Tabăra de vară 15-18 iulie

Secretul puterii energiilor feminine şi masculine

 Şi rolul echilibrării lor în armonizarea conştientă a relaţiilor de cuplu şi familie

Fie că ești femeie sau bărbat, simți că ambele energii există în tine în proporții diferite. A descoperi cum să le foloseşti ca să te angajezi pe deplin într-o relaţie, te face să fii bine psihic, emoțional și fizic. Așa cum nu ai utiliza o telecomandă doar cu o jumătate de baterie, la fel ai nevoie de masculinitate şi feminitate ca surse de energie. Sunt instrumente necesare pentru a-ți contura viața de famile şi de cuplu.

Această tabară este un proiect pilot (incipient), cu locuri limitate şi la un pret redus cu 30%

Doar acum, la acest eveniment, poţi beneficia de acest discount. 

Mai există 15 locuri disponibile pentru înscriere

De ce femeile devin dominatoare şi posesive,
iar bărbaţii renunţă la tandreţe şi afectivitate

IMG_20190706_231923.jpg
Bun venit pe pagină !

Noi suntem Loredana & Ciprian Scutariu, trainerii acestui program de evoluţie psihologică şi spirituală

Înainte să-ţi arătăm cum te putem ajuta concret să atingi echilibrul interior şi să construieşti armonia din relaţiile tale de cuplu şi familie, folosind cele mai subtile energii ale tale, ne dorim să îţi prezentăm ce înseamnă un dezechilibrul feminin – masculin. 

Aşa cum l-am observat noi la începutul relaţiei noastre şi la cei peste 5.000 de oameni cu care am lucrat împreună, femei şi bărbaţi. Şi care sunt dezechilibrele comportamentale şi emoţionale ce pot fi întâlnite în relaţii.

Manifeşti în relaţiile apropiate prea multă energie masculină? Sau eşti un pic prea mult în legătură cu divinul tău feminin? Ce inseamna asta?

Energie feminină prea mare

Stări emoţionale în dezechilibru

 • vulnerabilitate şi sensibilitate sporită care te fac să te laşi afectat prea puternic de evenimentele din jur
 • grijă şi preocupare exagerată faţă de cei din jur 
 • existenţa sindromul „buretelui energetic” –  preluarea emoţiilor şi energiilor oamenilor şi a mediului din jurul tău 
 • stare de visare continuă, fără concretizare prin acţiune
 • trecerea fără motive şi cu prea multă uşurinţă de la bucurie şi entuziasm  la melancolie, nelinişte, îngrijoare sau plictiseală
 • trăirea frecventă a sentimentelor de neputinţă şi neajutorare care te ţin departe de soluţii concrete
 • Senzaţia că mintea ta este ținută ostatică de propriile sentimente și gânduri ciclice pentru că nu te poţi detaşa de ele

Comportamente extreme

 • schimbarea nejustificată a părerilor şi deciziilor luate anterior
 • aştepţi mereu să primeşti cadouri, să ţi se facă complimente, să fii lăudat sau apreciat, fără ca tu să fii cel care le oferă
 • te îmbrăci extravagand şi acţionezi mereu în moduri vizibile pentru cei din jur în dorinţa prea mare de a primi atenţie şi validare

Prea multă energie feminină îţi poate da un sentiment de izolare şi singurătate care duce la relaţii nesănătoase (personale şi chiar profesionale). Poate fi și obositor pentru partener şi cei din familia ta, să se simtă responsabili de stările şi comportamentele tale. 

Energie feminină prea mică

Stări emoţionale în dezechilibru

 • îţi pierzi răbdarea şi capacitatea de înţelegere a celor din jur
 • renunţi la atenţia şi afectivitatea faţă de cei apropiaţi şi minimalizezi respectul şi iubirea faţă de propria persoană
 • începi să simţi resentimente şi regrete faţă de evenimente din trecut pentru că nu poţi să le vindeci
 •  preferi să-ţi reprimi sentimentele decât să le manifeşti sau să le împărtăşeşti celor apropiaţi, închizându-te în tine 
 • îţi pierzi capacitatea de a ierta, manifestând chiar tendinţe de răzbunare faţă de cei care ţi-au greşit

Comportamente extreme

 • ajungi să-ţi neglijezi corpul şi aspectul fizic 
 • te bazezi frecvent pe presupuneri şi pe scenariile pe care ţi le faci în minte
 • pledezi pentru alţii mai curând decât să pledezi pentru tine, fără să-ţi mai exprimi nevoile personale
 • acorzi prea puţină încredere oamenilor din jur şi accepţi cu multă greutate modul lor diferit de a fi

Prea puţină energie feminină te face să ai tendinţa de trece peste obstacole „cu pumnii încleştaţi”, atâta timp cât asta îți ușurează viața. Dacă asta duce la prea mult sacrificiu de sine sau abandon de sine, ele te vor prinde din urmă și vei simți amărăciune, ca şi cum te-ai fi rupt de tine sau că „te-ai pierdut” pe tine. Efectul pierderii energiei feminine te va face să te îndepărtezi de cei apropiaţi, să diminuezi atenţia şi căldura pe care cândva o manifestai asupra lor, iar reacţia lor asupra ta să fie una asemănătoare.

