inSpiritBiz
6 luni MBA

Primul Master of Business Administration construit si adaptat pentru nevoile
Expertilor& Freelancerilor Online

Programul in care descoperi si faci corect si eficient toti pasii unei afaceri profitabile si de lunga durata, de la idee si oportunitate pana la a ajunge in mod realist si sustenabil, la 50-100k euro pe an

 • Lucram 1-1 fiecare pas, ca sa-ti fie mai usor si sa faci totul intr-un timp mai scurt 
 • Treci prin practici, teme +exercitii de lucru bonusuri de progres, pentru a putea aplica tot ce inveti, nu doar pentru a sti
 • Raman alaturi de tine pana la atingerea obiectivului financiar fixat de tine, ca sa ai garantia rezultatuluipe care il vrei

In primele 3 luni te ajut sa castigi primii 4.500 Euro din afacerea ta online, iar in urmatoarele 3 luni sa ajungi constant si predictibil la 3k-6k euro pe luna

5/5

inSpiritBiz poate fi potrivit pentru tine daca esti Liber Profesinist, Freelancer, Coachi, Terapeut, Consultant, Consilier,... sau un om care vrea sa vanda lucruri creative sau eductionale... si daca

 • esti angajat si vrei sa incepi propria afacere dar nu ai experienta sau inca nu ai o idee despre ce ai putea sa vinzi si vrei sa inveti pasii corecti de la un antreprenor experimentat 
 • ai deja o idee, dar nu stii cum s-o monetizezi sau s-o impementezi intr-un business 
 • ai deja o afacere dar care nu mai creste, esti blocat sau plafonat si vrei sa inveti cum s-o pui din nou pe roate, mai ales daca te-ai bazat pe o strategie invatata si care la tine nu a dat roade
 • Esti expert valoros si vrei sa construiesti o intreaga afacere bazata pe cunoasterea si experienta ta

Clientii si banii intr-un business vin din Planificare, Energie, Mentalitate, Competente, Decizii si Actiuni Antreprenoriale.

Si nu doar din inspiratia unor exemple motivationale sau a unor strategii de marketing "miraculoase" si "stralucitoare" .

In Ce Consta Programul pe scurt

Orice afacere, ca sa aiba un succes predictibil, are 3 Faze prin care trebuie sa treaca si pe care le parcurgem impreuna in program

Chiar si cei mai experimentati antreprenori, pentru ca nu stiu sau nu inteleg faza in care se afla, fie nu pot lua decizii de dezvoltare a afacerii, fie iau decizii total neinspirate

FAZA 1
"SEED" - Ideea de Afacere

De obicei, poti avea mai multe idei despre ce vrei sa vinzi. Dar asta nu inseamna ca ele se vor materializa in bani, chiar daca tu le consideri valoroase.

Valoarea unei idei de afaceri se masoara pe baza unui efect estimativ a ceea ce poate ea sa produca concret, valoros si atractiv pentru oameni, pentru ca ea sa devina profitabila.

In aceasta Faza, vei invata sa aplici 8 metode structurate pentru a previziona cea mai valoroasa si mai potrivita idee, iar la final vei avea claritate si concretete despre produsul sau serviciul pe care vrei sa-l vinzi.

FAZA 2
"SETUP"- De la Idee la Oportunitatea de Afacere

In aceasta faza, ideea ta va trece testul profitabilitatii prin 5 strategii simple.

Prea multi experti, pierd timp si bani, invatnd sa scaleye ideile lor, fara sa testeze daca ele au in mod real "priza la un public". Astfel, timpul si banii se pierd inutil.

La finalul acestei faze, vei sti cu exactitate ce va gandi si va simti viitorul tau client si cum vei impacheta produsul sau serviciul tau pentru a fi mai aproape de nevoile lui.

IMPORTANT - In aceasta faza, poti avea primii clienti platitori care te vor ajuta cu sugestii valoroase despre cum sa-ti construiesti businessul mai departe.

FAZA 3
"STARTUP" - De la Oportunitate la Venituri Predictibile si Sustenabile

In aceasta faza te voi ajuta sa faci Lansare in piata a ofertei tale, pana cand veniturile devin sustenabilitate si afacerea ta creste constant si predictibil.

Si in care domini o piata concreta de clienti, avand apoi posibilitatea de a merge pe alte piete complementare, cu alte produse si servicii.

Aici este momentul in care te ajut sa te gandesti la scalare, in care clientii si banii vor veni in afacerea ta cu mai putin efort, iar tu vei dobandi mai mult timp liber pentru tine.

Apasa pe butonul verde si le poti afla direct de la Ciprian, prezentate strict pe nevoile si dorintele tale de business

Concret, cu ce te ajuta acest program

1. Descoperi cum sa identifici propria motivatie și cum poți cultiva Energia interioara si Mentalitatea de Antreprenor. Fara aceste 2 aspecte, nici o cunoastere de marketing sau de business nu te va duce nicaieri pe termen lung.

2. Descoperi cele mai dese motive ce duc la esec, faliment si burnout si inveti cum sa te feresti eficient de ele si care este diferenta dintre a munci inteligent la businessul tau si a munci din greu.

3. Orice decizie si actiune corecta o poti lua doar daca exista dinainte o planificare si o pregatire. Iar o astfel de pregatire ar trebui sa porneasca de la o buna cunoastere a pieței.  Afli cum poti face o analiza de piata profesionista.

4. Cum știi ca ai un produs sau un serviciu potrivit pentru nevoile oamenilor? 

Cum stii ca exista suficienti de multi potentiali clienti, ca businessul tau sa existe si peste 3-5 ani de acum inainte?  

Afla cum poti sa gasesti aceste raspunsuri, intelegand conceptul de product-market fit. (produsul tau care se potriveste cel mai bine pentru a deveni profitabil pe termen lung).

