Nu este suficient doar să fii grozav în ceea ştii şi în ce faci,… ai nevoie de clienți care să creadă şi ei că îi poţi ajuta într-un mod grozav.

Hei ! 🤗

Ești Trainer? Sau Coach?

Profesionist în terapie psihologică sau spirituală?

Ai o activitate pe cont propriu bazată pe educarea şi lucrul cu oamenii?

Atunci deja ştii că sănătatea şi sufletul afacerii tale depinde de atragerea de noi clienți.

Nu este suficient doar să fii grozav în ceea ştii şi în ce faci,… ai nevoie de clienți care să creadă şi ei că îi poţi ajuta într-un mod grozav.

Și nu orice fel de clienți, ci clienții potriviți ţie.

Care să nu-ţi mănânce timpul şi energia degeaba, ci dimpotrivă, care se arată deschişi, hotărâți, antrenabili și plini de resurse pe care să le pună la bătaie.

Care înțeleg că ești diferit şi unic de oricine altcineva din domeniul tău.

Doar aşa ei te vor plăti cu 1.000-3.000 euro pentru modul grozav în care îi ajuţi şi îşi vor face treaba în colaborarea cu tine, făcundu-te să te simţi ca un artist iubit de fani.

‼️ Şi nu ai nevoie de mulţi clienţi pentru asta. Nici să lucrezi de luni până sâmbătă, de la 08.00 la 20.00.

Dacă să spunem că îţi doreşti în primă fază să ajungi la un venit constant de 12.000 euro /lună, matematica e simplă. Ai nevoie de un program de:

1000 euro x 12 clienţi

2000 euro x 6 clienţi

3000 euro x 4 clienţi

În cazul în care aceste exemple îţi pot părea un pic iluzorii la prima vedere, asta se întâmplă pentru că percepi, la un nivel profund, 4 mari dificultăţi:

Dificultatea 1️⃣

Tu nu ţi-ai dat voie până acum să-ţi demonstrezi cu adevărat cine eşti ca profesionist. Nu te-ai pus încă în provocarea asta.

Nu te-ai hotărât încă că vrei să descoperi de ce eşti în stare şi e clar că nu ai mai practicat astfel de preţuri pentru că te-ai obişnuit cu cei 50-100 euro pe un modul de curs sau cu cei 200-300 lei pe care îi încasezi 1-1

Dificultatea 2️⃣

Te gândeşti că nu există oameni în România care să-ţi dea ţie atâţia bani. Că trebuie să fii mega cunoscut, mega brand.

Şi din nou, te-ai obişnuit să crezi asta pentru că aşa ai văzut la alţii că funcţionează, dar fără să ştii tot adevărul din spatele lor şi de ce funcţionează la ei.

Dificultatea 3️⃣

Te gândeşti că nu poţi avea un flux constant şi predictibil de clienți perfecți şi că dacă, printr-o minune prinzi vreun client de 1.000-3.000 de euro, cine ştie când o să mai pui mâna pe următorul.

Dificultatea 4️⃣

Nu ai acum o ofertă premium care să promită oamenilor un rezultat clar, concret, specific şi măsurabil în viaţa reală.

Poate ştii multe, ai învăţat multe, ai diplome multe, e.t.c. Şi ai tendinţa să-i înveţi pe oamenii materiile şi tehncile pe care le stăpâneşti tu. Şi asta vrei să le vinzi.

Secretul e că oamenii te vor plăti de 10x mai mult dacă îi ajuţi să atingă rezultatul de care ai nevoie, punând la bătaie cunoaşterea şi experienţa ta.

Şi nu să le vinzi cunoaşterea şi experienţa ta pentru că nu de asta au nevoie. Asta pot găsi şi pe internet, fără tine.

♻️Te pot ajuta să ieşi din aceste dificultăţi.

Pentru că doar ele te ţin pe loc să-ţi creşti veniturile de 10x

Ştiu deja că majoritatea strategiilor de atragere a clienților predate astăzi, pur și simplu nu mai funcționează cum era o dată.

Site-uri, Blogging, Podcast, Marketing prin email, Facebook Ads, Google Ads,…Anunţuri pe Faceboook cu linkuri către servicii,…nu mai aduc aşa mulţi clienţi.

Şi adevărul este că cei mai mulţi Traineri, Coachi, Psihologi sau Îndrumători Spirituali, continuă să se arunce în strategii şi tactici de promovare văzute la alţii, fără să ţină cont de cei 90% din cine sunt ei.

Şi de asta au rezultate maxim 10% dintr-o strategie prin care alţii obţin rezultate 100%.

Degeaba copii exemplul de acţiune şi de strategie al altora dacă nu ai reuşit să intri şi în lumea lor interioară nevăzută (a energiei, metalităţii şi personalităţii lor).

Rezultatele tale financiare nu vin doar prin ce faci şi prin cine eşti tu profesional, cu diplomă expertiză şi pasiune arzătoare.

Ci prin Cine eşti tu în interiorul tău ca om, în afara cunoştinţelor, experienţelor şi abilităţilor tale profesionale.

Te pot vedea mii de oameni în ceea ce faci, dar asta nu înseamnă că ei o să-ţi devină clienţi. Doar că ai învăţat cum să lansezi cursuri şi servicii pe care eşti nevoit să le faci în salturi ca să poţi să-ţi susţii afacerea.

Vezi?

O strategie eficientă o ai atunci când ştii cum să genereze clienţi constant, zilnic, săptămânal, lunar şi nu cu lansări în salturi de 3-4-5 ori pe an

În caz contrar, vei consuma energie în salturi, vei gândi în salturi, vei acţiona în salturi şi businessul tău va rămâne la acelaşi nivel pe parcursul unui an de zile.