Energie masculină prea mare

Stări emoţionale în dezechilibru

 • asprime şi duritate faţă de sine şi faţă de nevoile şi vulnerabilităţile celor din jur
 • lipsa de afectivitate, de tandreţe şi neputinţa de a simţi iubire
 • răcelală şi distanţare faţă de sentimentele partenerului şi ale membrilor familiei
 •  reacţii agresive în faţa provocărilor sau faţă de oamenii care sunt percepuţi că stau în calea rezultatelor tale 

Comportamente extreme

 •  tendinţa de dominare şi de control a situaţiilor şi a relaţiilor, de a fi şef şi de a da curs doar proprilor decizii, fără să ţii cont de sentimentele celor din jur, de a fi dictatorial („tu faci cum îţi spun eu”)
 • preocupare exagerată de obţinerea unor rezultate cu orice preţ, chiar cu preţul de a-i face pe ceilalţi să se simţă frustraţi sau să sufere din cauza individualismului tău. 
 • Pui preţ mai mult pe atingerea obiectivelor şi pe căştigul de premii şi trofeee decât pe construirea relaţiilor
 • Îi judeci şi îi validezi pe cei din jur doar după ce gândesc şi mai puţin bazat pe ceea ce simt

Prea multă energie masculină te îndepărtează afectiv de relaţiile tale, rupe conexiunea de la suflet la suflet cu partenmerul, copii, părinţii,… şi poţi fi în pericolul de a fi părăsit sau abandonat de ei. Oamenii cărora nu le mai dai atenţia de care au nevoie din lipsa preocupării tale doar pentru tine şi pentru atingerea obiectivelor tale, îşi vor căuta atenţia îndeplinirea nevoilor în altă parte.

Energie masculină prea mică

Stări emoţionale în dezechilibru

 • tendinţe frecvente de îngrijorare şi anxietate, de nesiguranţă
 • lipsă de încredere şi de curaj care te fac să te simţi blocat sau prins în situaţii limită
 • lipsa de motivaţie, lipsa puterii de a elabora planuri, de a-ţi asuma răspunderea pentru deciziile luate
 •  lipsa ambiţiei şi a voinţei

Comportamente extreme

 • lipsa de responsabilitate, de perseverenţă şi consecvenţă
 • luarea deciziilor bazate strict pe emoţiile de moment fără să fie trecute prin filtrul raţiunii şi al consecinţelor
 • Preferi să stai ascuns, să nu te observe nimeni decât să ieşi în faţă şi să iei „taurul de coarne”
 • Preferi doar să reacţionezi emoţional la ceea ce ţi se întâmplă decât să iei iniţiative şi să acţionezi în direcţia schimbării tale sau a situaţiilor neplăcute cu care te confrunţi

Prea puţină energie masculină nu te va ajuta să ai realizări mari în plan personal. Pasivitatea şi statul în expectativă, aşteptând ca alţii să preia frâiele, îţi sabotează iniţiativa de a crea şi a construi o viziune sănătoasă şi o fundaţie solidă a relaţiilor tale, care să dăinuie peste timp.

Cum pot apărea dezechilibre feminin-masculin în interiorul tău ?

4 fatori care te "forţează" să exersezi mai mult doar un anumit tip de energie, uitând de puterea celei de-a doua, ajungând astfel să te simţi incomplet şi neîmplinit

Preluarea inconştientă a modelelor din viaţa ta

Pentru iubirea de la care o „cerşim” cel mai mult de la unul dintre părinţi devenim, din punct de vedere energetic, ceea ce îşi doreşte acel părinte. Fie fetiţa mai băieţoasă, fie băieţelul mai blajin şi mai cuminte, lucru care se va transforma mai târiu într-o trăsătură de personalitate care te vor opri să depăşeşti aşteptările tale şi a celor din jur „Aşa sunt eu şi nu pot fi altfel”.

Apoi, când creştem, „tânjim” să devenim la fel ca oamenii pe care îi admirăm pentru succesul lor, (femeia întreprinzătoare şi puternică sau bărbatul cu suflet bun care salvează omenirea) . 

Şi le modelăm inconştient energia lor dominantă, o exersăm până când ne dezechilibrăm şi o pierdem pe cea de-a doua, lucru care chiar dacă ne poartă spre succesul dorit de noi, ne face să plătim cu sacrificarea căsniciei sau cu a timpului petrecut cu copii noştri.

Identificarea cu rolurile din cariera

Fie că vorbim despre un bărbat sau o femeie, rolurile pe care le joacă fiecare în cariera lor, pot perturba echilibrul celor 2 energii interioare.

Un bărbat care este terapeut sau profesor şi lucrează cu oamenii faţă de care este nevoit să-şi manifeste compasiunea, înţelegerea, răbdarea,…sau este artist apelând la creativitatea şi intuiţia, va exersa o precădere o energie feminină şi va ajunge în pericolul de a uita de rolul său masculin în relaţia de cuplu şi de familie şi chiar din societate.

Pe de altă parte, o femeie cu funcţie de conducere sau care este avocat, procuror,… este nevoită să apeleze la energia ei masculină, să fie luptătoare, consecventă, raţională, pentru a ţine situaţiile sub control sau pentru a le putea rezolva. 

În cazul în care aceste femei se blochează în energia masculină de la job, sunt în pericolul de a manifesta foarte greu afectivitatea, compasiunea, înţelegerea şi răbdarea faţă de soţ, copii sau oricare membru al familiei, Pentru asta au nevoie să acceseze energia lor feminină de care s-au îndepărtat. 

Situaţiile de viaţă neaşteptate şi provocatoare

Sunt tot mai întâlnite situaţiile în care, din diferite motive, bărbatul este absent în relaţia de cuplu şi familie, iar femeia trebuie să-şi asume energia şi rolurile masculine, în detrimentul energiei feminine, ajungând să-şi blocheze energia în aceste roluri noi create.

Se poate întâmpla şi invers, când bărbatul este nevoit să-şi crească singur copii, tranformându-se şi într-o mamă pentru ei şi fiind nevoit să pună în plan secundar sau terţial energia masculină de a face, de a avea, de a atinge obiective personale sau de carieră.

Oamenii sunt provocaţi tot mai des, pentru a putea supravieţui unei provocări de viaţă, să recurgă doar la un tip de energie, care în acel moment îi aduce cele mai multe beneficii şi care poate ameliora neplăcerile situaţiei cu care se confruntă, „jertfindu-şi” astfel cealălalt tip de energie.

Energia dezechilibrată a partenerului de cuplu

Dezechilibrul feminin – masculin al partenerului

Există un principiul universal valabil. Masculinitatea şi feminitatea se atrag şi nu se resping una pe alta niciodată. Ci se completează una pe alta ca un întreg. Dar ce se întâmplă atunci când se întâlnesc 2 energii de acelaşi tip? Într-o relaţie de cuplu sau de familie, o energie masculină se poate „certa” doar cu o energie masculină, iar o energie feminină poate fi „inhibată” doar de una feminină.

De exemplu, o femeie care are momente de manifestare a energie masculine (tendinţă de dominare, control, dorinţa de a impune sau a conduce) într-o relaţie, faţă de un bărbat, el va fi nevoit să apeleze la energia lui feminină, pentru a aplana un eventual conflict. Adică, la înţelegere, răbdare, tandreţe, lucruri care să diminueze din energia masculină a femeii. Altfel, relaţia va începe să semene cu 2 săbii care nu încap în aceeaşi teacă.

Psihologic vorbind, acest dezechilibrul care apare în bărbat se numeşte demasculinizare sau „castrare” de către femeie, mai ales când acest aspect se repetă atât de multe ori până când devine o obişnuinţă. Şi pentru armonia relaţiei, bărbatul va exersa energia feminină până când îl va părăsi dorinţa şi motivaţia de a face, de a de a lua iniţiativa, de-a fi capul familiei.

La fel, când o femeie are lângă ea un bărbat cu prea puţină energie masculină (pasivitate, neîncredere, lipsă de voinţă, letargie)  şi prea multă energie feminină (stare de visare, sensibilitate exagerată, iresponsabilitate), ea va fi „împinsă” spre o energie masculină (defeminizare) care să-i asigure siguranţa stabilităţii financiare şi relaţionale şi familiale. Şi astfel se va transforma într-un bărbat care nu-şi mai permite să fie femeie pentru binele familiei şi al relaţiei. 

Bărbaţii s-au născut ca să fie bărbaţi, iar femeile ca să rămână femei, până la finalul vieţii. Dar stăpânirea jocului alternanţei energiei feminine şi masculine din interiorul fiecăruia, aduce armonia şi succesul relaţiei dintre ei şi din familiile lor

Studii de caz întâlnite frecvent în activitatea noastră

Desi sunt o femeie frumoasa, tanara si educata nu reusesc sa incheg o relatie de lunga durata sau nu pot sa fac un barbat sa ma ceara de nevasta

Sunt casatorita de patru ani si simt ca barbatul meu nu e atat de barbat pe cat mi-as dori eu

Pleaca femeia asta a mea de acasa toata ziua, nu mai face de mancare, nu mai are grija de copii, nu stiu ce sa mai fac sa o mai tin si pe acasa.

La inceput a fost o dragoste mare ca in filme. Acum nu ma mai simt inteles, respectat si iubit. Sotia mea nu mai este atrasă de mine.

Nu  mai stiu cum sa pun problema cu copilul meu care a ajuns adolescent. Tot timpul ajungem la cearta, iar eu ca mama nu pot sa-mi controlez furia

Cand intru in casa toti se retrag in camera lor şi ma lasa singura, de parca as locui intr-o casa pustie

Nu pot sa-i iert pe parintii mei pentru ca mi-au distrus viata

Scopul nostru este să te ajutăm să descoperi cum să echilibrezi aceste energii şi să le foloseşti pe amândouă, în armonizarea relaţiilor tale, fie că eşti femeie sau bărbat


La ce te ajută concret acest program

Identifici conflictele interioare generate de dezechilibrul tău feminin - masculin

Îţi dezactivezi gândurile şi emoţiile negative, frustrările şi îti construiesti sistemul tău personal de decizii şi valori (ca să ştii tot timpul ce îti doreşti cu adevărat si ce se potriveste cel mai bine vietii tale, fără să te mai priveşti pe tine cu ură sau cu critică sau să ţii cont de părerea altora mai mult decât de părerea ta, lăsându-te astfel manipulat emoţional verbal sau chiar fizic de câtre ei.

