Eveniment Online Live cu Loredana şi Ciprian Scutariu, Terapeut Medicină Tradiţională Chineză și Master Trainer NLP

Participă gratuit la seria de 3 Workshopuri *NLP ENERGETIC*
un concept de evoluţie personală şi relaţională, unic în România şi Europa

Continui să te simţi abandonat în mâinile vieţii sau vrei să-ţi pui viaţa cu adevărat şi autentic în mâinile tale, lucrând în paralel cu mintea şi sufletul tău în mod unitar, holistic?*** Descoperă metode eficiente de psihologie practică din NLP, îmbinate cu tehnici din energetica Sufletului care pot ajuta oamenii obişnuiţi să-şi stăpânească singuri gândurile şi emoţiile şi să creeze cu uşurinţă atât de plăcuta armonie în relaţiile de acasă şi de la muncă

Distribuie mai departe pentru a-ți ajuta prietenii să aibă acces la aceste informații valoroase

Bun găsit, suntem Loredana şi Ciprian Scutariu

Înainte de toate hai să-ţi spunem cum ne-a venit ideea creării acestui sistem.
Să luăm de exemplu o relaţie de cuplu.
Dacă la nivel de câmp energetic şi de suflet, între cei doi există armonie şi dorinţă de unitate, dar personalităţile lor sunt ca 2 săbii care nu încap în aceaşi teacă, relaţia nu poate funcţiona, iar tiparele lor psihologice blochează câmpul energetic al unităţii de cuplu.

Pe altă parte, dacă cei 2 lucrează fiecare la caracterul lor, evoluează psihologic şi se maturizează emotional, dar în câmpul lor energetic există influenţe subtile şi energii ale fricii şi îngrijorării, ale agresivităţii datorate legăturilor energetice cu părinţii, cu strămoşii sau cu alte persoane cu care cei doi au interacţionat înainte,…

… indiferent cât de multe valori, intenţii şi idealuri au cei doi în comun şi chiar dacă există o armonie psihologică între ei, relaţia, din nou, energetic vorbind, are şanse prea puţine să reziste.

Bazându-ne pe tensiunile şi conflictele relaţiei noastre de cuplu şi pornind de la această revelaţie, am înţeles necesitatea evoluţiei umane, bazată pe unitatea dezvoltării psihologice şi energetice a sufletului, în parallel, într-un mod unitar şi inseparabil.

NLP DECEMBRIE 1

La fel stau lucrurile şi când ne gândim la îndeplinirea unei dorinţe.

Evoluţia psihologică prin NLP te ajută să-ţi gestionezi emoţiile, gândurile,
să-ţi setezi obiectivul în mintea conştientă şi subconştientă, ca să-l atingi.


Dar din păcate energia minţii, a motivaţiei, a ambiţiei şi voinţei, a curajului şi încrederii
sunt energii epuizabile, mai ales o data cu înaintarea în vârstă.

Şi a descoperi cum să accesezi energia Sufletului care este inepuizabilă, face ca
mintea ta să primească această energie inepuizabilă, iar dorinţa ta să fie uşor de atins.

Şi invers, atunci când în câmpul tău energetic există potenţialul de a-ţi îndeplini o dorinţă,
ai nevoie de minte să poţi transforma acea dorinţă din energie în materializare,
în atingerea ei în planul tău fizic.

Vezi, din nou abordarea duală a dezvoltării noastre psihice şi la nivel de camp energetic
manifestate în paralel şi într-un mod unitar, reprezintă cea mai rapidă şi eficientă
cale de autorealizare şi împlinire şii motivul pentru care noi am create acest
sistem unic de evoluţie personală şi relaţională.

Mintea slobodă și necontrolată nu poate fi consecventă nici în atingerea dorințelor,
nici în felul în care te simțim zilnic și nici în angajamentele din relațiile tale.

Ea o să ne zică seara un lucru, mâine dimineaţă,...altul.
Şi devine astfel sursa tuturor problemelor tale.

Seara îţi zice - "Mâine dimineaţă mă trezesc devreme să cumpăr cafea şi să fac exerciţii fizice.
Şi apoi o să-i fac partenerului o surpriză". Iar când vine dimineaţa,....o să-ţi zică,
"Da' nu mai beau cafea şi nu am chef de exerciţii, iar surpriza o să i-o fac altă dată".

