarea, dar întotdeauna am răbdare cu un client sau cu un cursant. Păi cum aş putea altfel,…şi aşa omu’ are probleme iar eu să-l reped sau să mă enervez că în acel moment nu poate?

Părerea mea este că nimic nu se compară pe lumea asta cu a primi suport, sprijin, compasiune şi înţelegere. Aici e vorba de un dublu câştig pentru că se simte bine şi cel care primeşte şi cel care oferă.  Pentru mine, viaţa a fost un profesor dur. Şi au fost multe momente când mi-a lipsit suportul, înţelegerea. Şi ştiu cum este. Este dezastros, te simţi singur, abandonat, iar viaţa îşi pierde din sens şi motivaţie.

Îţi spun cu mâna pe inimă că momentele mele cele mai rapide de a ieşi dintr-un labirint sau cele mai însemnate momente de creştere personală, au fost când am primit sprijin, suport şi ghidare. Restul, cărţile, audiobookurile, articolele pe care le-am studiat, m-au ajutat dar destul de lent pentru că stăteam prost la capitolul aplicare a informaţiei.

Ei, o întâlnire de la suflet la suflet cu un om experimentat care poate să te ajute să treci peste o situaţie dificilă sau să atingi un obiectiv, îţi înlătură confuzia, îţi creşte viteza de creştere, îţi diminuează timpul şi te ţine mereu în priza acţiunii.  Asta ţi-o spun din papucii mei, din experienţa mea de client de coaching. Este extraordinar ce se poate întâmpla în câteva zeci de minute la o astfel de întâlnire. 

Iar când lucrez în privat cu tine, primul lucru pe care îl fac este să mă pun în papucii tăi şi să mă întreb, Ce aş putea eu să fac dacă aş fi în locul lui? Cu ce aş începe, cum aş trece peste, cum aş continua?

Apoi, mă concentrez pe întreg procesul să te aduc în situaţia în care să nu mai ai nevoie de mine. Pentru că nu vreau să ajungi dependent de mine. Asta ar fi o fatalitate pentru amândoi. Scopul meu este să te ajut, ca mai apoi, după o perioadă de timp,  să te ajuţi singur. Altfel nu funcţionează sau nu e eficientă întâlnirea noastră. 

Acum mai toată lumea se laudă că este coach. Pe bune? E o glumă! Coaching-ul nu înseamnă să mergi la cursuri după care să fluturi o diplomă în mână. Coach înseamnă cel puţin 5 ani de muncă faţă în faţă cu clienţii. 5 ani în care la început faci prostioare, gafe,…şi apoi începi să îţi formezi stilul tău şi să devii sigur pe tine şi să te măsori prin „clienţi rezolvaţi” şi mai puţin prin numărul de cursuri. 

Un training îţi creşte productivitatea, performanţa cu 22%, însă un proces de coaching cu 88%, pentru că întreg procesul este pentru tine, iar tu eşti implicat total, nu ai momente când eşti doar un privitor sau un observator aşa cum se întâmplă la traininguri. Există câteva tipare pe care le au oamenii în comun. Tipare ale eşecului, ale neputinţei, ale frustrării, ale enervării,….Iar aceste tipare îţi pot controla viaţa.

Momentul cheie al unei schimbări este atunci când ştii ce ai de făcut, corect? Eu nu sunt interesat să-ţi ţin discursuri hiper motivaţionale şi super inspiraţionale. Pe mine mă interesează ca schimbarea pe care o faci să dureze în timp, iar noile tale intenţiile şi aspiraţii, chiar să se întâmple în realitate. Aşa că…

Programează-ţi acum o întâlnire cu mine

Beneficiezi instant de o primă Întâlnire GRATUITĂ

Testimoniale

Alege unul dintre pachetele de colaborare şi hai să ne apucăm serios de treabă 

79

Programul "One Dose Bazic"

349

Economiseşti 45 €
Prima Întâlnire GRATUITĂ
+ 1 Bonus ( B 1 )

Programul "Catalyst"

549

Economiseşti 118 €
Prima Întâlnire GRATUITĂ
+ 2 Bonusuri ( B 1 , B2 )

Programul "Transformer"

Testimonial

Clienţii mei fericiţi

La început mi-era greu să mă deschid, să vorbesc despre problemele şi convingerile mele oarecum intime. Apoi, pentru că nu m-am simţit judecată si dorind să rezolv problema (căci de aceea am venit la „medic”), am vorbit despre problemele mele şi sunt foarte multumită. Am descoperit anumite lucruri pe care până acum nu le intelegeam, sau nu ma gândeam că pot fi o problemă. Şi ma simt putin mai stapână pe viata mea :). Multumesc Ciprian ! 🙂
Tania Staver
Economist Chişinău

Contact

Dacă nu ai avut timp să citeşti toate informaţiile din pagină sau nu ai înţeles foarte bine cum te pot ajuta, uite mai jos datele mele de contact.

Sună-mă cu încredere ca să vorbim direct, orice părere ai avea şi orice întrebare !