Înveţi cum să treci de la "vreau o relaţie fericită" - la - "AM o relaţie fericită

Prin tehnici psihologice şi spirituale verificate si prin exemplele noastre personale, afli cum poti să îti construiesti relatiile de cuplu sau de familie chiar dacă ele acum nu te împlinesc sau nu te satisfac. Stingi conflictele din relaţii apelând la cele 2 tipuri de energie subtilă şi la jocul alternanţei dintre ele. Să ştii când trebuie să fii feminin sau masculin în comunicare fără să simţi că faci compromisuri, ştiind cum să-ţi ceri dreptul la împlinirea nevoilor tale.

Descoperi "calea magică" prin care ajungi să ai realizări personale fără să te îndepărtezi ca energie şi timp de partener sau de copii

Realizările fiecărui om în plan personal îi aduc satisfacţie. Dar de multe ori, preţul acestei satisfacţii este plătit prin neglijarea relaţiilor, mai ales cu cei apropiaţi. Vei dobandi o viziune clară a energiei tale interioare la momentul actual si vei câştiga abilităţii si tehnici interioare de a dirija energia interioară şi exterioara spre a obtine rezultatele dorite, obiectivele propuse, experienţele visate, păstrându-ţi cu uşurinţă energia pe care s-o manifeşti în relaţiile cu cei apropiaţi, fără să mai pierzi conexiunea cu ei.

Dai un sens energiei tale interioare prin care să curgă, iubirea, prosperitatea, încrederea şi mulţumirea de sine

Dai la o parte energia problemelor care îţi menţin captiv corpul fizic în oboseală, energie scazută acasă şi la muncă, plictiseală, demotivare, nemulţumire de sine si de ceilalti, lipsa de proiecte de viată. Începi să creezi legăturilor emoţionale potrivite la momentele potrivite, prin aducerea situatiilor potrivite, la momentul potrivit. Să ştii când să spui o vorbă potrivită, când să faci gestul potrivit şi când să faci fapta potrivită în cuplu şi familie. Să poţi cu uşurinţă să te ierţi şi să ierţi pe ceilalţi pentru a debloca emoţiile care îţi afectează relaţiile şi încredrea în ele.

Obţii darul vindecării emoţionale şi mentalale, prin tehnici de vindecare profundă

Îţi programezi abilităţi noi, convingeri pozitive, ca să înlături gândurile şi obiceiurile distructive şi să devină uşor tot ce l-a început îţi era greu să faci. Înfrunți cu mult curaj fricile tale care te-au făcut să crezi că nu meriţi şi nu ai valoare şi îţi construieşti în minte o imagine de sine pozitivă, puternică pentru că ea va dicta nivelul rezultatelor tale. Vei rupe lanţurile durerii, neputinţei, nemulţumirilor fată de tine şi fată de ceilalţi, sau a nemulţumirii celorlalţi fată de tine, prin dobândirea abilitatilor de a întrerupe cu usurinţă energiile joase care vin spre tine

Beneficiezi de un mediu de siguranţă în care să te deschizi sufleteşte şi să evoluezi spiritual

Accesezi informaţii sigure, verificate si împărtasite în mod asumat şi responsabil de către noi. Ai parte de experienţe profunde, live, chiar în sala de curs, care să te reconecteze la puterea celor 2 energii. Procesul va fi unul usor, pertinent si durabil iar energiile transformărilor tale te vor ajuta ca sufletul tău să nu mai stea blocat în neplăcere, suferinţă sau frustrare şi să piardă din energie.

Cele 3 unelte pe care ţi le oferim pentru împlinirea ta sufletească şi reconstruirea armoniei în relaţiile tale de cuplu şi familie

01/ Medicina Tradiţională Chineză


Ajungi să stăpâneşti poate cea mai eficientă metodă prin care să detectezi şi să simţi energia feminină şi masculină din interiorul tău.

02/ Reiki Usui Tibetan


Faci cunoştinţă cu una dintre cele mai rapide şi mai puternice practici spirituale de vindecare emoţională şi de conectare la cele 2 energii ale tale Divine

03/ NLP (Neuro Programare Lingvistică)


Primeşti exerciţii şi tehnici concrete de psihologie practică care te ajută în controlul gândurilor şi emoţiilor tale

De ce să participi la tabăra de echilibrarea a energiilor feminine şi masculine

Această tabara nu este un curs teoretic, ci o serie de  workshop-uri practice, interactive, la care nu ai vreme să te plictisesti, plin de întrebari si răspunsuri, cu exercitii practice, cu metode concrete de comunicare eficientă în relaţionarea de cuplu şi familie (atât verbală cât şi non-verbală), cu exerciţii care te fac să treci peste gelozie, inhibiţii, frici, furie şi agresivitate, cu tehnici de amplificare a iubirii şi pasiunii, a asertivităţii şi stăpânirii de sine.

Acum ai acces la tot ce te ajută cu adevărat să îţi construieşti de la zero o relatie de cuplu fericită sau sa vindeci o relatie cu unul din membrii failiei, fără teama de eşec si suferinta, utilizând „darurile” tale interioare despre care nu te-a învăţat nimeni că le ai şi pe care le poţi manifesta la propria ta voinţă, o dată ce le descoperi.

Cu ce pleci acasă din tabără

 

1. Cu cele mai puternice tehnici de psihologie şi spiritualitate practică pentru feminitatea şi masculinitatea ta 

2. Cu temele deja făcute (în fiecare oră de workshop vom face împreuna exercitiile practice cele mai eficiente)

3. Cu un suport de curs ca să ai la tine tot timpul toata structura şi toate exerciţiile si să te ghidezi după ele

4. Cu prieteni dragi pe care îi vei cunoaşte în tabara si de care o să îti fie dor să ii revezi

5. Cu încredere în tine si cu stăpânirea celor 2 energii subtile, rămânând mereu conectat la sursele tale interioare de frumusete şi putere.

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai la final dacă decizi acum să intri în acest program.
Sunt transformări concrete şi măsurabile pe care poţi să le atingi cu ajutorul nostru în această tabără

Înţelegerea energiilor feminine şi masculine proprii şi rolurile lor în activitatea ta zilnică 

Activarea unui anumit tip de energie utilă şi eficientă pentru păstrarea readucerea echilibrului interior, atunci când simţi că el s-a pierdut 

Dobândeşti abilităţi tehnici energetice prin care să rezolvi  cu uşurinţă orice conflicte cu partenerul şi membrii familiei şi să te descurci cu succes chiar şi în relatiile profesionale si ocazionale

Unde, când şi cum va fi tabara de atingerea echilibrului feminin masculin

Tabăra se va desfăşura între 15-18 iulie, la Casa Arcaşului din Târgu Neamţ 

Mâncarea moldovenească ca la mama acasă şi felurile autohtone, curăţenia şi servirea părintească şi peisajul mirific de sub Cetatea Neamţului care se află la 2 paşi de motel, sala de curs spaţioasă şi dotată cu tot ce avem nevoie pentru curs, ne-a făcut să alegem a patra oară această locaţie pentru organizarea evenimentelor noastre. 

Locurile foarte apropiate care pot fi vizitate în împrejurimi sunt: Casa memorială Ion Creangă de la Humuleşti, Muzeul măştilor de la Târpeşti, Mânăstirea Agapia, Varatec, Sihla şi Sihăstria, Mânăstirea Neamţului, Zimbrăria.

Vom avea activităţi şi exerciţii în aer liber, iar în pauzele de relaxare putem vizita puncte turistice sau organiza drumeţii.

Joi, în data de 15 iulie, între ora 14.00 şi 16.00 are loc:

– primirea invitaţilor 

-cazarea în cameră dublă sau single, câte 2 persoane. 

 

Apoi, între 17.00-20.00 începem primul nostru workshop.

După care vom lua cina împreună şi vom socializa la un pahar de bere şi de vin, urmând ca de-a doua zi să începem un program mai intens. (vezi detalii mai jos).

În fiecare dimineaţă vom face exerciţii de energizare şi meditaţii pentru purificarea minţii şi obţinerea stării de bine necesare desfăşurării orelor de curs.

Calendarul şi cuprinsul cursului

Care sunt etapele transformărilor tale interioare pe care te ajutăm să le conştientizezi şi să le treci

Metode de a afla în ce direcţie curg cele mai subtile energii din viaţa ta.

Tehnici de comunicare în relaţiile dintre femei şi bărbaţi

Iţi amintesti acel sentiment de „comunicare uşoară, aproape din priviri pe care l-ai avut la începutul relaţiei ? Şi care parcă a început să dispară dându-ţi sentimentul că vorbeşti pentru celălalt la pereţi? S-a distrus comunicare dintre voi şi a rămas indiferenţa şi răceala.

In această prima zi de tabără descoperi care au fost erorile de comunicare pe care le-ai făcut atât tu cât şi celălalt. Şi care te-au făcut să te simţi neînţeles, singur, frustrat. Şi aşa ai ajuns să te închizi în tine. să devii şi tu nepăsător.

Afli formule simple de mesaje care pot să recupereze aceea comunicare intimă sau eficientă, de la inimă la inimă, de la suflet la suflet, de care ai atat de multă nevoie ca sa te simţi iubit şi respectat in relaţia ta.  O să te distrezi când o să înţelegi cît de diferit comunică femeile şi bărbaţii, şi cât de diferit filtrează şi distorsionează o informaţie creierul unei femei faţă de cel al unui bărbat. Şi că aceste distorsiuni crează cele mai mari probleme de comunicare.

Există metode uşoare să rezolvi această problemă de comunicare şi să recapeţi intimitatea şi apropierea sufletească faţă de celălalt.

1. Medote de identificare şi instrumente de accesare rapidă

2. Tehnici de armonizare în contextele şi situaţiile de viaţă şi în relaţii

Cu cât se pierd in cuplul  energia masculină si feminină, cu atât relaţia de cuplul şi cu restul membrilor familiei este mai tensionată.

Problema în această fază nu e una de comunicare, ci de înţelegere a celor 2 energii care inflenţează şi controlează psihicul, gândurile şi stările de spirit. 

Un bărbat care îşi pierde din masculinitate, începe să aibă probleme de libidou, de putere de decizie, motivaţie, voinţă şi autocontrol. Lucru care îl va frusta şi îl va determina să fie mereu nervos şi irascibil. Şi aşa se va comporta cu toată lumea.

O femeie care îşi pierde din feminitate începe să devină neatractivă la nivel inconştient, să fie arţăgoasă, posesivă, dominatoare. Şi va manifesta aceste energii asupra tuturor membrilor din familie.