VEZI?! Tot ce era important aseară, dimineaţă nu mai este important.
DAR o minte stăpânită de tine e altceva.

Doar mintea controlată de tine şi pusă în acord cu energia ta interioară, profundă, autentică
şi inepuizabilă poate deveni cea mai preţioasă comoară a ta.

Abia atunci ea se transformă într-o poartă către Sufletul tău, către Divinitate şi întreg Universul.
Iar de aici, ceea ce îţi doreşti devine ceea ce eşti cu adevărat şi ceea ce obţii cu multă uşurinţă.

Loredana și Ciprian

Pe scurt, cum arată această călătorie pe care te invităm s-o parcurgem împreună

Participi la o serie de workshop-uri practice de aproximativ o oră și jumătate în care îţi dezvăluim secretele psihologice combinate cu practici folsind câmpul tău energetic care ne-au ajutat pe amândoi în evoluția personală, în relația noastră de cuplu și în munca cu oamenii pe care i-am ghidat.

Toate întâlnirile ONLINE şi interactive, cu exerciţii şi tehnice simple şi eficiente pe care să le stăpâneşti şi să le foloseşti pentru tot restul vieţii, iar la fiecare workshop va fi o sesiune consistentă de răspunsuri clarificatoare la întrebările tale

De ce facem asta gratuit ?

Pentru că noul model NLP ENERGETIC creat şi trăit de noi, ne-a salvat familia, relaţia de cuplu şi cariera. Şi vrem să-ţi arătăm şi ţie, mai întâi, cum poţi folosi noua noastră metodă de evoluţie personală şi relaţională, ajungând la rezultate surprinzătoare.

Apoi, la final, o poţi folosi singur sau poţi decide să vii alături de noi într-un program mai amplu. Tu decizi! Dar până atunci, dă-ţi voie să ai propria ta experienţă în care să investeşti doar timp.

Iar promisiunea pe care ţi-o facem este că la final vei fi super mulţumit. 🙂

Înscrie-te acum pentru seria gratuită
de Workshopuri *NLP ENERGETIC* dacă:

*LOCURI LIMITATE*

Tematica şi Conţinutul Workshopurilor

Iată cele mai importante BENEFICII pe care le ai la final dacă decizi acum să te înscrii

*18 Octombrie, Ora 19.00*

Webinar # 1

Încrederea în tine și Încrederea în cel de lângă tine, fundația puterii tale interioare și a relațiilor de durată

Mulţi consideră că încrederea este doar un sentiment sau o convingere, doar o concluzie sau o decizie provenită dintr-un lanţ întreg de gânduri. La un anumit nivel, aşa este. Dar încrederea este şi o formă de energie care are puterea de a ieşi la suprafaţa conştientului din adâncul sufletului tău şi că la fel se întâmplă şi cu neîncrederea. 

Când porneşti pe firul energetic al exprimării încrederii sau neîncrederii în tine şi în ceilalţi, ajungi la rădăcina ce a creat acest lanţ de gânduri şi sentimente care te-a ţinut captiv până acum.  

Bonus # 1

(doar pentru cei prezenţi live)

Exercițiu NLP ENERGETIC – Ajungi împreună cu noi să descoperi cărarea creată de propria înlănţuire a neîncrederii şi îndoielii şi cum să te eliberezi de forţele „întunecate” ale energiilor dominatoare. Să ajungi să simţi stăpânirea de sine şi să devii puternic în orice situaţie. 

Curaj vs Frică

Frica naşte monştri, iar curajul naşte Dragoni

Tonul blând al vocii tale interioare vs Gustul amar al zbuciumului şi luptei din tine

Nu vocea altora te sperie, ci vocea din capul tău despre care crezi că e vocea Lui Dumnezeu. Vocea altora se pliază pe tiparul tău interior existent deja. Judecata altora asupra ta se pliază pe autocritica deja existentă din mintea ta.