Salturile NU sunt egale cu progresul, ci doar cu a face de dragul de a face. Şi Nu poţi să ai un business şi să-l construieşti dacă nu ai predictibilitate.

Iar o asemenea abordare te face să pierzi mereu din energie şi concentrare până la renunţare.

Uite, ceea ce am înţeles eu din experienţa a 11 ani de zile ❗ ❗ ❗

Nu este suficient doar să ÎNVEȚI şi să ŞTII cum să faci o promovare, un curs, o întâlnire 1-1.

Ca să ajungi să câştigi într-o lună cât câştigi acum într-un an, mai întâi trebuie să devii acel om care face asta deja.

La fel cum un poet nu devine poet după ce a scris o poezie, ci a putut scrie o poezie pentru că mai întâi a devenit devenit poet.

Tot la fel, vei avea un business când vei deveni mai întâi un businessman.

Iar pentru asta ai nevoie de cineva care să te ajute să-ţi transformi energia, personalitatea şi mentalitatea în cine vrei să fii şi să te ghideze prin întregul proces, pas cu pas.

Faptul trist este că celor mai mulți traineri, coach terapeuţi pur și simplu ignoră posibilitatea de a primi un sprijin real în direcţia asta, care nu are nimic de a face cu cine sunt ei profesional. Sau nu şi-l doresc din orgoliu.

Iar tristeţea constă în faptul că se dau cu capul de pereţi singuri, se frustrează singuri, caută soluţii singuri, ca să îşi valorifice munca.

🌟 🌟 🌟 MentorHelp inSpirit Business este diferit

Îmi păstrez mereu răbdarea şi dragostea faţă de clienţi, chiar dacă nu-i simplu deloc.

Fără asta, nu pot ajuta pe nimeni în mod real. Şi să ştii că nici tu.

Şi fiecare aspect al programului meu îl fac cu integritate şi responsabilitate totală şi într-o manieră adaptabilă fiecărui client cu care lucrez.

De ce?

Pentru că fiecare business este diferit ca ritm de creştere, fiecare trainer, coach, terapeut….e diferit ca om.

Aşa am ajuns să-ţi pot servi exact instrumentele de care ai nevoie ca TU să câştigi prin businessul tău într-o lună cât câştigi acum într-un an din expertiza ta.

În caz că simţi să vorbeşti cu mine, să descoperim împreună dacă acest program este pentru tine şi cum te pot ajuta, rezervă o zi şi oră în care să ai timp de o discuţie 1-1 clarificatoare pentru obiectivele tale de business.

👉 https://bit.ly/1to1Help

Scopul acestei discuţii amicale este să îţi înţeleg situaţia actuală şi să analizăm împreună care ar putea fi oferta ta, la ce preţ şi care este tipologia acelui client cu care iubeşti să lucrezi

🟩 PS: Dar adevărul este că Eu Nu sunt pentru toată lumea. 🟩

Pe lângă tot ce ţi-am spus există o mulțime de motive pentru care nu ar trebui să lucrezi cu mine şi o să-ţi spun acum doar două dintre ele.

Nu lucra cu mine dacă tu pui pe primul loc banii şi apoi oamenii

Dacă oamenii pe care vrei să-i ajuţi nu sunt o prioritate pentru tine şi vrei doar să faci bani cu uşurinţă,…nu sunt omul tău şi nu te pot ajuta.

Poate ar fi mai bine să investeşti la bursă. 😊

Trebuie să fii foarte serios în ceea ce privește afacerea ta ca să o transformi ceea ce câştigi într-un an, în ceea ce vei căştiga într-o lună,… în timp ce îţi ajuţi clienții să câștige şi ei fiecare pas spre rezultatul pe care tu îl promiţi , iar ei şi-l doresc.

Nu te pot ajuta dacă nu te decizi să devii un rezolvator de probleme pentru oameni şi un conducător spre rezultatul de care au nevoie

Dacă eşti mulţumit cu activitatea ta din prezent, cu toate cursurile pe care le ţii, cu toate întâlnirile 1-1 sau terapiile,…lucrând cu oricine îţi pică în faţă şi livrând informaţii, tehnici şi experienţe, fără să ţii cont de ce îşi doreşte şi ce are nevoie,…din păcate Nu rezonăm.

Eu ajut clienţii mei să lucreze doar cu clienţi premium şi nu cu oricine.

Pentru a practica şi tu astfel de preţuri în activitatea ta trebuie să te hotărăşti să pui la bătaie tot ce ai învăţat şi ai dobândit ca să rezolvi o provocare majoră pentru oameni sau să obţină un rezultat major.

Nu 50-100 de rezultate, ci unul şi mult, mult râvnit de ei. Dacă te decizi să-ţi foloseşti expertiza în acest sens, te pot ajuta.  

Pe cine pot ajuta şi cu cine pot lucra?

Cu traineri, Coach, Psihologi şi Îndrumători Spirituali serioşi, antrenabili, coach-iuibili, train-uibili, dedicaţi, hotărâţi, descurcăreţi şi care îşi fac munca cu dragoste pentru oameni.

Dacă ești tu aşa, atunci dă clic mai jos și hai să vedem cum te pot ajuta să-ţi construieşti businessul la nivelul la care meriţi cu adevărat şi nu doar la ceea ce ai arătat până acum că poţi.

👉 https://bit.ly/1to1Help

Vorbim curand,

Ciprian

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *