Acesul la Curs este ON-LINE & LIVE

NLP MIND POWER

Descoperă şi Manifestă Puterea Secretă a Minţii Tale

Cu Ajutorul celor mai Puternice Tehnici de Psihologie Experenţială din Lume

5 Luni Intensive de Practică On-Line Ghidată pentru a Prelua Controlul asupra Emoţiilor şi Gândurilor Tale şi pentru a Învăţa să Comunici Eficient în Relaţiile de Acasă şi de la Muncă 

În Vremuri Nebuneşti, de Criză Mondială sau Personală, când în Exterior Lumea şi Viaţa o Iau Razna, iar Viitorul Devine Nesigur,…Avem Nevoie să trezim la viaţă Puterea Interioară, să ne Adaptăm şi să Continuăm să Creştem. Altfel,…mai poate exista fericire pentru noi?

Începem primul Modul OnLine pe 03-04 Aprilie, Sâmbătă şi Duminică, de la Ora 10.00 (Ora României)

Ciprian Scutariu e numele meu

Viaţa a fost un profesor dur cu mine. Şi pentru că nu am ştiut cum să-mi învăţ lecţiile, de mViaţa a fost dură cu mine şi m-a aruncat forţat spre Dezvoltare Personală. Însă asta nu m-a ajutat prea mult. 

OK! Trebuie să-mi schimbi atitudinea şi gândirea, să învăţ să comunic eficient, dar nu am înţeles foarte concret şi explicit ce am de făcut ca să reuşesc. De fapt, am înţeles CE e nevoie să fac, dar nu am înles CUM să fac asta la modul cel mai practic.

Am zis ”aha”, abia când am descoperit unelte clare de psihologie practică şi NLP.  Şi cum să ajung în cele mai profunde zone ale minţii mele, să-mi vindeci rănile trecutului şi să-mi programezi un nou viitor, liber şi independent de greşelile făcute. 

Şi pentru că ştiu în sufletul meu că  tot ce-am primit, am primit ca să dau mai departe, mi-am făcut o misune din asta şi în 8 ani am reuşit să ajut peste 2000 de oameni să treacă de cele mai grele momente din viaţa lor legate de crize emoţionale cu privire la Relaţii, Carieră şi Sănătate. 

Ca Trainer&Coach NLP, pot să te ajut şi pe tine să retrezeşti la viaţă, în modul cel mai practic, Încrederea în tine, Puterea ta Interioară şi Abilitatea de a Comunica Eficient şi Relaţiona în Armonie cu toţi cei din jurul tău, chiar şi cu cei mai dificili oameni.

Ciprian Scutariu – Master Trainer NLP & Master Coach NLP –  certificat de ARONLP și EANLP (Asociația Română și Europeană de NLP)ulte ori am dat cu fundul de pământ. M-am trezit că mă pierdusem pe mine şi nu mai ştiam cine sunt şi ce vreau de la viaţă. Şi că tot ce învăţasem în 37 de ani, nu mă ajuta să pot s-o iau de la capăt.

NLP.-ul m-a ajutat să ajung în cele mai profunde zone ale minţii mele, să-mi vindec rănile trecutului şi să-mi programezi un nou viitor, o nouă carieră, să am relaţii noi, libere şi independente de greşelile făcute. 

Şi pentru că ştiu în sufletul meu că  tot ce-am primit, am primit ca să dau mai departe, mi-am făcut o misune din asta şi în 9 ani am reuşit să ajut peste 2000 de oameni să treacă de cele mai grele momente din viaţa lor legate de crize emoţionale cu privire la  Relaţii, Carieră şi Sănătate. 

Ca Trainer&Coach NLP, pot să te ajut şi pe tine să retrezeşti la viaţă, în modul cel mai practic, Încrederea în tine, Puterea ta Interioară şi Abilitatea de a Comunica Eficient şi Relaţiona în Armonie cu toţi cei din jurul tău, chiar şi cu cei mai dificili oameni.

E momentul şi pentru tine să te decizi dacă eşti interesat de latura asta a vieţii despre care nu te învaţă nimeni la şcoală şi dacă eşti la fel de dispus să sapi şi tu în tine, lucrând cu mine, ghidat 100% de mine.

Poate că nu putem schimba destinul, dar îl putem întoarce în favoarea noastră, atunci când înţelegem cum funcţionăm ca oameni, asta psihologic vorbind. Când descoperim şi ajungem să stăpânim forţele interioare care ne controlează viaţa şi rezultatele. Şi faci asta pentru tine, pentru ieşirea ta la lumină, pentru a te putea regăsi, pentru progresul şi calitatea vieţii tale.

Ciprian Scutariu – Master Trainer NLP & Master Coach NLP –  certificat ARONLP și EANLP (de Asociația Română și Europeană de NLP)

Despre "OMUL" Ciprian Scutariu

Dumnezeu să te binecuvânteze!

AI telefon, laptop sau tabletă ???

Vin eu la tine, oriunde ai fi

Beneficiul Cel Mare al Formatului OnLine de Curs este că Poţi Parcurge Lecțiile Practice în Direct sau Înregistrate, din orice ce colţ de lume te-ai afla, Fără alte Cheltuieli de Deplasare sau să-ţi pui Siguranţa în Pericol din cauza Problemelor de Sănătate care acum există în Lume. Iar Avantajul de a fi un curs Live este că te Simți ca într-o Sală de Curs, unde Pui Întrebări și Dai Feedback la Experiențele și Revelațiile tale. 

Participi la o Experienţă On-Line pe care o voi face să semene 90% cu cea dintr-o sală de curs. Învăţăm, …şi În Plus, ne şi Distrăm. Am pregătit Modulele de Curs sub Formă de Joacă.  Misiunile şi Temele pe care le ai de Atins te vor Ţine Captivat până la Sfârşit. În plus, Primești Recompense Valoroase și Cadouri pentru fiecare Etapă Parcursă 


Pe scurt, Formatul NLP Online & Live MindPower

Nu primeşti doar informaţii pe care să le înveţi mecanic,

Creşti prin Exerciţiile Practice, prin Revelaţiile Personale şi de Grup

Descoperi Cum să ai Acces Deplin la Forţele şi Resursele Minții Conștiente și Subconștiente

La ce te Ajută NLP

 • Ai marea şansa  să aplici pe pielea ta un set complet de exerciții psihologice practice, „furate” din „arsenalul” liderilor şi elitelor modiale care te ajută să gândești și să acționezi ca un învingător în orice situaţie
 • Vezi la tine rezultate şi abilităţi noi chiar din prima zi de curs. 

Devii Maestru în Comunicare și Înţelept şi Inteligent în Construirea Relațiilor tale

Afli cum stingi conflictele din relaţii, cum să descoperi dacă eşti minţit sau manipulat şi cum să acţionezi inteligent în astfel de situaţii (fără dă devii agresiv sau să fugi din faţa manipulatorilor). Refaci conexiunile emoționale slăbite din orice relație, fără să mai faci compromisuri care dor.

Devii Stăpânul Gândurilor şi Emoţiilor

Îţi dezactivezi emoţiile negative, le planifici pe cele pozitive, fără să te mai sabotezi şi diminuezi impactul emoţional al unei amintiri sau a unei situaţii neplăcute din prezent

Ai Secretul Psihologic şi Calea Corectă în Atingerea Obiectivelor

Formulezi corect o dorinţă şi îţi programezi mintea cu claritate. Când nu se întâmplă asta, efortul devine mare şi apare amânarea sau renunţarea

Retrezeşti
la Viață Încrederea în tine și Stima de sine

Înfrunți cu mult curaj fricile tale și slăbiciunile care te-au blocat şi te-au sabotat atâta timp - te îndrepți cu mult curaj spre viața care te împlineşte şi la care poate nici nu ai visat , din teama de a nu greşi sau de a nu suferi.