*21 octombrie, ora 19.00*

Webinar # 2

Energetica Emoțiilor, aliați sau dușmani în Relația cu tine și cu cel de lângă tine. Atingerea echilibrului interior şi a armoniei exterioare

Foarte mulţi oameni au fost învăţaţi să creadă că energia emoţiilor este o formă de involuţie şi că atunci când eşti mai cerebral şi mai mental, dai dovadă de cumpătare şi echilibru. Dar asta e parţial adevărat pentru că înţelegerea şi practica energetică scot la iveală nevoia de a le manifesta pe amândouă în acelaşi timp în mod unitar. 

Această manifestare duală şi concomitentă dintre credinţă şi emoţie amprentează corpul cu starea ta de a fi autentic, fără măşti. Această stare duală reprezintă de fapt adevărata energie cu care te mişti prin realitatea vieţii, cu care te îndrepţi spre cariera ta, spre relaţia de cuplu, familie şi prieteni.

Bonus # 2

(doar pentru cei prezenţi live)

Exercițiu NLP ENERGETIC – prin care scoatem la iveală dualitatea credinţă-emoţie din starea ta de a fi şi pentru a înţelege modul în care te sabotezi manifestând comportamente şi reacţii nefavorabile în situaţiile de carieră şi familie

Raţiune vs. Simţire sau Intuiţie

Starea energetică potrivită este cea care te poartă uşor spre dorinţele tale. Doar cu mintea cerebrală, acele dorinţe se ating greu pentru că ea adesea îngreunează destinaţia

Energie Divină continuă vs. "Eu ştiu, eu pot, eu vreau, eu fac singur

AI încercat de-atâtea ori să faci ceva, ai fost la cursuri, ai citit cărţi şi chiar dacă nu ai aplicat mai nimic, să ştii că nu e vina ta. Energia pe care ai accesat-o până acum a fost una nepotrivită sau a fost doar din sursa ta cea mai uşor şi mai rapid epuizabilă

*25 octombrie, Ora 19.00*

Webinar # 3

Reconstruirea energiilor armonioase din Relaţiile tale. Drumul de la conflict şi compromis, la înțelegere și iubire

Cele mai mari provocări pe care le avem în viaţă poartă numele de – OAMENI. Dar tot ei sunt cei care ne pot oferi sprijin şi ne pot aduce cele mai mari satisfacţii şi bucurii

Bonus # 3

(doar pentru cei prezenţi live)

Exercițiu NLP ENERGETIC – pentru dizolvarea energiilor conflictuale din câmpul energetic al pesoanelor pe care le-ai cunoscut în trecut sau nu, care mai trăiesc sau nu, din viaţa asta sau din alte vieţi şi care totuşi continuă să îţi influenţeaze energia relaţiilor tale în plan subtil 

Manipulare şi Dominare vs. Comunicare şi Cooperare

Într-un studiu celebru făcut în America, la Harvard, s-a descoperit că nu banii, nu nu cariera, nu vacanţele sau proprietăţile i-au făcut pe oameni fericiţi pe termen lung, ci relaţiile armonioase le-au menţinut constantă fericirea.

Oamenii ajung să se urască pentru că se tem unii de alţii, se tem pentru că nu-şi dau voie să se cunoască şi nu se cunosc pentru că nu comunică şi nu ştiu să-şi armonizeze propiile energii interioare. Este foarte uşor să creezi legături negative cu oamenii. Iar îndoiala dintre 2 oameni le limitează comunicarea.

Cine susţine cele 3 Workshopuri de NLP

Loredana Scutariu

Ciprian Scutariu

*LOCURI LIMITATE*

Oameni care au interacţionat cu noi

WhatsApp Image 2021-09-23 at 16.20.07

Participă gratuit la Seria celor 3 Workshopuri Online *NLP ENERGETIC* 

*** Descoperă metode eficiente de psihologie practică din NLP, îmbinate cu tehnici energetice care pot ajuta oamenii obişnuiţi să-şi controleze singuri gândurile şi emoţiile şi să înveţe cu ușurință cum să creeze atât de plăcuta armonie în relaţiile de acasă şi de la muncă

 

Distribuie mai departe pentru a-ți ajuta prietenii să aibă acces la aceste informații valoroase