Această zi de curs, putem spune că este cea mai spectaculoasă pentru că îţi vom oferi  tehnici simple prin care poţi instant sa îti amplifici masculinitatea sau feminitatea şi să reaprinzi flacăra pasiunilor şi a conexiunilor sufleteşti, dincolo de minte şi de gînduri de moment. 

Vei avea multe momente de constientizare legate de dezechilibrele tale interioare care se manifestă în relaţiile de cuplu şi familie. 

Vei intelege erorile care te-au făcut să suferi din lipsa respectului şi a iubirii. Stările psihicului şi a energiilor care îl guvernează se oglindesc în relaţiile tale. 

3. Vindecarea femeii şi a bărbatului pe linie de neam prin constelaţii familiale

4. Crearea de energii potrivite pentru situaţiile dorite şi pentru armonizarea relaţiilor

1. Tehnici de echilibrare a energiilor din subconştient şi a programelor limitative care crează dezechilibre energetice. 

2. Accesarea energiilor feminin şi masculin din Energia Divină Universală

3. Metode de conectare cu energiile călăuzitoare şi de transformare înspre „cine vreau să devin”

4. Tehnici de accesare a maestrului interior

1. Cum menţii noua energie a celui ce ai devenit

2. Tehnica celor 21 de zile prin afirmaţii şi scriere care să te ajute mereu în accesarea energiei creatoare şi menţinerea ei în cele 2 energii subtile, feminin-masculin

3. Tehnici puternice de menţinere a energiilor echilibrate şi armonioase în relaţiile tale, spre binele suprem şi optim al tuturor şi în toate planurile prin conectarea cu energiile Universale, accesarea voinţei potrivite şi a puterii tale interioare care să te ducă spre noul nivel de devenire şi relaţionare

În ultima zi te vom ajuta să afli cum poţi să-ţi foloseşti pueterile ascunse din mintea ta subconştientă ca să-ţi imbunatatesti relaţiile. Toata puterea de care ai nevoie este deja ascunsă in tine, te-ai nascut cu tot ceea ce ai nevoie. Doar că nimeni că le ai, că le poţi activa şi folosi. 

Îţi arătăm un sistem verificat şi testat ca să evoluezi în cele mai profunde zone ale sufletului tău, astfel încât automat şi relaţiile tale să poată evolua şi să se poată armoniza. Vei reusi sa deblochezi puterea ta interioară si să ai acces la energiile ascunse ale arhetipurilor, care sunt şi ele guvernate de cele 2 energii, masculin şi feminin.  Descoperi acum ca relaţia ta e guvernata de una dintre energiile:

Regele tată /Regina mamă ; Războinic/Razboinică; Iubit/Iubită ; Magician/Fascinatoare

Când una dintre aceste energii lipse în relaţiile tale, la nivel interior eşti dezechilibrat şi automat ajungi să dezechilibrezi şi relaţia.

De asemenea pentru barbaţi o sa explicăm cum sa isi creasca masculinitatea prin activarea energiilor Regelui, Creatorului, Magicianului, Inţeleptului. Femeile o să isi amplifice puterea de seducţie, feminitatea, stima de sine, folosind energiile Fascinatoarei, Iubitei, Vindecatoarei, Reginei.

O sa te învăţam cum să amplifici energiile de care are nevoie un cuplu ca să aibă o relaţie fericita şi plină de iubire şi să poată relaţiona în armonie şi cu ceilalţi membrii ai familiei, copii, părinţi, fraţi,….  

Preţul, garanţia şi cele 3 bonusuri pe care le oferim în plus

Investiţia personală pentru creşterea armoniei în cuplu şi familie

4 zile de workshopuri (câte 1 pe zi)

15 Exerciţii de reconectare la energia interioară feminină şi masculină

3 Bonusuri Relevante şi Valoroase

Ghidare şi susţinere experenţială

Varianta economă în faza de proiect pilot a acestei tabere este cu 30% mai ieftină 

300 Euro de persoană 

sau 

510 Euro pentru 2 persoane

429  Euro de persoană (prețul real pentru taberele viitoare)

Am început să gândim această tabără acum mai bine de 3 ani, timp în care am observat evoluţia şi transformările interioare ale oamenilor cu care am lucrat 1-1. Iar acum a venit momentul să o scoatem la lumină pentru prima dată. Din acest motiv preţul este cel mai mic posibil.
 
Fii printre primii oameni care acces la acest program şi care se bucură de şansa unei reduceri de 30% !!!  
 
Cazarea si masa se platesc separat, cand ajungem  acolo: 
555 Ron ( cazare 3 nopţi cu 3 mic dejunuri, 3 prânzuri şi 3 cine)
 
Pentru rezervarea locului este necesar un avans de 100 Euro, iar cu 3-5 zile înainte de tabără se poate achita diferenţa.
 
 

În cazul în care vii cu partenrul, sau cu un prieten, aveţi amândoi din start o reducere în plus de 15%, plătind fiecare câte 255 euro

Garanţie reală şi corectă

Credem cu toată inima în metoda noastră şi o aplicăm de multă vreme. Şi ca să îţi fie uşor să iei decizia de a participa la acest program, îţi oferim o garanţie 100% de returnare a banilor, dacă va exista vreun motiv că această metodă nu te-a ajutat deloc.