Comunici la nivel de Subconştient cu tine şi cu ceilalţi

Câştigi Putere de Convingere

Beneficiezi de comorile şi resursele lui ascunse, îţi programezi abilităţi noi, convingeri pozitive, să înlături gândurile şi obiceiurile distructive ca să devină uşor tot ce l-a început îţi era greu să faci. Îţi creşti Puterea de Persuasiune, Influenţare Non Manipulativă, cu Integritate.

De Ce NLP şi Cum Ajung din ce în ce mai Mulţi Oameni să Facă Acest Curs

Bună! Ai auzit de Şcoala Vieţii ?!

Sunt Ciprian Scutariu – Trainerul cursului Online – NLP Mind Power.
Ce simţeam la mine în urmă cu 8 ani, văd acum la oamenii cu care lucrez în prezent. Toţi plătim cu 12-16 ani de viaţă ca să facem o şcoală, apoi o profesie, sperând că e suficient să ajungem înstăriţi şi fericiţi.
 
Cădem uşor în capcana de a crede că deja, GATA, ne-am făcut treaba ca să ne simţim bine în pielea noastră, să putem avea o familie armonioasă, o relaţie de cuplu fericită, sănătate, iubire, afaceri cu mulţi clienţi, carismă, curaj, influenţă pozitivă,… şi probabil tot ce ţine de stilul de viaţă a eroului din filmul nostru preferat.
 
Le vrem pe toate şi e corect! Dar cine ne-a vorbit la şcoală despre toate astea? Cine ar fi putut să ne spună cinstit ce ne aşteaptă? Nu am primit de nicăieri o educaţie şi o ghidare concretă şi practică despre cum să le avem pe toate. Şi învăţând lucruri fără de folos, credem că doar cei aleşi pot să le aibă pe toate. 
 

„Ne-am aruncat” în viaţă,…unde ne aşteapta o Școală nouă şi,…Şi am început să dăm examenele cele mai grele care ne-au făcut de multe ori să fim repetenţi la Şcoala Vieţii.

Viaţa continuă, Oamenii de lângă tine, există în continuare.

Şi examenele,...şi plata ta,...la fel

Abia când te trezeşti epuizat, agresat, respins, neînţeles, neapreciat, părăsit sau singur, sărac, bolnav, confuz, neputincios,… şi te întrebi,  ”Unde am greșit, doar am făcut tot ce trebuia?! ,…atunci îţi dai seama că ai picat examenele la Școala Vieţii
 
Acum eşecul este plata. Plăteşti cu dezamăgiri, decepţii, despărţiri, divorţuri, pierderi financiare, concedieri, stres, nervi,…care îţi mănâncă sufletul și viața. 
 
Nu înţelegem ce e cu noi, ce ni se întâmplă şi de ce. Așa ajungem mânați de frici și de griji în loc să învățăm și să urmăm, cu mult CURAJ, ceea ce ne împlinește.
 
Nu e vina ta că nu te-a învăţat nimeni cum să-ţi gestionezi gândurile şi emoţiile, cum să comunici eficient cu oamenii ca să construieşti relaţii care să funcţioneze pe termen lung, cum să-ţi creşti încrederea în tine, indiferent de obstacole şi cum toate astea au legătură cu acea calitate a vieţii pe care te aşteptai să o ai. 
 
Nu e vina ta că te-ai aruncat în viaţă, preluând inconştient modele nefuncţionale de la părinţi, educatori sau prieteni, fără să-ţi construieşti o fundaţie proprie a personalităţii tale. Solidă, puternică și care să ți se potrivească, să te reprezinte. 

 

Dacă ar fi să alegem cauza principală a suferințelor noastre – dar și a eliberării noastre, cei mai mulți am putea realiza că Înţelegerea şi Stăpânirea Psihologiei noastre Personale are un rol decisiv. 

Pentru asta e nevoie de o nouă Şcoală, o nouă Educaţie şi de dorinţa personală de a descoperi Puterea Ta Interioară, înlănțuită într-o mlaștina a lipsei de Cunoaștere de sine, de Maturizare Emotională și Creștere Spirituală.

Puţini știu că Dumnezeu a Sădit Deja în Noi Puterea pe care o Aşteptăm de la El şi de care Avem Atâta Nevoie

IAR A AVEA CREDINŢĂ ÎNSEAMNĂ, DE FAPT, A CREDE ÎN PUTEREA PE CARE DIVINITATEA A PUS-O ÎN TINE

CE POT FACE PENTRU TINE este să-ţi explic, să-ţi arăt, să te încurajez, să te ghidez,

Pentru a Stăpâni şi tu Acestă Unealtă Psihologică Inegalabilă, testată în lume pe sute de mii de oameni, să descoperi
Puterea Minţii tale, să o Eliberezi, să o Manifeşti în cele mai Grele Situaţii în care te afli sau peste care ai crezut că ai trecut

Ce NU Pot Face pentru tine este să trăiesc această călătorie în locul tău

Întrebarea este dacă te Decizi şi Tu să Începi Educaţia şi Munca ta la Şcoala Vieţii !?

Dacă cumva crezi că altcineva poate să facă această muncă în locul tău, vreau să te aduc cu picioarele pe pământ, să înțelegi că e nevoie de implicare în treaba asta. De o muncă interioară pe care o faci cu tine.

E responsabilitatea fiecăruia să se descopere şi să înveţe la Şcoala Vieţii. Şi dacă eşti sincer cu tine, ai o șansă să recuperezi timpul pierdut. Una reală.

Probabil că intuiești deja: această muncă, de fapt, nu este propriu-zis muncă. Mai curând ESTE AUTOCUNOAŞTERE ŞI EVOLUŢIE EMOŢIONALĂ şi MENTALĂ care te ajută să te pui deasupra oricărei probleme sau provocări care vine în viaţa ta pe neaşteptate şi care să-ţi dea aripi pentru a mişca propria realitate spre locul în care vrei să ajungi.

Poate că nu putem schimba destinul, dar îl putem întoarce în favoarea noastră, atunci când înţelegem cum funcţionăm ca oameni, asta psihologic vorbind. Când descoperim şi ajungem să stăpânim forţele interioare care ne controlează viaţa şi rezultateleMuncești pentru tine, pentru ieşirea ta la lumină, pentru a te putea regăsi, pentru progresul şi calitatea vieţii tale.

 Şi pentru că simt că îţi surâde ideea asta, e posibil totodată să te şi pună pe gânduri pentru că poate nu ştii cum să faci asta concret acum.

Iar aici intru eu în rolul de ghid, ca să fac munca ta uşoară. Nu sunt mai deşteptept decât tine şi nici mai norocos. Am doar experienţa situaţiilor grele pe care, într-un final, le-am depăşit şi munca mea alături de oamenii pe care i-am ajutat să facă la fel.

De multe ori am dat cu fundul de pământ. Dezamăgirea Sistemului de Învăţământ in care am investit 19 de ani din viaţă şi la care am fost nevoit să renunţ, trădarea celor mai apropiaţi oameni de lângă mine, falimente, pierderea banilor, bunurilor şi poziţie socială, m-au făcut să sufăr cât pentru 10 vieţi. 

M-am trezit că mă pierdusem pe mine şi nu mai ştiam cine sunt şi ce vreau şi. Şi că tot ce învăţasem în 37 de ani, nu mă ajuta să pot s-o iau de la capăt.

Puteam să aştept să mor în groapa în care eram, ori să mă ridic şi să ies din ea. Am renunţat la orgoliu care mă făcea să cred că le eu ştiu pe toate şi m-am agăţat de tot ce simţeam că mă poate ajuta, de cărţi, cursuri, mentori, să înţeleg de unde şi de ce apar mereu gânduri şi emoţii care mă ţineau blocat în neputinţă.

 Şi am simţit din nou că pot să merg mai departe cu capul sus. Am reuşit să depăşesc cele mai dureroase momente şi să fac acum ce nici nu gândeam că pot vreodată. Când eşti puternic pe interior, nimeni şi nimic nu mai are putere asupra ta.

Se spune că orice întâmplare este, de fapt, o lecţie de viaţă. Şi aşa este. Dar secretul pe care l-am înţeles eu e că dacă rămâi în tine cu frustrarea, deznădejdea sau suferinţa, istoria vieţii și a întâmplărilor se repetă. 

Iar referitor la relații, viaţa mea de până acum mi-a arătat că oamenii ne pot aduce cele mai mari suferinţe sau neplăceri, dar dacă ştii cum să-i iei, cum să comunici şi să relaţionezi, ei pot deveni cele mai mari surse de bucurie şi de satisfacţie. Şi toate astea fără compromisuri, conflicte sau manipulare.

E momentul şi pentru tine să te decizi dacă eşti interesat de latura asta a vieţii despre care nu te învaţă nimeni la şcoală şi dacă eşti la fel de dispus să sapi şi tu în tine, lucrând cu mine, ghidat 100% de mine.Cu siguranţă aş recomanda cursul de NLP

Am cunoscut oameni minunaţi pe care îi consider a doua mea familie. După modulele parcurse am reuşit să-mi vindec rănile din suflet, să şterg praful din viaţa mea şi am descoperit cât de frumoasă e libertatea. Mi-am asumat viaţa mea şi nu mai acept improvizaţii! Şi rolul principal îl are Ciprian care a reuşit să mă determine să devin personajul principal din viaţa mea
Nicoleta Amaei
Director economic IJS Bacău

CE ESTE, CUM SE VA DESFĂŞURA ONLINE CURSUL NLP MindPower

Ce îţi Propun şi Care Este Calea Concretă şi Practică de a Crea Armonie în Psihicul tău şi în Relaţiile tale

Află care sunt cele mai Puternice Instrumente de Psihologie Practică care oferă ŞANSA OAMENILOR OBIŞNUIŢI să Acceseze Modul de Gândire şi de Influenţă a celor mai STRĂLUCITE MINŢI ale lumii

NLP-ul este o ştiinţă nouă care, din 1975 încoace, pune în mâna oricărui om, indiferent de vârstă sau de nivelul lui de dezvoltarea, cele mai eficiente tehnici din „arsenalul” elitelor mondiale pe care le poţi aplica în: 

 • Dezvoltare personală: Autocunoaştere, Ieşirea din Blocaje Emoţionale, Spargerea Tipare Limitative de Gândire, Psihologia Atingerii de Obiective
 • Eliminarea Barierelor de Comunicare-Relaţionare: Persuasiune şi Influenţare non-manipulativă, Gestionare a Conflictelor 
 • Management, Leadership şi Coaching, Terapie
 • Sport, Educaţie şi Învăţământ
 • Marketing şi Creşterea Vânzărilor 
 • Creştere Spirituală

Te invit într-o călătorie de 5 luni de zile, alături de mine, lucrând împreună, în care să-ți dau 100% din tot ce știu și din tot ce am făcut cu oamenii pe care i-am ajutat și în care să te bucuri de cel mai rapid, mai eficient și mai amplu program de dezvoltare personală din lume.

Beneficiezi de toată atenţia mea către tine, într-un cadru nonformal, relaxat şi sigur, nimeni nu te critică, nimeni nu te judecă… şi în care practica și teoria sunt echilibrate și adaptate la experiența personală a fiecărui cursant în parte.

Te invit să muncim pe o structură clară și testată la ora actuală pe sute de mii de oameni, copii şi adulţi din întreaga lume! Asta înseamnă să fii dispus să muncești tip de 5 luni, câte un weekend pe lună şi să participi online la workshopurile care vor avea loc între module.

 • Cursul de NLP MindPower ia START-ul în 03-04 Aprilie) pe platforma Zoom (Acolo ne putem şi vedea, şi auzi, interacţionând ca într-o sală de curs)
 • Sunt 5 module, câte un weekend pe lună (sâmbăta şi duminica de la ora 10.00) în care ne întâlnim câte 3-4 ore şi în care îţi explic tehnicile şi exerciţiile NLP. O să fac un demo cu un coleg de-al tău apoi să lucrezi pe echipe cu alţi colegi ca să experimentezi informaţia la nivel emoţional şi mental. Doar aşa se învaţă, doar aşa informaţia nu se mai uită. 
 • La fiecare modul primeşti materialele de curs în format PDF, înregistrările video şi audio de la webinarii, plus alte 7 bonusuri relevante şi ajutătoare pentru curs şi pe care le găseşti mai jos. Beneficiezi de unelte psihologice practice pe care să le utilizezi zilnic de-acum înainte.
 • Între module primeşti misiuni concrete pe care tu va fi nevoie să le îndeplineşti. (le voi explica pe toate, pe rând, în detaliu, până în măduva oaselor). Şi în plus, pe lângă Webinarii, ne vom revedea la distanţă de 2 săptămâni de un modul, la câte un Worshop unde primeşti suport în plus pentru efectuarea temelor.  
 • Toată această experiență o facem sub formă de joc. Primeşti puncte la fiecare modul. Şi la final, am şi premii surpriză pentru tine. 🙂 Am conceput o călătorie care îţi promit că te va ține captivat 5 luni.
Totul, ca să dezvolţi în tine cele mai puternice atitudini şi cele mai eficace strategii de gândire pentru depășirea limitelor personale, creşterea performanţei în orice domeniu activezi şi îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur (partener de cuplu, membrii familiei, colegi, angajaţi, clienţi,…)
 
 • La final, primeşti Diplomă de Participarea din partea mea, ca Trainer.
 • Garanţie 100% pe rezultate – dacă după primul sau al doilea modul simţi că acest curs nu ţi-a oferit valoarea promisă, îţi returnez integral suma investită şi tu rămâi cu toate materialele de curs.

PREŢUL CURSULUI

Investiţia Personală pentru Creşterea Inteligenţei Tale Emoţionale şi Relaţionale

10 Webinarii Live (câte 2 într-un Modul pe lună)

5 Workshopuri Live între module

Muncim Cot la Cot

Ghidare NON STOP

Cât costă călătoria online de 5 luni pentru fiecare Modul de Curs

Preţul în sala de curs (Offline) pentru un Modul de curs

Acesta este preţul real al cursului pentru fiecare modul de 2 zile pe care l-am ţinut mereu în sala de curs. 

780  Lei pe lună

offer, sale, deal

Varianta Economă Online pentru un Modul de curs

Varianta Online a cursului este la jumătate de preț față de cea din sală, adică cu o reducere de 50%

 
Dat fiind condiţiile actuale, la tot ce se întâmplă în lume cu privire la sănătatea fizică, emoţională şi mentală a oamenilor, am creat posibilitatea ca toți care au nevoie de sprijin, să aibă acces la curs, în orice ţară s-ar afla, cu o simplă conexiune la internet. 
 
Fii printre cei care au acces în acest program la jumătate de preţ!!!   Orice Modul poți să-l plătești înainte cu 1-3 zile de începerea cursului.
 
Muncim cot la cot 5 luni de zile, şi chiar după curs. În acest timp primeşti 10 Webinarii, 5 Workshopuri Live între module şi toată susţinerea şi ghidarea mea, comunicând pe grupul de lucru şi pe grupul de Watsup, în care îţi răspund nonstop la întrebări şi îţi dau feedback la temele şi misiunile pe care le ai de realizat

390 Lei pe lună în Varianta Online

Ai în plus 10% Reduduere pentru plata integrală în avans a cursului

Nu ai nimic de pierdut.
Primești oricând toți banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Sunt atât de sigur că acest curs îţi va aduce binele optim în toate planurile vieţii prin felul în care l-am structurat pe înţelesul tuturor, încât: 

Ca să îţi fie uşor să iei decizia de a participa la acest, îţi ofer o garanţie 100% de returnare a banilor, după fiecare modul sau la final, dacă există vreun motiv că vreun modul nu te-a ajutat deloc.

Oricând doreşti, pe parcursul cursului sau la final, îţi returnez banii înapoi fără întrebări şi fără să-ţi cer justificări jenante.

Eşti Asigurat 100%

Ori rezultate
Ori banii înapoi

Participi fără alte costuri suplimentare

Comunici non stop cu mine de-acasă de la tine sau din orice colţ de lume te-ai afla. Ne vedem şi ne auzim când poţi şi ai timp, fără să mai ai alte cheltuieli în plus. 

Cursul este Online dar Locurile sunt Limitate de Platforma pe care ţinem Cursul

Mai sunt 3 Locuri libere

780 Lei  ( Ai 50% reducere faţă de preţul în sală pentru accesul online interactiv de curs)

La plata integrală primești încă 10% reducere

O dată înscris, vei primi de la mine un mail, iar dacă simţi că vrei să discutăm alte detalii sau nelămuriri,  

scrie-mi direct pe email contact@ciprianscutariu.ro sau sună-mă la 0733029589 (între 09.00-19.00)

Și îți răspund personal în cel mai scurt timp. 
 
* Începem cursul  pe 20-21 Martie *

Eu sunt Ciprian Scutariu, Master Trainer NLP, Master Coach NLP, Autor

Am ajuta peste 2000 de oameni să treacă de cele mai grele provocări şi nu mă opresc aici

Mulţi te învăţă cum să obţii un rezultat dar puţini îţi arată
cum să treci emoţional şi mental peste o situaţie grea sau un eşec,
ca să poți merge mai departe în Relaţii, Carieră şi Sănătate

Despre Ciprian Final(1)
DESPRE CIPRIAN SCUTARIU

Viaţa a fost un profesor dur cu mine. Aşa că am simţit nevoia să mă îndrept spre Dezvoltare personală, însă asta nu m-a ajutat prea mult. Am învăţat că trebuie să-mi schimbi atitudinea şi gândirea, dar nu am înţeles foarte concret şi explicit ce am de făcut ca să reuşesc.

Momentul de ”aha”, a fost când am descoperit unelte clare de psihologie practică şi NLP.  Şi cum să ajungi în cele mai profunde zone ale minţii tale, să-ţi vindeci rănile trecutului şi să-ţi programezi un nou viitor, liber şi independent de greşelile trecutului.

Dar înainte de anul 2012 nici măcar nu ştiam că aşa ceva există. Doar educaţia mi-a permis să ajung la asemenea rezultateToate experienţele mele de viaţă şi munca cu oamenii m-au convins că există în fiecare dintre noi atitudini şi laturi de personalitate care aşteaptă să fie activate şi folosite.

Am ajuns să cred cu tărie că educaţia psihologică este 80% parte din eficienţa noastră, din realizările şi împlinirea personală şi că poţi să te educi şi să creşti fără să ai diplome în domeniu.

Dar va trebui să vrei să te educi şi tu. Cum anume, îţi voi arăta eu. Trebuie doar să nu urăşti să creşti şi să experimentezi fără frică, să fii curios de ceea ce ai deja în interiorul tău şi probabil că nu ai ştiut până acum. 

Dacă vii cu aceste lucruri la tine, eu te pot învăţa. Şi îţi garantez că reuşeşti şi tu.

Scopul meu Primordial e să-ţi sădesc în Minte Seminţele Încrederii şi Motivaţiei

de a Depăşi orice Criză Emoţională, Financiară şi Relaţională, orice mod de Gândire care te Limitează.

Primul pas e să Descoperi Cum Funcţionezi tu şi Oamenii din jur, Psihologic Vorbind

Iată cele mai Importante BENEFICII pe care le ai la Final dacă Decizi Acum să Intri în Program

Sunt rezultate concrete şi măsurabile pe care poţi să le atingi cu ajutorul cursului de NLP

Locurile sunt Limitate de Platforma Zoom pe care ţinem Webinariile și Workshopurile

Au rămas 3 Locuri Libere

780 Lei  ( Ai 50% reducere faţă de preţul în sală pentru accesul online interactiv de curs)

La plata integrală primești încă 10% reducere

O dată înscris, vei primi de la mine un mail, iar dacă simţi că vrei să discutăm alte detalii sau nelămuriri,  

scrie-mi direct pe email contact@ciprianscutariu.ro sau sună-mă la 0733029589 (între 09.00-19.00)

Și îți răspund personal în cel mai scurt timp. 
 
* Ne întâlnim la primul Modul pe 20-21 Martie *

CALENDARUL ŞI CUPRINSUL CURSULUI

Cum te va Crește Fiecare Etapă pentru a Îndeplini Misiunea Dorită ?

Ce Înveţi Concret şi Practic în Fiecare Etapă pentru a Ajunge la Rezultatele Dorite?

De Ce zic Oamenii că Acest Curs de NLP este cel mai Consistent
şi mai Eficient Program de Evoluţie Personală din Lume?

 • Ce este şi cum se activează „carisma personală”, ca să o poţi folosi cu oricine
 • Cele mai puternice tehnici de Comunicare şi Influenţare non-manipulativă
 • Persuasiune şi putere de influenţă sau să ştii ce şi cum să spui, ca să fii convingător
 • Identificarea şi stoparea Manipulării emoţionale şi verbale, adică cum să identifici şi să dezamorsezi cele mai folosite tipare de manipulare şi deviere a atenţiei
 • Principii de comunicare eficientă şi detensionare a oricărui conflict, prin tehnici psihologice subtile
 • „Citirea” limbajului nonverbal şi interpretarea corectă a elementelor de limbajul trupului, pentru a ştii întotdeauna ce îţi comunică alţii, dincolo de cuvinte;
 • Adaptarea propriei comunicări şi alegerea atitudinii cele mai corecte pentru a transmite mesajele nonverbale cele mai eficiente, în funcţie de context şi interesul tău;
 • Metode de empatie instantanee şi profundă, pentru crearea rapidă de conexiune emoţională cu oamenii
 • Descoperi cum să analizezi o situaţie conflictuală de comunicare şi relaţionare din mai multe perspective, care te ajută apoi să te comporţi mult mai înţelept în relaţii
 • Înveţi cum să abordezi perspectiva gânditorilor, filozofilor, liderilor şi înţelepţilor (Mahatma Ghandi, Andrew Carnigie, Albert Einstein, Tesla) şi să foloseşti aceste trăsături în orice context de viaţă

Prin parcurgearea acestui Modul afli cum să generezi rapid şi simplu un nou comportament faţă de o persoană, astfel încât comunicarea cu ea să-ţi aducă rezultatele pe care ţi le doreşti, chiar dacă ai de-a face cu o persoană dificilă

 • Tehnici şi exerciţii puternice de inteligenţă emoţională, pentru eliminarea blocajelor şi a emoţiilor tale negative;
 • Descoperi cum să scapi uşor şi rapid de lipsă de energie şi de dependenţe (mâncat excesiv, fumat, alcool, jocuri de noroc)
 • Rescrierea „rutinei emoţionale” şi activarea, la voinţă, a emoţiilor productive şi pozitive: încredere, curaj, motivaţie, ambiţie, voinţă;
 • Descoperi care este structura mentală şi emoţională a oamenilor şi cum să te adaptezi la ea, în funcţie de cuvintele pe care ei le folosesc în scopul de a te face mult mai înţeles;
 • Decodarea şi influenţarea pozitivă a emoţiilor celorlalţi, prin elemente de cuvinte şi limbaj non-verbal;
 • Eliminarea tracului în Public Speaking şi cum să captezi uşor şi să păstrezi atenţia şi interesul publicului tău, în orice context;

Prin parcurgerea acestui modul, te reîntorci şi îţi faci un aliat din cel mai important rezervor cu combustibil pentru visurile tale: emoţiile. Vei ştii cum să îţi anulezi şi să prelucrezi cu ajutorul minţii orice suferinţă, regret sau durere, care te ţine pe loc şi îţi consumă din energie. Acest modul îți oferă tot ce ai nevoie teoretic și practic pentru a avea controlul absolut al emoțiilor tale și pentru a crește la maxim potențialul tău.

 • Care sunt structurile de mentalitate ale oamenilor de succes şi cum să le aplici în viața ta, indiferent de domeniu;
 • Motivele psihologice, chiar dacă banale, pentru care majoritatea oamenilor NU ating niciodată ceea ce visează şi îşi doresc;
 • Cum să creşti motivaţia interioară de a nu renunţa la obiectivul tău, indiferent de circumstanţe, la o simplă decizie şi cum să devii eficient şi productiv, fără să simți că faci efort;
 • Cum să afli strategiile de gândire ale oamenilor pe care îi admiri, ca să le aplici rapid în viaţa şi obiectivele tale;
 • Cum să elimini frica şi anxietatea şi să le înlocuieşti cu entuziasm şi încredere în tine, oricând începi un proiect important pentru tine;
 • Tehnici şi exerciţii de „rescriere” a programului mental de amânare şi lene, ca să ai energie şi nerăbdare de finaliza cu succes, orice începi;

La finalul acestui modul, vei avea toate uneltele, principiile şi strategiile de mentalitate ale oamenilor de succes, uşor de implementat şi reprodus în viaţa ta. Este momentul în care realizezi că nu mediul înconjurător, oamenii sau întâmplările din viaţă îţi influenţează „fericirea”, ci felul în care tu gândeşti despre toate acestea. Şi vei şti cum şi când să îţi adaptezi modul de gândire şi strategiile mentale, sau să le „împrumuţi” pe ale celor mai de succes oameni de pe planetă.

 • Calea uşoară de descoperire a erorilor de gândire prin sesizarea cuvintelor pe care le folosești zilnic;
 • Cum să descoperi convingerile limitative care te țin înlănţuit şi să le blochezi, prin intrebările de Coaching corecte;
 • Înveţi să găseşti o soluţie la o problemă de orice natură, mai ales de relaţionare, experimentând gândirea „Out of the box” – Ieşirea din cutia programelor educaţionale limitative cu care ai fost obişnuit până acum.

 • Noțiuni şi exerciții de influențare, de a pune întrebări şi a sublinia cuvintele altor persoane, pentru o clarificare rapidă şi spulberare a înțelegerilor greșite;

 • Înveţi cum să descoperi „printre rânduri” intenţiile reale şi mesajele ascunse din cuvintele altor oameni;
 • Întrebarea generează un răspuns corespunzător, aşa că vei învăţa să pui întrebările corecte, pentru a primi cel mai eficient răspuns de la cei cu care comunici;
 • ehnici de anulare definitivă a programelor tale de auto-sabotare, care te limitează şi te ţin pe loc, din evoluţie şi valorificarea potenţialului tău;
 • Vei reuși să deblochezi atitudini, mentalităţi şi situații în care te afli, prin claritatea pe care o aduc întrebările corecte şi pragmatic formulate.

Acest modul te face să devii cu adevărat stăpânul modului tău de gândire. După ce înveți să îți pui întrebările corecte, nimic nu te mai oprește din drumul tău. Ai nevoie doar de o scânteie că să aprinzi flacăra puterii interioare, iar acest modul ți-o oferă. Gândește-te la acele momente în care te-ai trezit că nu știi ce să spui când discuți cu cineva, la acele momente în care erai blocat și nu mai știai ce ai de făcut. Acest modul îți oferă metode și principii ca să nu mai ai niciodată stări de blocaj și de teamă că nu vei reuși ce îți propui.

 • Principiile limbajului hipnotic şi rolul lui în provocarea schimbărilor profunde;
 • Cum să recunoşti ce emisferă a creierului are un om mai activă şi să îţi formulezi cuvintele şi propozițiile ca să convingi uşor şi pe înţelesul lui;
 • Cum să recunoşti construcţiile de limbaj hipnotic, din reclame şi mass-media că să le anulezi efectul asupra programării minţii tale;
 • Ce este subconştientul şi de ce este el principalul aliat al tău, chiar dacă asta pare de ne-recunoscut până acum;
 • Exerciţii de limbaj hipnotic pentru „de-programarea” convingerilor tale negative şi inconştiente;
 • Cele mai eficiente tipare ale sugestiei şi auto-sugestiei, astfel încât să te motivezi pe tine şi pe cei din jur şi să obţii tot ceea ce îţi propui, fără efort sau amânare;

Este modulul care îţi desăvârşeşte abilităţile de comunicare şi obţinere de rezultate. Este momentul în care ai acces la cele mai avansate metode de comunicare, influenţare şi persuasiune, aplicabile atât în relaţionarea cu cei din jur cât şi cu tine însuti, prin re-modelarea dialogului interior.

ÎN PLUS, 7 EXTRA BONUSURI RELEVANTE PE CARE LE PRIMEŞTI LA CURSUL DE NLP

Pe lângă tot ce ți-am prezentat, îți mai ofer și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect pentru că scopul meu nu este să-ţi dau doar informaţii, ci să-ţi ofer sprijin, ghidare constantă şi consistentă ca să creşti şi să evoluezi cât mai rapid
Workshop (1) (1)
5 Workshopuri la care ai acces între modulele de curs

După fiecare modulul, ne vom întâlni online pentru a explica concepte noi şi a face exerciţii în plus care să susţină informaţiile și experiențele de la curs şi să le consolideze. Trebuie să înțelegi că nu ești singur în acestă călătorie, ai 100% sprijinul meu,.

webinar
EXTRA 3 Webinarii Live, după curs, cu mine (Ciprian Scutariu) și cu 3 invitați surpriză 🙂

În care abordăm cele mai arzătoare subiecte despre psihicul uman, relaţii şi comunicare. În plus poţi să-mi adresezi orice întrebare ai despre subiectele din Webinarii şi îţi răspundem instant.

Bonus-2.jpg
Primești acces Gratuit la 2 Module din Cursul - "Descătușeză Puterea Ta Interioară prin Metoda Imaginii de Sine"

Înveţi să descoperi valorile personale , să acţionezi la nivelul dorinţelor sufletului tău, de acolo să iei decizii şi nu de la nivelul educaţiei primite de societate. Îţi arăt cum să deprinzi magia transformării unei emoţii negative sau a unei slăbiciuni, în putere interioară, pentru a face faţă cu mult mai multă uşurinţă provocărilor din viitor

W MP3
Înregistrările Live-urilor în format MP3

Dacă vrei să mai parcurgi încă o dată conţinutul Webinariilor şi în timpul ăsta vrei să faci şi alte activităţi, în afară de condus, îţi poţi descărca înregistrările audio şi le poţi asculta pe telefon sau pe alte dispozitive audio

W PDF1200px-PDF_file_icon.svg
Primeşti Slide-urile în Format PDF

Toate prezentările din timpul Webinariilor şi toate însemnările cele mai importante pe care le fac, le primeşti imediat după modulele de curs şi vor putea reprezenta pentru tine notiţe valoroase.

W face-book
Acces nelimitat la grupul secret de facebook

Aici poţi să împărtăşeşti din revelaţiile tale şi poţi pune întrebări colegilor sau mie. Şi tot aici vei primi şi alte materiale video sau text cu cele mai noi dezbateri şi informaţii NLP,

W unlimited-access-gold-icon-vector-16379600
Acces GRATUIT PE VIAŢĂ pentru cursurile din viitor

O dată ce devii absolvent al acestui curs de NLP MindPOwer, poţi să revii oricând vrei tu la următoarele grupe de curs,cu acelaşi format, fără să mai plăteşti nimic. Interesul meu este să păstrăm legătura şi după curs şi să capeţi experienţe noi alături de oameni noi.

Limita de Locuri este dată de Platforma în care ţinem toate întâlnirile noastre Live

Ultimele 3 Locuri Libere

780 Lei  ( Ai 50% reducere faţă de preţul în sală pentru accesul online interactiv de curs)

La plata integrală primești încă 10% reducere

Vrei și alte detalii ? 

Scrie-mi direct pe email contact@ciprianscutariu.ro sau sună-mă la 0733029589 (între 09.00-19.00)

Și îți răspund personal în cel mai scurt timp.
 
* Dăm startul cursului  pe 20-21 Martie * 

E GREU SĂ PUI PREŢ pe Cea Mai Valoroasă Deprindere Pe Care o Poate Dobândi un Om În Existenţa Lui

Să fie Stăpânul propriei Minţi, a Gânduri şi Emoţii şi să-şi Contruiască cu Înţelepciune Relaţiile

Tabara Master 1
DSC00513
NZ6_4927
ŞI NU EXAGEREZ

Odată ce ai învăţat Cum să stăpâneşti mintea, înţelegând cum funcţionează ea, ce se află în spatele gândurilor şi emoţiilor tale şi treci prin toate exerciţiile şi practicile,…vei putea singur face asta toată viaţa. Şi anul viitor, şi în următorii 3 ani… decenii la rând poţi folosi aceeaşi abilitate.

Pentru că NLP-ul este o forţă incredibilă de creştere a încrederii, curajului,….de creştere a banilor, de armonizare a relaţiilor şi de păstrare a sănătăţii. Generezi rezultate pentru că te vezi dinainte în mintea ta generând rezultate

Încrederea şi Curajul, Echilibrul şi Maturitatea Emoţională,…sunt forţe portabile. Le iei cu tine oriunde mergi. Şi totuşi, Cursul Online NLP Mind Power trebuia să aibă un preţ. Nu a fost deloc uşor, iar preţul la care am ajuns este cu mult mai mic decât m-am gândit iniţial. O să vezi imediat de ce.

Accesul la cele 5 săptămâni de Curs Online, cu 2 Webinarii Live în fiecare weekend din lună,… Feedbackul şi Ghidarea Personalizată Nonstop pe Grupul Privat de Facebook,…Cele 7 Bonusuri valoroase de la mine…

…Plus toate celelalte surprize şi resurse (şi vor fi multe),… costă doar 1.950 Ron ( adică 390 Ron/Modul-lună).  Îţi pun în braţe un mecanism de creştere pe toate planurile, fizic, emoţional, mental şi chiar spiritual. Aşa cum vor arată lucrurile în interiorul tău, la fel vor arată şi în exteriorul tău. Mereu.

Iar iniţial stabilisem să fac acest curs în sală, iar preţul să fie 6.120 Ron. Dar apoi s-a reîntors pandemia şi am fost nevoit să-l fac online. Şi pentru că este un proiect pilot şi suntem încă în perioada pandemiei, am decis să fie un format de „Corona Time”., la un preţ de 50% faţă de preţul real din sală, 1.950 Ron pe care să-l poţi achita în 5 tranşeDacă nu era pandemia preţul de participare în sala de curs ar fi fost 6.120 Ron (sunt mai mulţi oameni care au plătit acest preţ ca să colaboreze cu mine, muncind cot la cot cu mine în afara acestui curs, lucrând 1-1 cu mine).

Fiind Corona Time, am decis să fac cursul în acest format online şi preţul să fie redus cu 50%  la această ediţie pentru că este prima lansare în online şi vreau să aibă acces cât mai mulţi oameni la el. Persoane care au nevoie acum mai mult ca oricând de ghidare şi sprijin emoţional şi mental. 

Un alt motiv pentru care preţul este mic în comparaţie cu valorea oferită este că acest curs este prima dată când îl ţin online, este la nivel de proiect . De aceea preţul de 390 Lei/Modul este valabil doar de această dată. Următorul curs va fi cu cel păuţin 26% mai scump.

Aşa că poţi fi printre primii oameni care face acest curs la cel mai mic preţ care va exista vreodată. NLP MindPower  – Cursul Online din care înveţi Cum să preiei Controlul asupra Emoţiilor şi Gândurilor Tale şi să Comunici Eficient în Relaţiile de Acasă şi de la Muncăcostă doar acum 1950 Ron (cu 390 Ron/Modul/lună timp de 5 luni).  Şi poţi beneficia de încă 10% reducere dacă decizi să achiţi cursul integral, înainte de a începe.

Şi mai scot un risc din ecuaţie pentru tine, chiar acum!

Riscul tău de participare la curs este zero !!

Ori Rezultate, Ori banii Înapoi - GARANŢIA 100%

Dacă intri în curs şi nu eşti mulţumit de ceea ce ai primit, spune-mi şi îţi returnez banii.

Vreau să te concentrezi 100% pe informaţii, exerciţii şi practică ca la final să fii mulţumit pe deplin de noua ta conştiinţă şi stare de spirit, de noua ta abilitate de înfrunta orice problemă şi de a comunica şi relaţiona eficient.  

Asta te va face puternic. Eşti pregătit? 🙂

Cursul este Online dar Locurile sunt Limitate de Platforma pe care ţinem Webinariile

3 Locuri

780 Lei  ( Ai 50% reducere faţă de preţul în sală pentru accesul online interactiv de curs)

La plata integrală primești încă 10% reducere

După înscriere primeşti de la mine un mail, iar dacă simţi că vrei să discutăm alte detalii sau nelămuriri,  

dă-mi un mesaj direct pe email contact@ciprianscutariu.ro sau sună-mă la 0733029589 (între 09.00-19.00)

Și îți răspund personal în cel mai scurt timp. 
 
* Ne vedem online pentru prima dată în 20-21 Martie *

11 Motive Să Te Înscrii Chiar Acum La Curs

Banner_Free_Caoching_Session (1)
MFF-Money-Back-Pink.png

Eşti Sceptic sau Nehotărât ?!

Îndoieli sunt fireşti. Iar cauza lor se datorează unor bariere invizibile în acest moment. Le cunosc foarte bine pentru că şi eu le-am avut în trecut. Mă simţeam distrus şi nu eram convins că un curs ar putea face ca viaţa mea să o ia într-o altă direcţie aşa de repede, în câteva săptămâni.

Primul meu curs la care am participat mi-a confirmat rapid cât de limitat gândeam, punându-mi singur acele bariere. Am început sceptic, iar la final am devenit fericit şi entuziasmat când am văzut că întrebările mele au căpătat răspuns iar lucrurile au început să funcţioneze chiar şi pentru mine. Atunci am înţeles că o schimbare are nevoie doar de motivaţie şi nu de timp sau de vreo abilitate greu de învăţat. 

UITE CARE ERAU BARIERELE MELE MENTALE

#1. FRICA DE NECUNOSCUT  – „Nu îmi dau seama ce mă aşteaptă”

 

Dintr-un motiv ciudat, uneori purtăm cu noi prejudecăţi care ne limitează cu privire la lucrurile noi pe care sunt în stare oamenii din jur să ni le ofere. Eu înţelegeam efectele unui program de dezvoltare, dar nu îl cunoşteam pe trainer, nu îi cunoşteam clar metoda şi mai ales că trebuia să interacţionez cu oameni care îmi erau total străini.

Ăsta a fost motivul pentru care am conceput acest curs ca pe un mediu de siguranţă, în care oamenii să ajungă să se cunoască treptat între ei. Apoi, ca această metodă să funcţioneze garantat, am gândit cursul astfel încât să comunicăm mult şi des, chiar dacă facem asta online, să fim aproape unul de altul, să existe sprijin şi suport, nu doar informaţie livrată. 

Eu nu am fost cu adevărat conştient niciodată de valoarea pe care mi-o poate oferi un om decât atunci când m-am pus să stau de vorbă faţă în faţă cu el.

#2. FRICA DE EŞECŞi dacă pentru mine nu funcţionează totuşi aceast curs?”

Suntem diferiţi, fiecare avem tiparul nostru de învăţare şi experimentare. Şi cum şi pentru mine nu toate lucrurile din dezvoltarea personală au funcţionat, probabil că la fel e şi pentru tine.

Dar la acest curs e vorba de altceva. Aici vom folosi o unealtă psihologică sigură, testată şi verificată pentru minte. Iar mintea funcţionează la fel pentru toţi oamenii, chiar dacă asta nu se vede în exterior. O unealtă care la ora actuală e cea mai eficientă din lume pentru transformarea şi evoluţia umană.

Nu întâmplător, eu am ales calea psihologiei experenţiale. Am simţit de la bun început ce conţine această ştiinţă. Ea se numeşte NLP (Programare Neuro Lingvistică) şi este compusă din metode practice, „furate” de la cei mai renumiţi psihologi ai lumii ( Victoria Satir, Fritz Pearls, Milton Erickson, …). Şi dacă aceste unelte au funcţionat pentru un om sceptic şi leneş aşa cum eram înainte, sunt convins că vor funcţiona şi pentru tine.

#3. FRICA DE LIPSA SINCRONICITĂŢII„Şi dacă nu e momentul acum să fac aceast curs?

Când era vorba de un curs, eram mereu omul momentului oportun. Trebuia neapărat să ştiu dacă am liber în acea perioadă, dacă nu intervine ceva, să aflu ce părere au cei din jurul meu,…

Ca şi cum dacă plecam de acasă trebuia să aştept să se facă verde la toate semafoarele de pe stradă. Am înţelesc că nu există un moment oportun decât momentul de acum.

Am învăţat că nu există un moment perfect al unei decizii de viaţă, nu există un moment prielnic al unei schimbări, când toate din jurul meu sunt în sicronie. Tot timpul poate apărea ceva sau cineva care să-mi schimbe decizia. Dar dacă decizia mea vine dintr-o dorinţă personală puternică de schimbare, de ce să aştept sincronicitatea care oricum nu există de la început?

#4.FRICA DE A CHELTUI INUTIL BANI – „Cursul e  prea scump pentru mine”

Banii sunt rodul unei munci, uneori poate a unei munci cu multă transpiraţie şi mult timp investit. Lecţia pe care am învăţat-o a fost că trebuie să am mare grijă de modul cum îmi cheltui banii pentru că ei reprezintă o energie. Când faci risipă de energie, rămâi fără energie, când faci investiţii inutile, rămâi fără bani.

Însă cea bună investiţie rămâne în tine, indiferent de cât de bine sau rău stai financiar.

Banii investiţi în acest curs nu se pierd niciodată. Fie îi primeşti integral înapoi dacă nu eşti mulţumit, fie vei cumpăra cu ei o experinţă pe care nu o vei uita niciodată şi care îţi va schimba modul de a privi şi a trăi situaţiile grele din viaţa ta şi de a le depăşi cu încredere şi curaj.

Dacă ar fi să plăteşti pentru 5 întâlniri de terapie sau consiliere,  cred că tot 1.950 Ron te-ar costa (minimum posibil). Eu îţi ofer 40+10 ore de educaţie psihologică pentru acelaşi cost şi 5 luni în care atenţia mea este 100% spre tine în fiecare zi, să te susţin să faci aceşti paşi să-ţi răspund la toate întrebările. În plus, primeşti sprijin şi feedback şi de la ceilalţi colegi, iar eu şi colegii vom rămâne alături de tine şi după ce se termină cursul.

Locurile Rămase Neocupate pentru Desfăşurarea Cursului pe Platforma Zoom

3 Locuri

780 Lei  ( Ai 50% reducere faţă de preţul în sală pentru accesul online interactiv de curs)

La plata integrală primești încă 10% reducere

Imediat ce te înscrii, îţi trmit mail de confirmare, iar dacă simţi că vrei să discutăm alte detalii sau nelămuriri,  

scrie-mi cu mult curaj pe email contact@ciprianscutariu.ro sau sună-mă la 0733029589 (între 09.00-19.00)

Și îți răspund personal. 
 
* În 20-21 Martie rupem barierele care te-au ţinut blocat *

MĂRTURII. Ce spun cei care au lucrat deja cu Ciprian

3 Locuri Libere pe Platforma de Curs

780 Lei  ( Ai 50% reducere faţă de preţul în sală pentru accesul online interactiv de curs)

La plata integrală primești încă 10% reducere

Simţi că vrei să discutăm alte detalii sau nelămuriri?  

Hai să vorbim pe email contact@ciprianscutariu.ro sau sună-mă la 0733029589 (între 09.00-19.00)

Și îți răspund personal. 
 
* În 20-21 Martie începem prima etapă din Evoluţia ta Mentală. Emoţională şi Relaţională *

Hai să recapitulăm ce primeşti de la mine la acest curs

Nu Pierde Ocazia să Începi cât mai Repede Maturizarea şi Evoluţia Ta Emoţională

X Cu cât amâni mai mult decizia, cu atât prelungeşti timpul în care problema ta nu se rezolvă, iar lecţia ta rămâne neînvăţată şi istoria se repetă (acelaşi „ghinion”, acceşi pierdere, decepţie sau dezamăgire !

X Probabil că deja te lupţi cu ani buni de timp pierdut, cu ani din viaţa ta care s-au irosit şi în care trebuia să fi făcut ceea ce era necesar şi valoros pentru tine !

X Nu te întoarce la cum ai gândit şi ai simţit până acum, nu te întoarce iar la gândurile negre şi la emoţiile care îţi macină sufletul, doar crezând că asta meriţi şi că nimic nu mai poate fi bun pentru tine !

X Nu poţi să ceri unei situaţii neplăcute sau dureroase să se schimbe, poţi doar să te schimbi tu în faţa ei !

X Chiar vrei să te întorci în capacana de a lăsa timpul să vindece totul, un timp pe care nimeni nu ţi-l poate da înapoi? Şi când viaţa te provoacă din nou să nu ştii de unde să începi ca să îndrepţi lucrurile !?

Nu pierde timp preţios, încercând să reinventezi roata de unul singur ! Aplică ceea ce funcţionează deja şi este testat !

X Nu pierde oportunitatea unei educaţii serioase şi extrem de utile pentru viaţă, pe care nici părinţii, nici şcoala şi nici societatea nu au putut să ţi-o ofere ! Sau pentru că prietenii te-au făcut să nu crezi în ea !

X Şi în final – nu pierde acest tren al vieţii !

Vino alături de mine şi începe să -ţi reconstruieşti finanţele, relaţia de cuplu, cariera sau sănătatea ta emoţională mentală şi fizică ! Vei fi poate printre primii oameni din familia ta sau din cercul de prieteni care îşi ia viaţa în propriile mâini şi pune stăpânire pe ea şi pe destinul ei.

Apropiaţii tăi nu o să ştie cum să facă asta. Dar tu vei şti.  Sau poate că vei fi cel care îi vei ajuta după ce înveţi să te ajuţi pe tine. Tu decizi 🙂

Locurile Libere pentru Desfăşurarea Cursului pe Platforma Zoom

3 Locuri

780 Lei  ( Ai 50% reducere faţă de preţul în sală pentru accesul online interactiv de curs)

La plata integrală primești încă 10% reducere

Imediat ce te înscrii, îţi trimit mail de confirmare, iar dacă simţi că vrei să discutăm alte detalii sau nelămuriri,  

scrie-mi cu mult curaj pe email contact@ciprianscutariu.ro sau sună-mă la 0733029589 (între 09.00-19.00)

Și îți răspund personal. 
 
* În 20-21 Martie rupem barierele care te-au ţinut blocat *

Răspunsuri la cele mai Frecvente Întrebări

Pentru toate beneficiile pe care le primeşti în Cursul NLP MOND POWER investiţia ta este de numai 6.120 Ron  1.950 Ron 1.450 Ron (câte 290 Ron/lună). Iar pentru plata integrală, 1.305 Ron.

Şi este singura investieţie pentru că vei participa la curs din confortul camerei tale de acasă, fără alte cheltuieli.

Poţi alege opţiunea de a plăti cursul sub formă de donaţie în contul meu personal.

Or prin transfer bancar sau card în contul firmei mele.

Dacă alegi plata cu cardul, vei achita suma exact în momentul înscrierii.

Dacă alegi plata prin transfer bancar, va trebui să achiţi suma în termen de maxim 3 zile de la înscriere, ca să nu pierzi înscrierea.

Cursul începe Sâmbătă şi Duminică, 16-17 Ianuarie și va dura 5 luni.

Primul Webinar LIVE (primul Modul) va avea loc Sâmbătă, 16 Ianuarie de la ora 10:00 pe platforma Zoom (primeşti toate detaliile la înscriere)

Nu e nicio problemă. Poți urmări oricând înregistrările în Grupul de Facebook la care primeşti accesul imediat după înscriere.

Îți recomand totuși să participi LIVE, ca să nu pierzi ritmul cursului. De asemenea, vei putea pune întrebări şi să primeşti răspunsuri.

Dar dacă totuşi nu ajungi, e în regulă. Poţi continua liniştit cursul.

Dacă începem cursul şi consideri că în primele 2 Module nu ai primit lucrurile valoroase pe care ţi le-am promis până la acel moment…

Dacă ai pus în practică şi consideri că pe tine nu te ajută acest curs…

Doar spune-mi şi primeşti banii înapoi. Fără situaţii stânjenitoare. Chiar vreau să te concentrezi pe dezvoltarea abilităţilor, nu să îţi faci griji.

Accesul la Grup îţi rămâne chiar şi după ce se încheie cursul. Cât durează Facebook-ul şi Internetul.

Da. Materialele pe care le primești în aceste 5 luni + înregistrările webinariilor şi a Workshopurilor LIVE dintre Module, sunt ale tale pe viață. 

E Rândul Tău să-ţi Asumi Responsabilitatea pentru a Învăţa la Şcoala Vieţii !

Acest Concept nu este ceva mistic. Nu e un talent cu care doar câţiva “aleşi” se nasc

Puterea Interioară, Încrederea în tine, Stima de sine, Comunicarea Eficientă şi Construirea Relaţiilor este ceva ce se învaţă, se descoperă pas cu pas. Şi pentru asta nu e nevoie de nici un talent. 

Implică o Şcoală nouă, Utilă şi practică, o metodă structurată şi muncă,… de fapt nu e o muncă propriu-zisă,… e o cercetare a sinelui tău interior,  o muncă plăcută de autocunoaştere, de maturizare şi evoluţie interioară pe care apoi să o manifeşti în relaţiile cu ceilalţi. 

Iar uneori un gram de inspiraţie şi de ghidare, pe care le poţi obţine din exterior, poate grăbi şi eficientiza acestă muncă interioară. 

Eu o să te ghidez ca să o creşti prin forţele tale propriile, independent de mine şi să foloseşti toată învăţătura şi experienţa practică atunci când ai nevoie de ele şi te încearcă din nou sentimentul că viaţa ta nu e aşa cum vrei.

Asta, de fiecare dată.

Vei începe orice plan şi orice acţiune cu încredere, pentru că vei şti ce şi cum să faci prima dată şi care sunt paşii care funcţionează şi pe care îi ai de urmat.

Ne vedem la curs,

Ciprian Scutariu.

Master Trainer şi Master Coach NLP
La ARONLP şi EANLP

Mai sunt Libere

3 Locuri

780 Lei  ( Ai 50% reducere faţă de preţul în sală pentru accesul online interactiv de curs)

La plata integrală primești încă 10% reducere

* Din 20 -21 Martie viaţa ta începe s-o ia în direcţia împlinirii tale personale 

Contact

Dacă nu ai avut timp să citeşti toate informaţiile din pagină sau nu ai înţeles foarte bine cum pot să te ajut, uite mai jos numărul meu de telefon.

Sună-mă cu încredere ca să vorbim direct, orice părere ai avea şi orice întrebare !

Ciprian Scutariu

Poţi Plăti aici direct cu cardul în Ron

390 Lei/Lună pentru fiecare dintre cele 5 Module

sau 1.755 Lei Integral, economisind astfel 195 Lei !!