Iti voi arata 5 Tehnici de identificare a unei afaceri cu potential, in care tu sa construiesti un produs sau serviciu bazat pe cunoasterea, experienta, creativitatea, talentul si pasiunea ta.

5. Inveti si aplici cele mai noi informatii despre cum sa construiesti o oferta de nerefuzat, din care clientii sa inteleaga ca esti cea mai potrivita peroana care ii poate ajuta.  

6. Marketing eficient inseamna comunicare si promovare eficienta.  Afla cum pui bazele unor canale si strategii corecte de marketing in care sa nu pierzi timp si bani inutil si pe care la inceput sa le faci cu zero costuri.

Sa devii capabil dezvolti tu insuti o gandire strategica, fara sa mai speri ca ceea ce vezi ca functioneaza la altii, va functiona si pentru tine.

7. Si mai mult de atat, incepi sa stapnesti comunicarea de business, cum comunici oamenilor cine esti, fara sa recurgi la tehnici de manipulare, agasare si constrangere. 

Aici este momentul in care dezvolti cele mai rafinate practici de copywriting pentru a te face inteles, apreciat si pentru a-ti creste autoritatea si credibilitatea in fata publicului tau tinta. 

8. Inainte de lansarea prodului sau serviciului vei beneficia de un „smart startup checklist”, o lista de indicatori pe care sa-i bifezi pentru a sti ca mergi la sigur cu lansarea si ca vei avea un succes mai mare decat te astepti.

9. Lansarea. Este momentul cand stii cum sa atragi toata atentia publicului spre tine si spre produsul sau serviciul tau. Si cum sa mentii aceasta atentie pe toata durata dezvoltarii afacerii tale

10. Oamenii care vor veni spre tine si te vor contacta, nu se vor transforma automat in clienti. Din acet motiv inveti cum ia un client decizia de cumparare si care este rolul tau in procesul de vanzare.

Aici vei afla cei 4 pasi prin care se formeaza nevoia de cumparare si cum evolueaza ea in mintea clientului, ca la final sa obtii de la el colaborarea.

11. Dobandesti metode specifice de gestionare a banilor castigati si o gandire de investitii in nivelul urmator de business.

Construirea unei afaceri pe termen lung este sustinuta de un plan financiar pe termen lung.

In care sa stii exact, cati bani cheltui pentru nevoile tale si cati bani pastrezi pentru dezvoltarea viitoare a businessului, astfel incat el sa se autofinanteze pentru investitii de crestere. 

Abia atunci este momentul in care poti sa scalezi, investind in automatizari, angajati si in directionarea businessului catre alte piete si alte produse complementare.

Abia aici este momentul cand incepi sa dobandesti libertate de timp si de efort.

12. Castigi reputatie, timp liber si bani pe termen lung si devii un lider de piata pe domeniul tau.

 

Si in PLUS,

 • Inveti repede si usor din experienta mea, fara sa mai fii nevoit sa esuezi.
 • Incepi o afacere cu incredere in tine pentru ca ai toti pasii facuti alaturi de mine, pentru un business trainic, care sa te faca fericit 
 • Economisesti bani pentru ca reduci pierderile generate de decizii gresite si costisitoare
 • Castigi timp pentru ca elimini obiceiurile de gandire limitative si metodele care nu mai functioneaza
 • Cresti la maxim potentialul rezultatelor si sansele tale de reusita.
 • Investesti In tine si afacerea ta pentru ca vrei sa-ti privesti visul ochii.

Cum suna toate astea pentru tine ?

Ca să ajungi real la 50k -100K Euro pe an, ai nevoie de PLANIFICARE in toate ariile businessului tau care sa-ti dea CLARITATE, MOTIVATIE si PERSEVERENTA

Vrei sa discutam Concret si in Detaliu exact pe tipul tau de Business?

Pentru a te convinge singur cum te pot ajuta?

Apasa butonul de jos si alege pentru intalnirea noastra, din calendar, o zi şi o ora potrivita pentru tine 

Intalnire de claficare a obiectivului tau financiar

Scopul întâlnirii

Poti sa vorbesti direct cu mine, sa descoperim impreună cum te pot ajuta

Situatia ta Actuala

Analizam impreuna ce este bine, ce trebuie eliminat si ce trebuie imbunatatit in Operationalizarea proceselor din Businessul tau

Pretul corect pe care sa-l practici

De multe ori poti sa faci bani mai multi fara sa scumpeşti preturile si fara sa ai mai multi clienti. Si o sa-ti spun cum.
Insa preţul va dicta si mai multa implicare din partea ta şi mai mult sprijin pentru clientii tai

Modelul de Business potrivit pentru tine

Paşii exacti si personalizati strict pentru afacerea ta pe care ii poţi face până la a caştiga
5k-10k pe luna

Tipul de Comunicare si Cum Atrgi Clientii Potriviti

In mod Organic, fara reclame platite in prima faza si fara baze de emailuri cu abonamente costisitoare

Programează o intalnire amicala ca sa te lamuresti Cum Atingi Scopul de Business dorit de tine si pe care simti ca-l meriti!

Aceste întâlniri sunt netaxabile şi numărul lor e destul de mare! Dacă vrei să ne vedem cât mai repede, alege rapid o dată şi o oră potrivită pentru tine ca să vorbim în cel mai scurt timp! Bine? 🙂

PS: Iar dacă aceste exemple ţi se par acum ireale,….te înţeleg foarte bine. Eu poate sunt primul care le-am crezut la început nebuneşti. 😊 

Spor şi bucurie! Cu drag, Ciprian

Cresterea vânzărilor clienţilor din Program
90%
Atingerea de către clienţi a Obiectivului financiar (până în prezent)
85%