Oricând doreşti, pe parcursul taberei sau la final, îţi returnăm banii înapoi fără întrebări şi fără să-ţi cerem explicaţii.

Dăm startul taberei în 15 iulie, de la ora 17.00, cu primul workshop. În acest moment există doar 15 locuri libere.

429 Euro   300 Euro de persoană

sau 

510 Euro pentru 2 persoane

Pentru înscriere sună-ne la: 0757071327 (Loredana) sau 0733029589 (Ciprian)

sau scrie-ne pe email: scutariu.loredana@gmail.com sau scutariu.ciprian@gmail.com .  Și îți răspund personal în cel mai scurt timp. 

În plus, 3 extra bonusuri relevante pe care le primeşti la cursul de NLP

Pe lângă tot ce ți-am prezentat, îți mai oferim o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect pentru că scopul nostru nu este să-ţi dăm doar informaţii, ci să-ţi oferim sprijin, ghidare constantă şi consistentă ca să creşti şi să evoluezi cât mai rapid în relaţiile tale
Workshop (1) (1)
Un Workshop special - Echlibrarea si armonizarea energiilor feminine si masculine pe liniile de neam


Acest workshop te va ajuta să înţelegi care sunt influenţele strămoşilor tăi asupra dezechilibrului tău interior feminin masculin, să conştientizezi cum acţionează ele asupra ta la un nivel foarte subtil şi cum să le elimini

Bonus-2.jpg
Primești consiliere şi ghidare chiar şi după tabără. Interesul nostru este să te ajutăm cum ştim mai bine, nu doar să ne vedem o dată şi gata


Poţi să ne contactezi după tabără şi să ne spui care sunt provocările tale noi, ce anume ai putut rezolava în relaţiile tale în urma noilor tale abilităţi dobândite şi ce mai ai nevoie să îmbunătăţeşti. Vei primi feedback direct de la noi., cu drag şi cu cu bucurie.

W MP3
Înregistrările live-urilor în format mp3


Dacă vrei să mai parcurgi încă o dată conţinutul Workshopurilor şi în timpul ăsta vrei să faci şi alte activităţi, în afară de condus, îţi poţi descărca înregistrările audio şi le poţi asculta pe telefon sau pe alte dispozitive audio

Te mai poţi înscrie într-unul dintre cele 15 locuri rămase libere. Tabăra începe pe 15 iulie.

429 Euro   300 Euro de persoană

sau 

510 Euro pentru 2 persoane

Pentru înscriere sună-ne la: 0757071327 (Loredana) sau 0733029589 (Ciprian)

sau scrie-ne pe email: scutariu.loredana@gmail.com sau scutariu.ciprian@gmail.com .  Și îți răspund personal în cel mai scurt timp. 

Ghizii tăi în această tabără

Eu sunt Loredana Scutariu, Terapeut Medicină Alternativă şi Energetică

Trec prin mana mea peste 4000 de oameni într-un an, cu care comunic şi interacţionez.

rpt
LOREDANA la CABINET 2
Despre Loredana Scutariu

Dorinţa mea de învăţare continuă m-a facut să nu pot avea un job si astfel am devenit antreprenor de la 23 de ani, să pot susţine cheltuielile legate de problema de sanatate a fiicei mele. Am dezvoltat businessuri cu cifre de 6 zerouri, dar pe interior mă consideram un nimeni.

Provocarea mea cea mai mare a fost ca nu am stiut să am o relaţie de cuplu, modelul meu de atunci fiind bazat pe cearta şi lipsa de comunicare.

Am decis să cresc interior la nivelul la care am ajuns să acumulez si în exterior. Astfel a parcurs mii de ore de curs în domenii de medicina, terapii alternative, business, vanzari, dezvoltare personală.

Călătoria interioară de peste 13 ani m-a adus pană la nivelul de lucru uşor şi rapid cu energiile subtile ale sufletului, de aceea folosesc tehnici de armonizare si vindecare a sufletului in terapiile pe care le practic.

Apoi în viaţa mea a apărut Medicina chineză şi NLP-ul, care m-au ajutat să structurez această informaţie şi care mi-a luminat calea comunicării şi relaţiilor mele.

Acum sunt sotia lui Ciprian Scutariu, “sufletul meu geaman” aşa cum îmi place să îi spun. Este relaţia care a generat cel mai rapid mecanism de evoluţie în sufletul meu, fiind oglinda mea fidelă la orice oră din zi si din noapte la ceea ce gândesc, simt, vorbesc şi manifest.

Cel mai mult am învăţat să relationez alături de el, atât în cuplu, cât si cu copii şi cu cei din jur.

Eu sunt Ciprian Scutariu, Master trainer NLP, Master coach NLP, autor

Am ajuta peste 2000 de oameni să treacă de cele mai grele provocări în relaţiile de-acasă şi de la muncă şi nu mă opresc aici

Despre Ciprian RESIZE
28459680_1857828137621552_1453456366_o
Despre Ciprian Scutariu

Am ajuns la aceste rezultate cu oamenii fără să mă nasc cu un talent deosebit. Mărturie stau articolele stângace şi videourile mediocre făcute de mine la începutul carierei. Şi care au fost fără impact şi fără reacţie din partea oamenilor. Iar în primele întâlniri 1-1 cu oamenii, în loc să pot să-i ajut, mai mult îi încurcam, rămânând fără întrebări de pus, fără firul logic al discuţiei. 

Dar am pus suflet şi în final mi-a ieşit. Iar NLP-ul mi-a dat acel lucru concret şi practic care să mă ajute să o iau din nou de la capăt, să cresc înţelept şi inteligent, găsind în mine multă putere interioară, fără ca eu să fiu atunci un om înţelept, inteligent şi puternic. Atunci, nu credeam că poate să existe aşa ceva.

Cele mai mari provocări ale mele au fost legate de relaţiile cu părinţii, cu partenerul de viaţă. Doar educaţia psihologică şi spirituală m-a ajutat. Toate experienţele mele de viaţă şi munca cu oamenii m-au convins că există în fiecare dintre noi părţi din suflet şi laturi de personalitate care aşteaptă să fie activate şi folosite. Şi e musai să ştii cum.

Am ajuns să cred cu tărie că educaţia psihologică şi spirituală este chiar mai mult de 80% parte din eficienţa noastră, din realizările şi împlinirea personală şi că poţi să te educi şi să creşti fără să faci facultăţi şi să ai diplome.

Pentru creşterea ta e util să vrei să te educi şi tu.  Trebuie doar să nu urăşti să creşti şi să-ţi dai voie să experimentezi fără frică, să fii curios de ceea ce ai deja în interiorul tău şi probabil că nu ai ştiut până acum. 

Dacă vii cu aceste lucruri la tine, noi te putem învăţa. Şi îţi garantăm că reuşeşti şi tu.

Poţi ocupa şi tu unul sau două locuri din cele 15 rămase libere în acest moment

429 Euro   300 Euro de persoană

sau 

510 Euro pentru 2 persoane

Pentru înscriere sună-ne la: 0757071327 (Loredana) sau 0733029589 (Ciprian)

sau scrie-ne pe email: scutariu.loredana@gmail.com sau scutariu.ciprian@gmail.com .  Și îți răspund personal în cel mai scurt timp. 

Hai să recapitulăm ce primeşti de la noi în acestă tabără

Nu pierde ocazia să începi cât mai repede maturizarea ta şi armonizarea relaţiilor tale

X Cu cât amâni mai mult decizia, cu atât prelungeşti timpul în care problema ta din relaţii nu se rezolvă, iar lecţia ta rămâne neînvăţată şi istoria se repetă (acelaşi „ghinion”, acceşi pierdere, decepţie sau dezamăgire) 

X Probabil că deja te lupţi cu ani buni de timp pierdut, cu ani din viaţa ta care s-au irosit şi în care trebuia să fi făcut ceea ce era necesar şi valoros pentru tine !

X Nu te întoarce la cum ai gândit şi ai simţit până acum, nu te întoarce iar la gândurile negre şi la emoţiile care îţi macină sufletul, doar crezând că asta meriţi şi că nimic nu mai poate fi bun pentru tine !

X Nu poţi să ceri unei situaţii neplăcute sau dureroase dintr-o relaţie să se schimbe, poţi doar să te schimbi tu în faţa ei, aducând în relaţie energia potrivită şi benefică pentru tine şi pentru celălalt ! 

X Chiar vrei să te întorci în capacana de a lăsa timpul să vindece totul, un timp pe care nimeni nu ţi-l poate da înapoi? Şi când viaţa te provoacă din nou să nu ştii de unde să începi ca să îndrepţi lucrurile !?

Nu pierde timp preţios, încercând să reinventezi roata de unul singur ! Aplică ceea ce funcţionează deja şi este testat !

X Nu pierde oportunitatea unei educaţii serioase şi extrem de utile pentru viaţă, pe care nici părinţii, nici şcoala şi nici societatea nu au putut să ţi-o ofere ! Sau pentru că prietenii te-au făcut să nu crezi în ea !

X Şi în final – nu pierde acest tren al vieţii !

Vino alături de noi şi începe să -ţi reconstruieşti relaţia de cuplu, cariera şi sănătatea ta emoţională, mentală şi fizică ! Vei fi poate printre primii oameni din familia ta sau din cercul de prieteni care îşi ia viaţa în propriile mâini şi pune stăpânire pe ea şi pe destinul ei. Apropiaţii tăi nu o să ştie cum să facă asta. Dar tu vei şti.  Sau poate că vei fi cel care îi vei ajuta după ce înveţi să te ajuţi pe tine. Tu decizi 🙂

Tabăra este între 15-18 iulie. Te poţi înscrie şi tu până la ocuparea celor 15 locuri rămase libere

429 Euro   300 Euro de persoană

sau 

510 Euro pentru 2 persoane

Pentru înscriere sună-ne la: 0757071327 (Loredana) sau 0733029589 (Ciprian)

sau scrie-ne pe email: scutariu.loredana@gmail.com sau scutariu.ciprian@gmail.com .  Și îți răspund personal în cel mai scurt timp. 

Contact

Dacă nu ai avut timp să citeşti toate informaţiile din pagină sau nu ai înţeles foarte bine cum pot te putem ajuta prin acest program, uite mai jos datele noastre de contact. 

Sună-ne cu încredere ca să vorbim direct, orice părere ai avea şi orice întrebare !

Loredana şi Ciprian Scutariu